SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 oha terlik attı ben kaçtım dasaaa aha terlik geldi! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 yok ben direkt oklavayla girisiyorum terligi ema abla atiyo. abov ne yazdim ben, kafam cok karisik cok stresteyim imdat Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 kermit said: davranış ve arzularımda, arzu ve hünerin arasında bi denge tutturabildiğimde zihnim tekrarının olmasını istedi. hani balık tavada kokmaya başlayınca canımın rakıyı istettiren, bilgisayarda aradığım bişiyi bulduğumda yada bi işi bitirdiğimde ellerimi ensemde buluşturtan, sabah gözümdeki çapağa bakmadan gazeteyi aratan, gazeteyi okurken kahve içtirten. alışkanlıkmış. ezbere karar almak, yaftalamak, damgalanmak. bakmazsın bile ve bu yüzden ıskalıyosun herşeyi. önyargıların yancısıdır. daha sonra senin mizacının bir parçası olur. örnek verirsek yalnızlığa alıştığını zannetmenin sonucunda bekar bir hayat sürdürmek. said: Daha bir zaman alışa alışa böyle bi tek kendinle kalacaksın ona da alışacaksın... Daha bir zaman yaşadığını sanacaklar bir süre sözedecekler senden sonra alışacakla demiş amcamız. buraları hiç özlememişim günlük can yücel Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 vaniLLe said: yok ben direkt oklavayla girisiyorum terlik ablayi ema abla atiyo. oklava kullanırım diyen de tatava oklava kullanırım diyo, anca fırlatmıştır mesela, hiç bi mantı, bi baklava bi börek açmamıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 yoo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 abi ben de bişi diyemedim. en olmadı sırtımızda oklavayı kırar. "al sana kütürtü!" der iyisi mi ses etmeyelim. vanille hanım. iyi akşamlar efendim.. kafayla selam ver sen de siigıl Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 *kafaindiripkaldır* pardon hanımapla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 gözlerine direkt bakma.. kızabilir.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 abi oklava elinde hâla ve hâla büyük bi tehdit unsuru, bence ufaktan sızalım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 yaptığınız geyik muhabbetinden 5 postu okudum ve çok itici buldum belirteyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 abi oluyor öyle ya. esas olay şudur. benim sırtım ağrıyor. omuzlarım falan işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 günlük mü, msn mi belli değil. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 kermit said: yaptığınız geyik muhabbetinden 5 postu okudum ve çok itici buldum belirteyim haklisiniz tabi siz de, gözünüze giremedigimiz icin fena halde mahcubuz mübarek abim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 mahçup olmakta insan olduğunun belirtisidir aslında yediği boklardan yaptığı hatalardan sonra hiç mahçup olamayanların düşünmesi lazım "benim insanlığım ne alemlerde" diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 süphen mi vardi lan askolsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 oo kavga var. kavga varsa gökalpin tarafındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 bu da tam olay olunca cep telefonuyla, cekirdegiyle disari firlayan bir esnaf! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 şüphe konu hakkında bilgisizlik ve uzaklıktan oluşuyo genelde ya, ben biliyorum bi kaç şey yinede. utku kes Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 kermit haklı bazen ufak çocuk rp si yapıp muhabbete dalınca salak gibi görünüyosunuz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 kermit said: şüphe konu hakkında bilgisizlik ve uzaklıktan oluşuyo genelde ya, ben biliyorum bi kaç şey yinede. utku kes nilin tarafındayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 FORUMDA KÜTÜRDEŞMEYİN AİLE FORUMU BURASI Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 günlük enteresan bi gündü bi iki saat içersinde 4 kere falan döjavüğ oldum eskiden ayda bir falan olurdu burnumu çok sümkürünce beynim mi açıldı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 4, 2011 beynim durdu be Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 5, 2011 gene uykumda gözüme kirpik kaçmış çıkmıyor da aldırıcam bu kirpikleri ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar