wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Kafatasın çatlamıştır. deadwoll said: Neden her başım ağrımaya başladığında mide bulantısı da hemen ardından geliyor çözebilmiş değilim. Böyle olmasa iyi aslında.
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 baş ağrısı ve mide bulantısı çok ciddi sıkıntı olabilir, bence acilen bi doktora görün.
Lancelion Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 iki gün önce dünyanın en mutlu insanıydım, bugün insanlar nasıl intahar ediyor onu anladım, teşekkürler karma
kermit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Ascilardan birine "nerde oturuyosun" diye sordum adam "karsida" dedi. Nasi yani hergun karsidan emirganami geliyosun yuh! diye tepki verdim. Adam "yok karsida ya karsida" diye israr etti sonra anladimki adam karsi binada oturuyomus. Isyeriyle arasinda 10 metrelik bi yol var. Adam 9 a 5 kala kalksa isyerinde ya saka gibi...
Trans Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 ahahha :D ama adam senin maaşını almıyo bide o açıdan düşün :D
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Sabahlara kadar çalışacağım günbük yarın bitirirsem de haftasonu gelecek misafirlerimi ağırlayabileceğim. Bana kuvvet, sana mürekkep. Okby.
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 hakoya pirenses ve kuvvet. nile akil fikir.
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 45gün (25iş günü) boyunca göbek üstü yatan okuluma yarın bol küfürlü bir telefon acacam bitirin artık su mezuniyet işlemlerini hayvanlar!
senko Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 vaniLLe said: hakoya pirenses ve kuvvet. nile akil fikir. senko'ya is?
kermit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 günlükte iş bulunmaz bunun farkında olun
kermit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 evde tuz kalmamış mutlu, hüzünlü vs ne varsa tuz basacaktım bugünde neyse başka bi zamana ertelemek zorunda kaldım
kermit Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 driverları bulup format atayım ben en iyisi
barnacle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 lan çok güzel kızlar var artık bostanlıda. allaha yakınlaşıyorum her çıkışımda
marksman Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 hayatında hiç gece çalışmayan insanlara imreniyor dum gece çalışmak negzel ya
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 ben de öle dedim doğrusu ctrl, shorcut ve tab kastım biraz ama olmayor. gidip bi pil falan bulayım.
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 dasaaa gel de sana bugünkü stalker maceralarımı anlatayım. bella görse ayısınız! ayılar! der resmen. ben de derim ki, "aksini iddia etmedik, goldBÄREN dedik" bir de yözdil gibi bol enterlı yazma alışkanlığını bi kıramadık modum.
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 pfft hadi bakalim. dersler baslasa da inek gibi ortalama kassam, oyle dusuncelerim var. gazdan degil hayor. yapcak daha ii bisi yok ondan! uyyim bari. selametle.
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Sabah bi gittim görükleye 8'e kadar beyaz aşyacıları bekledim hepsi geldi de setüstünü bağlayacak adamlar gelmedi hayır garanti olayı olmasa bağlayacağım, yapılacak şey bi rekor sıkmak alt tarafı. Ama işte garantisi gidiyor o zaman da.
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 8, 2011 ilk kez ev topluyo ya adam heyecanlı ocağa takmadan ver gazı set üstüne dünya bir mühendisten kurtulsun.
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 bırakıyorum lan işi. Veririm her şeyimi babama oh mis.
Accolade Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 anasını avradını yarın toefl sınavına girecektim, tüm california arizona mexico da elektrikler gitti su bile alamıyorum, gebericem bilsem su depolardım
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 Mesaj tarihi: Eylül 9, 2011 manyak kedi kafaya koydu defterlerimi yalıyo
Öne çıkan mesajlar