dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 sokaktaki çocukla önceden konuş "bak bunu bunu alıcam, eğer unutturmazsan bişiyi sana da ekmek alıcam" de. inan "abi evde bu eksik mi? bilmem neyin var mı?" bile der bu arada çocuk küçük bi kız ise eğer ve sen de van sürüyorsan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Sentenced dinlemeyi özlemişim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 akşam akşam bide dilencilerle uğraşıyoruz ya, işten cıktım metroya dogru gidiyorum, bi 30-40 yaş arası bi kadın geçti önüme elinde bi çocukla "Allah rızası için ekmek parası" diye, yok dedim, ısrar etmeye başladı. Bende açtım ağzımı "11 saattir çalışıyorum kendi ekmek paramı kazanmak icin, elinde cocugunu gezdirebildigine göre elin ayağın tutuyo git sende çalış, ramazan günü insanların duygularını sömürüp enayi yerine koyma, bas git işine dedim, sonra pardon senin işin yoktu sen dilenciydin dedim ve yoluma devam ettim. Ama sinirlendirmeye yetti. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 çalışırken kendimi kaybetmem. koyduğum dondurmanın erimesi ve nasılsa bugünü cuma olarak düşünmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 =/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ginaly Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 2, 2011 ekmek hala sınava mı giriyon aga sen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 evet. biri bana niye uyuyamadığımı açıklasın ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 günnük mehehe bu kez kalktım ve "geç uyandım yeaa" diye kendimi kandırmadan gittim sporumu yaptım. =D işe yine de erken geldim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 atm ile de baya kanka olduk bu günlerde hergün hergün günlük..her düğmesini ezberledim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Bitmiyor ama yea.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 lan allan her günü mail gelince bi helecan yaşıyorum bisroun mu oldu, bişiler mi ters gitti ne oldu be diye gelen mail bu abi "abi password neydi" x2 "ok şifreyi gördüm" x2 2tane evet Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
seraphiel Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 sevgili günlük, beni uzay boşluğuna; kartal bulutsusunun hemen önüne koy, orada sonsuza kadar statik bi şekilde yaşayıp o görüntüye bakayım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Tamam tatil yaptık ama birden bu kadar da yüklenilmez ki yahu ajfhaksd fenalık geldi. Bitirme süresini 6 gün aşmışız ama.. Bugün bitiririz vereyim gazı ben hehehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 allam heycan ve stres... tirsiyorum! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 seraphiel said: sevgili günlük, beni uzay boşluğuna; kartal bulutsusunun hemen önüne koy, orada sonsuza kadar statik bi şekilde yaşayıp o görüntüye bakayım. yengec verelim? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 günlük texasta tükkanlar kaçta açıyor lan?, adam sabahın 7 sinde gönderdi pakedi lol Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Tatildeyim internete trk bagim sahilin nereden tam cektigi belli olmaysn bir noktasindan girilen wifi ordan yaziorum bulabilirim hergun umarim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 bir anda hersey rastgitmeye basladi resmen, tikir tikir oluyo bisiler. cok ilginc bir evreden geciyoruz, tarihe gecebilir gururla. sanssizlik döngüsünü kirdim galiba! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Mama yedim, az kestirip raporlara devam edeceğim günbük. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 NE MAMA MI?!? erkekler böyle konusmasin! böyle konusan kizlar bile yeterince tüyler ürperticiyken... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 günbük var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
omigod Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 yarın perşembe. şu cumayı da bi atlatsam tam olacak. ver elini cumartesi. sonrasında pazar geliyo... partyin partyin yeah fun fun fun fun fun fun fun fun fun funfunfunfufnfufnfuffffffffuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
moncici Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 hoff istanbula babam geldi bende kalıyo tanrım korkunç bişey ya. absolutu da içti ayakları da uzatmış sehpaya oedipus aç kollarını sana geliyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 3, 2011 hayatımdan nefret ediyorum ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar