Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Flameoffear said:

Sexi iç çamaşırları giyen güzel komşşum. Bunların bir tanesini ramazan ramazan balkonuma düşürmek zorundamısın. Şimdi gelip bunu nasıl geri isteyeceksin. sdfghs

benim komşularım yaşlı teyzeler. bi tanesi iç çamaşırını düşürse paraşüt etkisi ile istanbuldan adalara kadar süzülür bence.

haline şükret
Sosyal ağlarda paylaş

Ben en üst katta oturuyorum beyler ben ne yapayım =/ Ancak kuş pisliyor..

Bu arada 2. el keypad almıştım, geldi.

2. el dedik ama oyunmuş, ehm sıfırmış resmen. Yanlız ilk sahibi öküz gibi sigara içen biriymiş sanırım, pakedi açar açmaz kesif bir koku sardı odayı.

Bi sn lan,

LAN?

FAPFAPFAP GÖRMÜŞSE KLAVYE? O ELLERLE?

http://images.memegenerator.net/images/408x/586063.jpg
Sosyal ağlarda paylaş

Garip - monoton bir yaz gunu daha.

Rusya'da Kazan'da.

Yaz geldi dedik. Memlekete gideriz dedik. Olmadi. Ufa'ya gittim. Tadilata girdim 1 ay. Sosyal aktivite? İhh yalnizca ustalarla olan 1 ay. Kazan'a geldim. Tatil yaparim nasil olsa Ramazan geliyor TR'ye gidip her aksam o yemek icin burasi bu yemek icin surasi olacagina burada kalayim dedim. Sahil kenari tatil yapacaktim ki kendimi Moskova'da buldum. Yine ayni yer Kaza'a gelmis oldum. Anlamsiz bir tatil. Ama is konusunda level atladigimi dusunuyorum.

Son 15 gundur sadece ev magaza arasi gidip gelen bir tipim. Sadece gordugum yol yaklasik 1 km lik boktan guzergah. Merkeze bile inemedim. Aksam 10 oluyor magazaya kapat. Bi kac kiz arar hadi cikalik der aksama dogru. Heveslenirim. Ama magazada kalmak zorundayimdir. Aksam 10 oldugunda usengeclik basar ve yine yuvama girerim.

Bikmadim, skilmadim ama bunaldim. Yalnizim. Bunalima dogru yuruyorum. Kiz arkadasimdan ayrildim mi ayrilmadim mi bilmiyorum ama resmen yuz ustu biraktim hatunu. Kotu hissedemiyorum. Hayvanim yok. Zaten ilgilenemem. Yikanasim bile yok. Vantilator de yok evde. Kitap okuyasim da yok. Fifa oynuyorum. Tita'yi sattim en son. Yari donem transferlerini bekliyorum.

Cok sigara iciyorum. Kahve sutsuz en yakin arkadasi. Yemek? Bilmiyorum ama ogunum yok. 2 gundur havalar sicak insanlari deri almiyor cunku alisveris merkezleri bos. Havalar sicak. Bosta araba var kizlarla goruseyim diyorum hep aptalca sohbetleri. Su anda camasir makinesinin o kara deliginden iceri bakiyorum. Tuvaletteyim. Sigarada iciyorum. Camasir makinesinin uzerinde vazifesi burasi olmasa da bir adet bulasik deterjani var. Neden burda?

Gunluk, gunlerim boktan.

Not : evet erkek olarak yalniz iki adam var gerisi hirt. Rusya iste bayan yogunlugu.
Sosyal ağlarda paylaş

senko said:

hay ben boyle sansimi

ne kadar guzel tur bulduysam hepsi mi dolar arkadasim ya, bayramda gidin nereye gidecekseniz, bayramdan sonraki turlari niye dolduruyorsunuz...

seytan diyor al biletini git parise tursuz mursuz...

ya sen bırak mr hand'i gel beraber gidelim. eyfelin tepesinde titanik pozu da veririz beraber.
Sosyal ağlarda paylaş

dasaaa said:

wastyrx said:

Mr_Hand said:

sen napıyosun ki?

Ben köleyim O_o

@tolga yol yemek kurabiye cep harçlığı ucuz iş gücü dedim olm!

köle derken patron demek istiyor o.

kapitalist sistemin kölesi.

Abi adası olanlar var burada.. Ne bileyim yıllık 300 milyon dolar cirolu şirkette patronun oğlu mevkiisinde elemanlar var bizim ne haddimize sdf
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...