wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Son kısım hariç gel ben yaparım.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 oha baya bi lahmacun yiyesim geldi lan bu saatte -_- 12 falan olsunda bari sipariş vereyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 dinlendim yay! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Vingthor said: beni mezun etmez evren ya. göktaşı falan düşer yada ölürüm. mezuniyet olmaz abi mezun olabilirsek toplanıp birbirimize diplomalarımızı verelim. sen bana ver, ben akilaya vereyim akila sana versin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 ben vereyim ya benim belgeyi. beş para etmiyo zaten :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 abi var ya devri falan oluyor olsa emin ol alırdım sdf. bi de b2b lazım brain to brain Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Mercimek gezdiriyorum =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 günlüğün en bi güzel postu seçildi! =)) dödak! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 - sen mercimeksin! - hayir ben kirazim, annem cilek, abim patates Ahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 asdfghjkl abiye karşı gizli bi kin var! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Var var olmazmi. SEN ANNEMIN KARNINDAN DOGMADIN! diye bagirdi az once ahahaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Çok stres oldum günlük. Midem falan çok fena.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cerebralis Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 kermit said: Var var olmazmi. SEN ANNEMIN KARNINDAN DOGMADIN! diye bagirdi az once ahahaah ASDFGHJKL popo ısırmalık hareket! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 mercimek yeğenin değil mi senin la Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 günlöks. too good to be true ^_________^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Sparkcaster said: mercimek yeğenin değil mi senin laYes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Bella said: günlöks. too good to be true ^_________^ UÇAN OTOMOBİLLER GERÇEK OLMUŞ!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 günlük catia ve solidin abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 abi bişi diyeceğim de neyse. lan olm ben makinacı değilim ama catia'yı da solidworksu de kullandım. ikisi de çok iyi programlar olm. sadece NOOOBBBZZZZ diyorum. olm kral programlar bunlar! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Solid vandır ya. Catia daha bi kasıntı, biraz elit bi havası var gibi. Gerçi en nihayetinde hepsinin temel mantığı aynı da, catia daha bi garip. Ama ay lav solidworks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 abi daha ağır FEA alemine gelin de program görün. gerçi işinize yarayacağı zaman seve seve kullanaksınız. nastrandan, ansys'e, diana'ya, lusas'tan, adina'ya kadar bütün programları kullanmış birisi olarak diana en kasışı bence. zor abi bildiğin. eğitimine de 500pound istiyorlardu student fee T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 2sinide öğrendim ama hatırlamıyorum hiç bişi = geçen hatta integrali unutmuşum dsfsdf komşunun oğlu geldi bişi sordu kaldım öyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Olm şu saydığınız programları var ya, ilk kez duyuyorum. Zaten benim öyle program-mırogram merakım da yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Trans Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 meraktan duyulcak programlar değil zaten abi genelde,ihtiyaç zorunluluktan falan duyuluyo genelde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 11, 2011 bikaç haftaıdr çok güzel uyuyodum uykusuzluk çekmemiştim hiç bugün uykusuz olunca hiçbi şeyden zevk alamadım hala da alamıyorum çok kötü lan, yatıp zıbarayım birazdan bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar