senko Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 alala benim bildigim ince isler icin insana ihtiyac duyuldugu kaynak konusunda hatta o yuzden cogu aliminyum kaynak hala el ile yapiliyor diye biliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 dogru ama eksik bilgi selcukcugum,ince iş için elbet kalifiye eleman lazım,onu da robotu olmayan yerler arar,insanın yapıp da robotun yapamayacagı bir şey yok kaynak konusunda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 bir de seri üretim degil de sipariş üzerine 1-2 parça/makina yapan yerlerde ki genellikle sanayinin %90 ını oluşturan kobiler olur bunlar robot alınmaz maglum kapa aç aleti elektrik yiyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 bana görede tam tersi abi,bodos kaynak işlerini robot yapar,ince işleri de kaynakçı yapar,o paraları da o yüzden alabiliyorlar zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 arkadaşlar yapmayın etmeyin milimetrenin 1000 de 1 i hassasiyette konum/hız/ivme değiştiren aletlerden bahsediyoruz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 12, 2011 mutella haklı ama heh yine de makinaların alamadığı, ustalıkla tecrübeyle gelen insiyatifler var. namluyu ışığa tutup yivler düz mü değil mi anlar hale gelmiş adam var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 ab heute schreibe ich hier ein wenig Deutsch. Zuerst möchte ich sagen, dass ich trauglich bin, weil eine nette Klassenkameradin aus der Schule geflogen ist. Trotz die Sache irgendwie dumm gelaufen ist, freue ich mich auf neue Damen, die Wahrscheinlichkeit, dass ich eine flach legen kann ziemlich hoch. Ich brauche wieder ein Auto habt aber kein Geld. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 hayırlı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 hehe Dün hayatımın en yorucu günlerinden biriydi sanırım. İşte bissürü sıkıntı var halledemiyorum. N saat toplantı yaptık 3-4 karara anca vardık. Çok fazla möhüm şey var hepsini konuşamadık bile günbük. Yarın bugün reflüm ülser olur ben diyim. Dürzü arkadaşım kız arkadaşımın hediyesini açarken videoya aldı rezili rüsvan video, zate cıbılım videoda bir de onu gitmiş yollamış kıza bişi lalesi. Bu kadar. >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Seele said: ab heute schreibe ich hier ein wenig Deutsch. Zuerst möchte ich sagen, dass ich 1.trauglich bin, weil eine nette Klassenkameradin aus der Schule geflogen ist.2. Trotz die Sache irgendwie dumm gelaufen ist, freue ich mich auf neue Damen, 3.die Wahrscheinlichkeit, dass ich eine flach legen kann ziemlich hoch. Ich brauche wieder ein Auto 4.habt aber kein Geld. WHAAAT? schuldigung, BITTE WAAS? http://24.media.tumblr.com/tumblr_lhx12di09a1qz6l95o1_500.jpg ama bu hatalar da esgecilmeyecek gibi degil ki schatzilein. o degil de, ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 google translate terk Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 hsst bi ara ilkokul toplasmasi yapalim sdfzuh gerci düsündüm de cok bayik gecer ',' bi oguzhan ve ali var konustugum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 ben ilkokuldan pek bi kişiyle görüşmüyorum ki, facebook falan en fazla. :( ali hergün şinoda nargile tüttürüyodu bi ara. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 ben de görüsmüyorum iste. naber, hamdolsun okul is güc coluk cocuk. maabbet tikaniyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 :P görüşürüz ama fazla kalabalıklaşmadan bi gün. msn den konuşuruz sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Benim ilkokuldaki en yakın arkadaşlarımın bir-iki tanesi hala en iyi arkadaşlarım lan. Gerisi tırt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 burası kasıyo sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 benim de en iyi arkadasım ilkokuldan. gerisi tırt yes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 piyalepiyale said: :P görüşürüz ama fazla kalabalıklaşmadan bi gün. msn den konuşuruz sonra. bi ara gelicem zaten ortaköye daha adam gibi gezemedim. nostalji olmak adina bogaz turu, kapio turu neyin yapcam sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Abi ne boğaz turu saçmalama. Biz ne zaman görüşüyoruz onu söyle çabuk! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 nice hafta sonu pazar ve hafta içi 8 den sonra freeyim ben. ersini de alırım istersen. şöööle bi kumpir koko falan özüne dönüş yaşatırım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 @^; sdfdsf okeye dördüncü olarak oguzhani da cagiriyim mi? yoksa istakayla kovalar misiniz? @sesu;haa niye be aksamlari güzel oluyodu! biz ne zaman görüselim... dur öm attim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 şiddete karşıyız :p Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 ahahah vanille meine Liebe, ich weiß, dass du besser schreiben kannst. ich werde mir aber auch keine mühe geben. günlük ich muss noch daran arbeiten, damit "wir" ein wenig näher kommen können, obwohl sie so jung ist ;) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 13, 2011 ne güzel almanca konuşuyosun sanırım aşık oluyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar