asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 kendini yıpratma be hakan, yapma yazık günah. arkadaş kalın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 abi adam sanirim hayatinda ilk kez ucagga biniyo, bak valla iki gözüm önüme aksin yalan sölemiyorum. adam icmis... baya icmis korkuyo belli ki... inise gectik, hala havadayiz. - HE ALO BEN GELIYOM AZ KALDI!!! herkes; ''o_O ölecez'' BEYFENDI CABUK KAPATIN O TELEFONU!!! adam; ''Viski getirin bana hööööytt :D:D:D'' bu sirada önündeki herifin koltugunu salliyo, baya bi harrasliyo tititi off cok komikti be. bi daha pegasusa binersem ayrica, allah belami versin. 5€'ya verseler bileti binmem. dünya tersine dönse affetmem. =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 gülmüşsün işte daha ne Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 nolsun iste iyilik saglik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 pegasus iyidir ya, ist'den van uçağı için önce netten fiyatlara baktım 99 du, gittim bileti almaya saati uçağı söyledim 74 olmus dedi, peki dedim verin bileti, ben nakit para verdim o kredi kartından ödeme yapıcak kart numarasını ilkinde yanlıs girmis, sistemi tekrar actı 74 olan bilet 49 olmus, artık nasıl oluyosa, peki dedim, kesti bileti. 3 saatte 50 TL bilet fiyatı oynayan bi pegasus gördüm, ki gidene kadar 150 olmasa bari diyodum içimden. 3 gün sonraki uçak bide bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 keyifli bi gündü. sora gruptaki arkadaşın canını sıktılar, moraller bozuldu. ama iyiydi bi süre yine. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 pegasus'u ben de hiç sevmezdim çirkef falan ama kayıp bagajlarımın parasını 934 tl olarak bugün hesapta görünce gözümde yükseldi bir miktar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 oha. ben de kaybedeyim. hem kaybetmedin ki sen onlari, birakip gittin pic gibi onlari.. halbuki aliye gibi bavullarim olmadan asla diyeydin öyle mi olurdu. ulan var ya.... o kadar dalga gectim, üstüne ucagi kacirdim yine sen karli ciktin ise bak hayret bisey! neye göre fiyat bictiler öyle? standart mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Bel ağrılarım yine azdı günlük. Çok hırpaladım kendimi bu yaz dükkanda, iyice ilerledi kireçleme sanırım. 21 yaşında kireçleme, sdf Anneannem daha sağlıklı lan benden =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 vaniLLe said: oha. ben de kaybedeyim. hem kaybetmedin ki sen onlari, birakip gittin pic gibi onlari.. halbuki aliye gibi bavullarim olmadan asla diyeydin öyle mi olurdu. ulan var ya.... o kadar dalga gectim, üstüne ucagi kacirdim yine sen karli ciktin ise bak hayret bisey! neye göre fiyat bictiler öyle? standart mi bıraktım da, bulamadılar kaç aydır. içindekilerin listesini yazdım, hatırladıklarımın fiyatını yazdım ona göre gönderdiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Pek yoruldum, çok yoruldum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 off kadir gecesinde oruç tutucam diye barbunya yedim yer yemez sızdım sabah bi kalktım karnım ağrıyodu dalak bölümü başta olmak üzere acaip bi ağrı hala sürmekte delirmek üzereyim neden olur acaba :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 gazdır O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Abi çıkmıyo bastırınca da acıyo dalak bölümü böyle şişkinlik var sanki osursam geçicek biri sırtımı sıvazlasa aslında? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 27, 2011 Hayata küstüm şuan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leadman Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Dartanian said: osursam geçicek Parmakla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 SeaGle said: Bel ağrılarım yine azdı günlük. Çok hırpaladım kendimi bu yaz dükkanda, iyice ilerledi kireçleme sanırım. 21 yaşında kireçleme, sdf Anneannem daha sağlıklı lan benden =/ anklozan spondilit var geçmiş olsun ölene kadar çekeceksin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 ayyy stajini ya her gun 7de uyaniyorum biteli kaç gün oldu = wowamı baslasam uykum düzene girer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 goldbären said: SeaGle said: Bel ağrılarım yine azdı günlük. Çok hırpaladım kendimi bu yaz dükkanda, iyice ilerledi kireçleme sanırım. 21 yaşında kireçleme, sdf Anneannem daha sağlıklı lan benden =/ anklozan spondilit var geçmiş olsun ölene kadar çekeceksin ağzını kırarım lan, omurgamı bambu çubuğu gibi yaptırmam ben =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Sevgili günlük, Sıradan bir gün gibi...Can sıkıntısından temizlikte anneme yardım ediyorum adeta bir temizlikçi gibi hınçla siliyorum halıları camları...Stres atılıyor gerçekten,bazı insanların sinirlenince niye temizlik yaptığını anladım. Kızdan ayrılışımın üzerinden 1 aya yakın bir süre geçti,pişman değilim sinirliyim arkamdan konuştukları yüzünden.2,5 senede bir kişiyi tanıyamıyorsam ne zaman tanıyacağım...Boşuna dememişler aslında acıma yetime döner koyar bişeye diye.Allah'tan bir daha karşılaşma ihtimalim zayıfta o şekilde sakinleşiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 tam kendini iyi hissettiğin bi günde lak diye denk gelir, sinirlenirsin falan sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 allahim sinirden basim catliyor. bana lak diye degil lönk diye denk geldi. ya hayir yani. birseyler rastgiderken, o birseylerin aslinda rastgitmemesi, gittigi halde gitmemesi nasil bir celiskidir, nasil bir kisirdöngüdür yarappim. iyi taraflari var ama kötü taraflari daha agir basiyo! sevinemiyorum sevinilebilcek seyler varken, cünkü üzücü taraflari daha agir basiyo AAAAA KIKIKIKI. deliriyorum muntazaman. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 beynim çürüdü mesajı okurken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 en azindan bir beynin varmis bak ne güzel, ya olmasaydi. mesela ben cikardim beynimi kenara koydum, öyle yazdim. >.< var miydi ki zaten böhöhöhöyt demeden siz önce ben o ihtimali kirpayim, kirptim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 28, 2011 var mıydı ki zaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar