wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 20, 2011 bişi bişi olmuş O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 bittii ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 bazı insanları ne kadar iyi insanlar ya diyip diyip sevmek istesem de olmuyo. çünkü iyi insanlar değiller aslında. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 sanırım yarın bioshock 2'ye başlicam tekrar oturdum youtubedan endingleri izleyip gaza geldim olol. ama gidip gene aynı şekilde bitiricem oyunu kesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 körili tavuğumu kedi yemiş günlük. ek olarak: retweet, sexting, woot gibi 400 yeni kelime oxford sözlüğe girmiş. tdkdan karşı atak bekliyoru.. oh wait. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Dün sarhoşlara göz kulak olmaktan içim şişti lan. Çok sinirlendim sdfsjk. 30 yaşındaki adamı da ben mi toplicam ya çüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Bayan dediğin sarhoş toplar mı yahu. Oldu olacak küfeyle evlerine taşısaydın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Off gene çok uyudum lan! İşim vardı benim T_T Ramazanda niye bu kadar uyuyorum ben anlamadım ki yea O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 ABIM EV LAZIM BANA HADI GORELIM 2+1 SISLI OKE, BESIKTAS OKE Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 wastyrx said: Off gene çok uyudum lan! İşim vardı benim T_T Ramazanda niye bu kadar uyuyorum ben anlamadım ki yea O_o sahuru iftara bağlıyosun di mi çakal seni Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 SeaGle said: Bayan dediğin sarhoş toplar mı yahu. Oldu olacak küfeyle evlerine taşısaydın. bayan dediklerin sarhoş gayler mi manası ile okudum ilk cümleyi. ne saçma dedim. evet bu arada alakasız bi grup adamların sitesinden şirketin adresi olarak gösterilen harita. adamlar dağda oturuyorlar sanırım. ben de süphan'ı işaretleyeceğim adres olarak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Ardeth said: wastyrx said: Off gene çok uyudum lan! İşim vardı benim T_T Ramazanda niye bu kadar uyuyorum ben anlamadım ki yea O_o sahuru iftara bağlıyosun di mi çakal seni Keşke yea.. Yok abi 5 - 5 buçuk gibi yatıyorum 12de falan kalkıyorum bu aralar hep. Günün yarısı gitmiş oluyor çok tatsız oluyor o yüzden. Halbüsü 12de yatsam 4te kalksam tam süfer oluyordu ama olmuyor ramazanda.. Şimdi raporları bastırdım kağıda sırf dışarı çıkıp çimlerin üzerinde temiz hava neyim alaraktan çalışma kağıtlarını doldurabileyim diye bissürü ağaç katlettim O_o Çalışamasam bile değişiklik olacak enerjiyi atacam toprağa mehehe Yalan oldu çimler ama çalışmıyorum da sıkıldım çok bugün tatil olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 sevgili günlük http://i.imgur.com/l1LkB.gif bugün bunu yaptım, ama sağ kolum ters döndü gibi bişey oldu sonra yerine oturdu tekrar, çok çılgındı za. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 günlük. hadi ben başkaları adına seviniyorum da, ben ne olacam lan? biri benim adıma niye sevinmiyo başlayacam böle işe. =/ yine başlamadan biteriz be günlük. neyse ki evde alkol yok sdfgasd yarın işe gidemeyecek hale gelebilirdim yoksa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 gece shiftini aldım hostelde sabah 9 a kadar uyku yok stumbleupon nereye kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 3 haftadır falan wow oynamıyorum, gene özledim tabiki yarın açtırayım aceceyi, gireyim cücü warriorımla yardırayım aaahmmğğıh. şöyle 2 haftam falan var, eylül'de okul kaydı ev derdiydi derken fena yan basıcam, ne güzel de alışmıştım göt yaymaya das. tek tesellim havaların it gibi sıcak olmaması, eylül'de daha da güzel olur inş bi de tam pişmemiş balık yemek ne fenaymış bişey abi nasıl yiyor insanlar sushi falan. böyle vıcır vıcır ağzımdan kayıyordu filan şu an bile içim bulandı düşününce, iki lokma yedim kalktım zaten gerçi bende bi et ürünlerini it gibi pişirip yeme hastalığı var ama bu balık hakkaten tam pişmemişti, of çok kötüydü. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 yarın staj başlıyor. hadi bakalım. sabah 5.30 da filan kalkıcam en geç fak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 lan bu kadar da şanssız olunmaz ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
barbu Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 şans işte. yapcak bişi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
marksman Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 şans diye bir şey yok.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kozalak Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 şans mı kader mi kısmet mi artık her neyse bilmiyorum ama bir güç var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Diş ipi kullandım ilk defa, çok korktum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Bella said: O ist olayı yalan olcak ya bence, neyse. hangi ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Şeytan diyor git saçını kısacık kestir yea >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
freemaniacss Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 21, 2011 günlük 1 haftadır ruh hastası gibi 7 yıl önce aldığım ama kullanıcı adı dahil herşeyini unuttuğum acc yi bulmak için inat etmiştim :D bütün arşivi resmen taradım ve şimdi buldum :D toplam 2 mesaj atmışım ve o 2 mesajın olduğu konuları bulabildim binlerce konu arasından hahsdasdj Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar