Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

kafam o kadar iyiki baya yazmışım uzunca. yazının sonuna geldiğimde bu notu eklemeyi uygun gördüm en başa. aslında bu en başta yazdığım yazıyı en son yazdım öyle kabul edin ve yazıyı okuyacaksanız okuyun okuymayacaksanızda banane lan. şarkıyı dinliyin bari ama hiç olmazsa.

resmi tatilleri takip ediyoruz lan resmen. "kurban bayramı kaç gün tatil ?" "yok bilmemne tatili hangi güne geliyo ?" "inşallah cumaya gelir cumartesi pazar birleşir" diye düşünüyosun. hayata atılmakmış adı. bu ne lan ? hayata atılmak olarak gördüğüm o zamanlar misket değiştokuşundan başka bişi değildi benim. olunmayan "ben" tarafindan henuz olunmayan "ben" e dogru sürüklenirken, anne kucağının safe zoneundan soğukluğa doğru bırakıyosun kendini başka bişi değildir bu. hayata atılmakmış. herkes söylüyodu bi gün hayata atılcaksın o günleri görceksin diye. ne mide bulandırıcı bi laf be. ben hayata misketlerimi para karşılığı satıp leblebi tozu yada cino satın aldığım zaman atılmıştım be sen ne diyosun.
bahar gelir coşarız, yaz gelir ortamlara akalım ya madem tatil gezelim tozalım kaplumbağa gibi heryerde diye triplere girersin. farkında değilsinki gittikçe eve yerleşiyosun. aslında ne kadar gezsen tozsanda, eğlensen vs gününü gün etsende odanın sınırlarına çıkmayan bi hayatın var sanki. yaşadığın herşeyi o duvarlara kapatıyosun kalıyo. yalnız kalınca tek tek okuyosun duvarlarda onları. sonra "KURBAN BAYRAMI KAÇ GÜNDÜ YA" diye merak edersin tabi. yapmayın olm tatil matil. yaşamayın güzel bi gün. tadını aldıktan sonra gerçekten devamını istiyosun gelmeyince hayalini kuruyosun. odanın duvarlarında geçirdiğin güzel günleri okuyosun.
anılar hayaller sürekli bastırıyo. eskiden büyük keyifle oturduğun geçe 3 4 misali saatlerinin işkenceye dönüşmesi. sorumluluklar boğucu gelir, sıkıntılıdır, bunlardan kurtulmak için yaptığın planlar bile mantık sınırlarındadır ama. ama ben inat adamımdır. sırf hayatım böyle devam edecek diye inat değilmi hala gece 3 te yatıyorum en erken.

galiba makarna oldum ben. normal süresinden yarım saat daha fazla kaynatılınca hamurlaşıyosun.
artık biriktirmeye başlıyorum. biriktirmek derken, ayakkabı, kıyafet, biletler, acılar, mutluluklar veya fazla göbek kiloları (hiç yok diyolar ama sanki çok az göbeğim var). sonra bunların ne kadar fazla olduğunu farkedip yenilerinden sıkılmaya başladım galiba. kendime yetmeye çalışıyorum. birikmişlerimle idare edip azalayım küçüleyim. sonra ilerde bi gün kıyafetlerimi giyer, diğerlerini ceplerime doldurup yürüyüşe çıkarım. ceplerime koyarım derken keşke diğer saydıklarımı koyabilsem ceplerime.
dozajını iicene kaçırdım ben bu durumun. kafamda hikayeler yazma olayını abartıyorum galiba. istisnasız her insanın kafasında yazdığı şeydir hikayeler. yalnız yaşlamanın verdiği sıkıntı olsa gerek birazda. yazılara dökemediğin ama kafanda kurduğun hikayeler. aslında yalnızlıktanda değil hep ahayatı hikaye gibi yaşamak istedim. başı sonu ortası olan çzülmeyi bekleyen bi belirsizlikti hepsi ama. son zamanlardaki hikayelerim böyleydi. zamanla belirginleşmeye başladı desem aslında daha doğru olur.

karşındakini hiçe sayarak yaptıpğın hareketler davranışlar. hiçbi şarkının hiç bi filmin yazının anlatamadığı duygu. karşıdaki insana kızamasın bu durumda. biyerde okumuştum galiba sabah kalkınca "neden eridin lan sen!" diye sabuna kızamasın işte. böyle bişi buda. sabuna "hain!, ihanet ettin!" diye bağıramazsın lan.
ehliyetsiz çıktım yola ben galiba. neyse bi bahçivan bulup içime salınan kökleri temizletirsem sorun kalmaz. varsa tabi öyle bi bahçivan.

tarihleri unutun, geçmişi hatırlamamaya çalışın. hayal kurmayın. mum ışığında oturup gölgeleri izlemeyin. yapmayın böyle şeyler.
hadi kalın sağlıcakla.

rakı içerken dinlediğim müziğe gel ya
bu canlısı
http://www.youtube.com/watch?v=xtnz2O4Chfw
buda orjinali
http://www.youtube.com/watch?v=-J6PPkKBXoU
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...