Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 ahahahahah o istem dışı düşmemiştir olm :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Düşürdüğünde farkedip yukarı çıkman gerekiyodu ve o seni iç çamaşırsız karşılayacaktı ''ben de bunu arıyordum'' diyip. Şimdi geç oldu... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Valla bilmiyorum artık. :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 O değilde yemeğe çıkıyodum o afrika videolarından birini izledim hakkatten tadım kaçtı off. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 wastyrx said: Mr_Hand said: sen napıyosun ki? Ben köleyim O_o @tolga yol yemek kurabiye cep harçlığı ucuz iş gücü dedim olm! köle derken patron demek istiyor o. kapitalist sistemin kölesi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Flameoffear said: Sexi iç çamaşırları giyen güzel komşşum. Bunların bir tanesini ramazan ramazan balkonuma düşürmek zorundamısın. Şimdi gelip bunu nasıl geri isteyeceksin. sdfghs benim komşularım yaşlı teyzeler. bi tanesi iç çamaşırını düşürse paraşüt etkisi ile istanbuldan adalara kadar süzülür bence. haline şükret Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flameoffear Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 O değilde dantelli böyle insanın içini gıdıklamıyor değil. sdfhşls Harbi gidip versem mi. ahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 git ver tabii. tabağa koy ver hatta. iftarı açalım de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Ben en üst katta oturuyorum beyler ben ne yapayım =/ Ancak kuş pisliyor.. Bu arada 2. el keypad almıştım, geldi. 2. el dedik ama oyunmuş, ehm sıfırmış resmen. Yanlız ilk sahibi öküz gibi sigara içen biriymiş sanırım, pakedi açar açmaz kesif bir koku sardı odayı. Bi sn lan, LAN? FAPFAPFAP GÖRMÜŞSE KLAVYE? O ELLERLE? http://images.memegenerator.net/images/408x/586063.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 gres yağı izleri ara. varsa önceki sahibi de makinacı olduğunu anlarız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Hafif yağlı diyebilirim tuşlar için ama cips mi yemiş yoksa makineci mi bilemiyorum... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xwhiplashx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Garip - monoton bir yaz gunu daha. Rusya'da Kazan'da. Yaz geldi dedik. Memlekete gideriz dedik. Olmadi. Ufa'ya gittim. Tadilata girdim 1 ay. Sosyal aktivite? İhh yalnizca ustalarla olan 1 ay. Kazan'a geldim. Tatil yaparim nasil olsa Ramazan geliyor TR'ye gidip her aksam o yemek icin burasi bu yemek icin surasi olacagina burada kalayim dedim. Sahil kenari tatil yapacaktim ki kendimi Moskova'da buldum. Yine ayni yer Kaza'a gelmis oldum. Anlamsiz bir tatil. Ama is konusunda level atladigimi dusunuyorum. Son 15 gundur sadece ev magaza arasi gidip gelen bir tipim. Sadece gordugum yol yaklasik 1 km lik boktan guzergah. Merkeze bile inemedim. Aksam 10 oluyor magazaya kapat. Bi kac kiz arar hadi cikalik der aksama dogru. Heveslenirim. Ama magazada kalmak zorundayimdir. Aksam 10 oldugunda usengeclik basar ve yine yuvama girerim. Bikmadim, skilmadim ama bunaldim. Yalnizim. Bunalima dogru yuruyorum. Kiz arkadasimdan ayrildim mi ayrilmadim mi bilmiyorum ama resmen yuz ustu biraktim hatunu. Kotu hissedemiyorum. Hayvanim yok. Zaten ilgilenemem. Yikanasim bile yok. Vantilator de yok evde. Kitap okuyasim da yok. Fifa oynuyorum. Tita'yi sattim en son. Yari donem transferlerini bekliyorum. Cok sigara iciyorum. Kahve sutsuz en yakin arkadasi. Yemek? Bilmiyorum ama ogunum yok. 2 gundur havalar sicak insanlari deri almiyor cunku alisveris merkezleri bos. Havalar sicak. Bosta araba var kizlarla goruseyim diyorum hep aptalca sohbetleri. Su anda camasir makinesinin o kara deliginden iceri bakiyorum. Tuvaletteyim. Sigarada iciyorum. Camasir makinesinin uzerinde vazifesi burasi olmasa da bir adet bulasik deterjani var. Neden burda? Gunluk, gunlerim boktan. Not : evet erkek olarak yalniz iki adam var gerisi hirt. Rusya iste bayan yogunlugu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Delicatessen Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Artık korku kalmamıştır, özgürlük böyle başlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 borderlinx için güncel coupon code lazım günlük sdf shipping azalsın az bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 hay ben boyle sansimi ne kadar guzel tur bulduysam hepsi mi dolar arkadasim ya, bayramda gidin nereye gidecekseniz, bayramdan sonraki turlari niye dolduruyorsunuz... seytan diyor al biletini git parise tursuz mursuz... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 gidelim mi lan? romantik olur hem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 vay anasını ne diyorum ben ya. tatile çıkmam lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 gel gidelim abi... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 bu endulus taraflari nasil lan? gideniniz edeniniz var mi oraya? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Hohohoho sonunda tatile gidiyorum bekle beni datça Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
adamınbiri Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 kurşun döktürmem lazım tanıyan biri var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 senko said: hay ben boyle sansimi ne kadar guzel tur bulduysam hepsi mi dolar arkadasim ya, bayramda gidin nereye gidecekseniz, bayramdan sonraki turlari niye dolduruyorsunuz... seytan diyor al biletini git parise tursuz mursuz... ya sen bırak mr hand'i gel beraber gidelim. eyfelin tepesinde titanik pozu da veririz beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 adamınbiri said: kurşun döktürmem lazım tanıyan biri var mı? cengiz tetik.. 10-15k ya anında temizlik cengiz tetik.. kurşunlamada bi marka cengiz tetik.. temizler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 dasaaa said: wastyrx said: Mr_Hand said: sen napıyosun ki? Ben köleyim O_o @tolga yol yemek kurabiye cep harçlığı ucuz iş gücü dedim olm! köle derken patron demek istiyor o. kapitalist sistemin kölesi. Abi adası olanlar var burada.. Ne bileyim yıllık 300 milyon dolar cirolu şirkette patronun oğlu mevkiisinde elemanlar var bizim ne haddimize sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 12, 2011 abi de şunu ya PATRONUM ULAN hadi söle YAŞAR USTADAN BÜYÜKÜM BEN de Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar