wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 absolut abi o sen karıştırıyorsun :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 seeen patroon büyük adam. sen mi büyüksün. hayır hayır abso büyüüük. ama sen de yaşar ustadan büyüksün işte olm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 yaşar ustaya saygım sonsuz dasaaa.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 ya wastryx'in patronluğunu geçersek eğer. en iğrenç sorulardan birisi "bana güvenmiyor musun?" olabilir. cevap bekliyor musunuz bu soruya? güveniyorum ama security clearance'ın istediğin seviyede güvenecek kadar yeterli değil diyesim geliyor. demiyorum. ne yani, savaşta aynı cephede çarpıştık da hayatımı mı kurtardın? yıllardır sakladığım son 50dodo kuşunu benim öldürdüğüm gerçeğini mi sır olarak tuttun? neyine niye %100 güvenilsin? peygamber misin? vahiy mi geliyor arada? mucizelerin falan mı var, su üstünde mi yürüyorsun? neyine güveneyim bre! bi miktar güveniyorum işte. memnun ol o miktar ile, biraz elindeki ile yetinmeyi bil sen de. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
asinanyavuz Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 şu saatleri hiç sevmiyorum, ne üretken saatler, ne de keyifli. keşke uykum gelse yatsam diyorum, o da gelmiyo. e çalışayım diyorum, bu saatte hiç ama hiç çalışasım gelmiyor. öyle ebleh ebleh geçiyo vakit sinir oluyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 yatmadan bi facebook bakayım diyerekten kaybedilen kızın başkasıyla kol kola fotolarını görmek sdfs gel de uyu şimdi. neyse mal mal işleri de var onlara odaklanıp sinirleneyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Penthesilea Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 rezervasyon halloldu, pazar gunu 2:15'de skydiving yapiyorum. tum yilin stresini aticam lan, hatta cakilirsam tum hayatimin stresini atma durumum var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 dasaaa said: :( if'li geçmiş zaman usta işte forever alonelardaki inanılmaz mantık hatası!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 fml 2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 fml 3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Bugünde uyuyamadık. Kısmetse yarına artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ahmedinejad Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 uyanıkken uyumak, uyurken uyanmak istemiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 ben çıkiim artık yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
salome Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Antalyaya sevgilimin yanina gelmistim gunluk, artik ayrilik vakti, cok uzgunum:( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Bu saatte aranır mı yea idogluit! Sevmiyorum adamı hala zorla iş yaptırtıyorlar bana >.< Yemişim ticaretini ya diyorum bundan hayır gelmez dye olsun o parayı şuraya aktarırız şöyle atılırız al sen işi al aldık adam cumartesileri aramaya başladı günüm iğrenç şuan >.< Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 eveet artık gidiş dönüş bostancı - fenerbahçe güzergahında seferlerimi başlatıyorum. öğrenci 2 tam 5 tl. :D:D sdf 10 km lan. vay anasını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 bugun de tur mur bulamazsak gidip devirecem o eyfel kulesini. bide gunluk IS ISTIOM IS IS VERIN BANA Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Bizim yenibosnadaki fabrikaya depocu lazım. askerliğini yapmış adam akıllı biri. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Çok sıkıldım günlük dönmek istiyorum trip yiyorum deliricem yakında offff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 piyalepiyale said: Bizim yenibosnadaki fabrikaya depocu lazım. askerliğini yapmış adam akıllı biri. yok yapmadim askerligimi :/ depocu bile olamiom nan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
piyalepiyale Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 öyle deme en son depocu 3.500 tl alıyodu =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 O_o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 maaş iyiymiş ama kariyer fırsatları yok sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 13, 2011 radyoaktif materyal mi beliyo orda, o ne lan :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar