Norak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 günlük Colin McRae ölmüş helikopter kazasında ::o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 abi yıllar geçti sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 olsun ben bilmiyordum asd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 oğluyla falan beraber gitti bi de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 sdafasdaf buraya da yazayım. Yumuşatıcı nerede lan?! Falan diye düşünüyordum ki asıl sorunumun çok daha büyük olduğunu fark ettim. O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ÇAMAŞIR MAKİNESİ YOKTU ASLINDA!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 cam öğretin bana Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 ac sen geliom ogretmeye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 açtım bekliyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 sheetcam mi kullanion? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 catia Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Ankara da cüzii bi miktara ütü yapacak insan aranıyor. Teşekkürler. O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 parça başı 50 liraya yaparım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Parça başı bi küçük hobby alırım sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Gözlüğüm yine kırıldı. Ya ben markayı değiştiricem, ya da "sıçarım lan senin garanti belgene yapmıyoruz bu sefer" deyip geri gönderecekler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 kendime bi çilingir hazırlayım 1 hafta keyif yapamıycam evde rahatça madem son olsun bok olsun asjhgdasd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 abv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reyou Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 yanlis alarm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 kafam o kadar iyiki baya yazmışım uzunca. yazının sonuna geldiğimde bu notu eklemeyi uygun gördüm en başa. aslında bu en başta yazdığım yazıyı en son yazdım öyle kabul edin ve yazıyı okuyacaksanız okuyun okuymayacaksanızda banane lan. şarkıyı dinliyin bari ama hiç olmazsa. resmi tatilleri takip ediyoruz lan resmen. "kurban bayramı kaç gün tatil ?" "yok bilmemne tatili hangi güne geliyo ?" "inşallah cumaya gelir cumartesi pazar birleşir" diye düşünüyosun. hayata atılmakmış adı. bu ne lan ? hayata atılmak olarak gördüğüm o zamanlar misket değiştokuşundan başka bişi değildi benim. olunmayan "ben" tarafindan henuz olunmayan "ben" e dogru sürüklenirken, anne kucağının safe zoneundan soğukluğa doğru bırakıyosun kendini başka bişi değildir bu. hayata atılmakmış. herkes söylüyodu bi gün hayata atılcaksın o günleri görceksin diye. ne mide bulandırıcı bi laf be. ben hayata misketlerimi para karşılığı satıp leblebi tozu yada cino satın aldığım zaman atılmıştım be sen ne diyosun. bahar gelir coşarız, yaz gelir ortamlara akalım ya madem tatil gezelim tozalım kaplumbağa gibi heryerde diye triplere girersin. farkında değilsinki gittikçe eve yerleşiyosun. aslında ne kadar gezsen tozsanda, eğlensen vs gününü gün etsende odanın sınırlarına çıkmayan bi hayatın var sanki. yaşadığın herşeyi o duvarlara kapatıyosun kalıyo. yalnız kalınca tek tek okuyosun duvarlarda onları. sonra "KURBAN BAYRAMI KAÇ GÜNDÜ YA" diye merak edersin tabi. yapmayın olm tatil matil. yaşamayın güzel bi gün. tadını aldıktan sonra gerçekten devamını istiyosun gelmeyince hayalini kuruyosun. odanın duvarlarında geçirdiğin güzel günleri okuyosun. anılar hayaller sürekli bastırıyo. eskiden büyük keyifle oturduğun geçe 3 4 misali saatlerinin işkenceye dönüşmesi. sorumluluklar boğucu gelir, sıkıntılıdır, bunlardan kurtulmak için yaptığın planlar bile mantık sınırlarındadır ama. ama ben inat adamımdır. sırf hayatım böyle devam edecek diye inat değilmi hala gece 3 te yatıyorum en erken. galiba makarna oldum ben. normal süresinden yarım saat daha fazla kaynatılınca hamurlaşıyosun. artık biriktirmeye başlıyorum. biriktirmek derken, ayakkabı, kıyafet, biletler, acılar, mutluluklar veya fazla göbek kiloları (hiç yok diyolar ama sanki çok az göbeğim var). sonra bunların ne kadar fazla olduğunu farkedip yenilerinden sıkılmaya başladım galiba. kendime yetmeye çalışıyorum. birikmişlerimle idare edip azalayım küçüleyim. sonra ilerde bi gün kıyafetlerimi giyer, diğerlerini ceplerime doldurup yürüyüşe çıkarım. ceplerime koyarım derken keşke diğer saydıklarımı koyabilsem ceplerime. dozajını iicene kaçırdım ben bu durumun. kafamda hikayeler yazma olayını abartıyorum galiba. istisnasız her insanın kafasında yazdığı şeydir hikayeler. yalnız yaşlamanın verdiği sıkıntı olsa gerek birazda. yazılara dökemediğin ama kafanda kurduğun hikayeler. aslında yalnızlıktanda değil hep ahayatı hikaye gibi yaşamak istedim. başı sonu ortası olan çzülmeyi bekleyen bi belirsizlikti hepsi ama. son zamanlardaki hikayelerim böyleydi. zamanla belirginleşmeye başladı desem aslında daha doğru olur. karşındakini hiçe sayarak yaptıpğın hareketler davranışlar. hiçbi şarkının hiç bi filmin yazının anlatamadığı duygu. karşıdaki insana kızamasın bu durumda. biyerde okumuştum galiba sabah kalkınca "neden eridin lan sen!" diye sabuna kızamasın işte. böyle bişi buda. sabuna "hain!, ihanet ettin!" diye bağıramazsın lan. ehliyetsiz çıktım yola ben galiba. neyse bi bahçivan bulup içime salınan kökleri temizletirsem sorun kalmaz. varsa tabi öyle bi bahçivan. tarihleri unutun, geçmişi hatırlamamaya çalışın. hayal kurmayın. mum ışığında oturup gölgeleri izlemeyin. yapmayın böyle şeyler. hadi kalın sağlıcakla. rakı içerken dinlediğim müziğe gel ya bu canlısı http://www.youtube.com/watch?v=xtnz2O4Chfw buda orjinali http://www.youtube.com/watch?v=-J6PPkKBXoU Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Adam blog yazdı, respect(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sixoms Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 cok sinirliyim su an gunluk. livescoreu kapatan zihniyet nasil bir zihniyettir ya. gerizekali herifler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2011 kermit göbeği cebine koyamazsın ama tecrübeyle sabittir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 kermit nice shot. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 bu sabah dumur oldum metroda. bildigin film/dizi yildizlari vardi. biri hülüwid yildizi bir kadin biri ezelden eysan biride resmen mert ucardi. ama eysan cok güzeldi. kiz bide eysan gibi bakiyordu korktum valla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2011 olm cansu derenin neresini beğeniyorsunu tahta gibi vücut,keçi suratlı... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar