SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Isı değil akış habib pardon. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 lanet mi yok ya iyi bir hoca diye biliyorum sanki ben onu böyle kocaman gıdısı şişma bi amca birşeyin abdsiydi ama hatırlamıyorum...bu arada o ne biçim bina lan heryer delik deşik resident evil koridorları gibim napıyonuz olm o duvarlara? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 stress atıyor çocuklar işte. o kadar erkek bir arada olunca.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Hangi bina abi makine binası mı yoksa eski olan mühendislik binası mı? Ha ısı dediğin muhsin hocayı diyosun sen, ince sesli biraz oha şeker gibi adamdır abi muhsin bide gıdılı hoca mukavemetçi var sedat hoca o da şeker gibi adam gıdılı = şeker demek ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 http://mm.uludag.edu.tr/kilic.htm enerji abd başkanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 heh bu evet hakkaten şeker insan sizin okulla alakam yoktu sağolsun baya yardımcı olmuştu sen şimdi okuldan bahsedince aklıma geldi...ooo otomotiv dersi veriyormuş yüksek lisansa giriyor mu acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 http://dl.dropbox.com/u/18366514/muhsin.JPG Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 termodinamiğin birinci yasası Allah birdir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Hayır, termodinamiğin yasası söylese söylese "allah yoktan yaratılamaz ya da yok edilemez" der Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 aha kuranda da öyle diyo böyle mükemmel bir kuran nası lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 şu saatte eve girdim napıyom lan ben şişşşşş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 =/ Emraaaaah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 gülcannnn akshgdajsgfd şu saatte uyandım sınav mınavda yalan oldu 3 tane alarm kurmuştum bi tanesini bile duymamam çok iyiymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 niye içiyosun olm sınavdan önce Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 abi içkiden değildi bişi içmedim yani içtimde bişi değildi yorgunluktu galiba sabah 8 den gece 4:30 a kadar ayakta olursan normal akhdgjsad Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 ooof ise de gec kaldin mi lan? vicdanim sizliyo simdi heyvan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 işe zaten geç gidicektim evdeyim kahvaltı yapıyom asjdhgsahgdsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cemss Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Vargath said: Vay anasını ya, ulan arkadaş dediğimiz adamlar ne adi çıktı be aynen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Bissürü tatsız bişiler bişiler ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 iki tencere tatlı bişeyler :D fesleğenli makarnay ve mis gibin bi çorba yaptım oh yeş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 patronu tenhada yakalasamda maaş vercekmi sigorta yapcak mı askere gidecem ben yeaa konularını konussam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 uzun süredir çaıştığın işin kaymağını tam yicekken patronun seni son günde başka bir göreve getirmesi... falcı abla boşuna demedi senin run 2/3ü bitmiş deyü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 NolaxThensbane said: patronu tenhada yakalasamda maaş vercekmi sigorta yapcak mı askere gidecem ben yeaa konularını konussam Ben gerildim okurken sakın böyle yaklaşma patronuna fgasjd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Cem Karaca belgeselini izlerken farkettimki baya ozlemisim sarkilarini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 10, 2011 akraba sorgusu ne fena bişey ya "IHIĞĞ, EVET, EHEH, EET."lerle geçen 1 saat, ömrümden giden 1 sene. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar