Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
günlük yavruları buldum. 2 tane. gözleri bile açılmamış daha minicikler. yukarıdaki balkona koydum ki annelerinin bildiği bi yer burası, sesi duyunca gelir heralde. diğer kediler hemen bulur mu bilmiyorum. neyse gözetimim altındalar şimdilik. umarım orda ölü yavru falan yoktur. karma karışık zaten.
Mesaj tarihi:
sdfsasd nihayet pisiciklerin salak anneleri geldi. koydum kapının önünde bi kutuya yavruları. anneleri benden fena korkuyo su falan attım diye eheh şapşal. kutunun etrafında döndü durdu, kokluyo falan. sustu şimdi hepsi nihayet oh be.
Mesaj tarihi:
Günlük işler yavaşladı, ben de dinleniyorum gibi. Ama dinlenmek kötü lan, para lazım olm. Çalışma olmazsa peder dükkan haftalığımı vermez. Çok sakat var çok.
Mesaj tarihi:
SIYIRICAM sonunda ya.

LAN böyle bilgisayar mı olur ya. işime yarayacak ne varsa derleyemiyo, kuramıyo, çalıştıramıyo. OS değiştirmekten bıktım usandım. artık donanıma bağlıyorum direk. biri bana 4 core dan fazla core a sahip, gönlümce CPAN modülü kurabileceğim, perl desteğine tabii ki sahip bir sunucu hediye edebilir mi? hediye olmasa da bi süre kullanabilir miyiim? deployment tan sonra söz sayfanın altına special thanks yazarım. tamamen akademik bu arada, kar amacı gütmüyoruz.

selamlar.
Mesaj tarihi:
Günlük stajım 17. günündede dünyayı kurtaran adamın oğlu rolündeyim. Lanet olasıca dünyanın yükü çok ağır taşıyamıyorum... Bütün gün ekşi vb. okumaktan imanım gevredi hacıt.
Mesaj tarihi:
Norak said:

günlük, gözlüğünüzü nasıl yıkıyorsunuz siz?

benimkinini kitapçığında sabunlu suyla yıkayın diyor, hacı şakir mi koksun gözlük?

davidoff ile yikiyorum.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...