Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Masquerade said: ccc khal ccc http://hobohacker.com/khal-drogo-hairtoys.jpg Olm bi de ben buna benziyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 serçe parmağımı hiç kullanmıyorum günlük, satsam mı? simpsons gibi olurum hem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 günlük yavruları buldum. 2 tane. gözleri bile açılmamış daha minicikler. yukarıdaki balkona koydum ki annelerinin bildiği bi yer burası, sesi duyunca gelir heralde. diğer kediler hemen bulur mu bilmiyorum. neyse gözetimim altındalar şimdilik. umarım orda ölü yavru falan yoktur. karma karışık zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 BADEMCİKLERİM :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 sdfsasd nihayet pisiciklerin salak anneleri geldi. koydum kapının önünde bi kutuya yavruları. anneleri benden fena korkuyo su falan attım diye eheh şapşal. kutunun etrafında döndü durdu, kokluyo falan. sustu şimdi hepsi nihayet oh be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Günlük işler yavaşladı, ben de dinleniyorum gibi. Ama dinlenmek kötü lan, para lazım olm. Çalışma olmazsa peder dükkan haftalığımı vermez. Çok sakat var çok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 SIYIRICAM sonunda ya. LAN böyle bilgisayar mı olur ya. işime yarayacak ne varsa derleyemiyo, kuramıyo, çalıştıramıyo. OS değiştirmekten bıktım usandım. artık donanıma bağlıyorum direk. biri bana 4 core dan fazla core a sahip, gönlümce CPAN modülü kurabileceğim, perl desteğine tabii ki sahip bir sunucu hediye edebilir mi? hediye olmasa da bi süre kullanabilir miyiim? deployment tan sonra söz sayfanın altına special thanks yazarım. tamamen akademik bu arada, kar amacı gütmüyoruz. selamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 ahah dogru yazamayinca boku compliere atan freshmanler :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 alsin bi sun sparc, rahatlasin degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Sensiz her şey biraz eksik. tütün, filtre, kağıt tamam da çakmak yok mesela. aaaa dur ocağın otomatik çakmağı vardı. tamam ya, sorun yokmuş.* *Teşekkürler, Burak Aksak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 aquila said: alsin bi sun sparc, rahatlasin degil mi? ahaha yeni nesil isi bilmio azizim sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 http://upload.wikimedia.org/wikipedia/commons/6/6d/Sun_Blade_1000.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 22, 2011 Ramazan ramazan doğum günü hiç çekilmiyor lan. Eve gidip yatmak istiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MrGokhanD Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Günlük stajım 17. günündede dünyayı kurtaran adamın oğlu rolündeyim. Lanet olasıca dünyanın yükü çok ağır taşıyamıyorum... Bütün gün ekşi vb. okumaktan imanım gevredi hacıt. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 günlük üstümden büyük bi yük kalkıyo lan ahaha mutluyum ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 günlük, gözlüğünüzü nasıl yıkıyorsunuz siz? benimkinini kitapçığında sabunlu suyla yıkayın diyor, hacı şakir mi koksun gözlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Antibiyotiğe başladım yaa öf. Bugün Koton'dan gelen iş teklifini reddettim. Çünkü klinik psikolog olmaya karar verdim kikiki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 koton'da ne piskologu olcaktin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Norak said: günlük, gözlüğünüzü nasıl yıkıyorsunuz siz? benimkinini kitapçığında sabunlu suyla yıkayın diyor, hacı şakir mi koksun gözlük? davidoff ile yikiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Pazarlamada çalışıcaktım. Psikologlukla pazarlama arasında git geller yaşıyodum uzun süredir. Son kararımı verdim işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 iyi yapmissin. basarilarin devamini dilerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Mersi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 bi de "benimle çıkar mısın?" dicen mi senko? asddfs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 benimle cikar misin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 23, 2011 peki, sucuk ekmek ne kadar oldu? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar