Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

SeaGle said:

Bayan dediğin sarhoş toplar mı yahu. Oldu olacak küfeyle evlerine taşısaydın.

bayan dediklerin sarhoş gayler mi manası ile okudum ilk cümleyi. ne saçma dedim. evet

bu arada alakasız bi grup adamların sitesinden
şirketin adresi olarak gösterilen harita.

adamlar dağda oturuyorlar sanırım.

ben de süphan'ı işaretleyeceğim adres olarak
Sosyal ağlarda paylaş

Ardeth said:

wastyrx said:

Off gene çok uyudum lan! İşim vardı benim T_T Ramazanda niye bu kadar uyuyorum ben anlamadım ki yea O_o

sahuru iftara bağlıyosun di mi çakal seni

Keşke yea.. Yok abi 5 - 5 buçuk gibi yatıyorum 12de falan kalkıyorum bu aralar hep. Günün yarısı gitmiş oluyor çok tatsız oluyor o yüzden. Halbüsü 12de yatsam 4te kalksam tam süfer oluyordu ama olmuyor ramazanda..

Şimdi raporları bastırdım kağıda sırf dışarı çıkıp çimlerin üzerinde temiz hava neyim alaraktan çalışma kağıtlarını doldurabileyim diye bissürü ağaç katlettim O_o Çalışamasam bile değişiklik olacak enerjiyi atacam toprağa mehehe

Yalan oldu çimler ama çalışmıyorum da sıkıldım çok bugün tatil olsun.
Sosyal ağlarda paylaş

3 haftadır falan wow oynamıyorum, gene özledim tabiki
yarın açtırayım aceceyi, gireyim cücü warriorımla yardırayım aaahmmğğıh.

şöyle 2 haftam falan var, eylül'de okul kaydı ev derdiydi derken fena yan basıcam, ne güzel de alışmıştım göt yaymaya das. tek tesellim havaların it gibi sıcak olmaması, eylül'de daha da güzel olur inş

bi de tam pişmemiş balık yemek ne fenaymış bişey abi nasıl yiyor insanlar sushi falan. böyle vıcır vıcır ağzımdan kayıyordu filan şu an bile içim bulandı düşününce, iki lokma yedim kalktım zaten

gerçi bende bi et ürünlerini it gibi pişirip yeme hastalığı var ama bu balık hakkaten tam pişmemişti, of çok kötüydü.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...