dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 senko said: HALA TUR HUZUR BULAMADIM LAN YETERR!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 ağlamayana meme (miğm) yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 kafam cok guzeeeel.yaaaaay yanimda kuzene sevgilisi evlenme teklifi etti zaaa ne diyom ya ben de bilmuyorum ehiy Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Yauv gelmeyin dasaaanın galeyanına almadım şirket falan. Kurdum dermişim afhgasd edik: neyse :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 editten önce "çatır çatır para basıyorum" yazıyordu bu arada. "Henüz almadım şirket falan. Kurdum. Çatır çatır para basıyorum" bu şekildeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Yok günde 16 saat çalışıp 4 saat uyuyorum yine de istediğim kadar para kazanamıyorum net bi şekilde köleyim ben yazıyordu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 istediğim kadar derken 6haneli rakamlar hmmmm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Ahaha hayır 7! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 ben kendimin kölesiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Bende ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 başka evde kalmaktan nefret ediyuorum lan. saat 2 oldu adamlar uyanmadı. ölücem açlıktan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Aç dolabı ye abi nolcak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Abi süfer bi kahvaltı hazırlayacaksan adamlara aç yap sadece kendin yiceksen kendini dışarı at koş! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 patrooon büyük adam, para babası ya. sormuyor hiç küheylan dışarıda yiyecek paran var mı üstünde? zengin bakmaz olm. hep böle bunlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 elemanlardan birinin doğumgünü de ondan ayıp olmasın diyorum ya. yoksa eve giderdim şimdiye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 tost falan söyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 küheylan said: elemanlardan birinin doğumgünü de ondan ayıp olmasın diyorum ya. yoksa eve giderdim şimdiye Küçük süprizler yap ona. Tıkla kapıyı çok hafif usulca süzül odaya sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 En samimi olduğuna git kalhlaacıhtım de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 tv aç ve komik bişiler izlerken gül abi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 gidip kulaklarının içine üfle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 beyler problem çözüldü. uyandı herkes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Yemekten sonra ufak temaslarda bulun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Bende böyle gezmek istedim. negzel http://www.facebook.com/video/video.php?v=10150257877358807&oid=194722092399&comments Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 shift delete net gibi berbat sitelerin doğrudan hatalı haber yaptığı yerde bi teknoloji sitesi açamamış olmamız bizim eksikliğimizdir http://www.youtube.com/watch?v=-BrDlrytgm8&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=EcOgjrRWx_Q&feature=player_embedded http://www.youtube.com/watch?v=Xc0d510zTA4&feature=player_embedded Sta travel australia reklam filmleri STA Travel Australia sent 3 of our mates, Rick Mereki, Andrew Lees and Tim White on an amazing journey around the world. See a six-week journey of a lifetime crammed into one epic minute. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 14, 2011 Bayramda falan bi kaçamak mı yapsak, naapsak günlük? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar