Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

-I can appreciate your feelings for McClane. But believe me, the jerk isn't worth it. He's stepped on so many toes in this department, by next month he's going to be a security guard. His own wife wants nothing to do with him, and he's about two steps shy of becoming a full-blown alcoholic..
+one step! only one step!

Sosyal ağlarda paylaş

tam iki gündür bi yükleme için iki noktadan mı, tek mi, dört mü onu arıyorum. standartı internette yok falan derken abi....

az önce 2008versiyonunu bi sitede buluverdim.
bi sitede de 2010draftının sunulan değişikliklerini ve sebeplerini...

draft hani ama nihai dökümanda da çok değişik değildir bunlar.

böle bişi olamaz baba! tüm linklere tıklayıp her şeye bakmıştım. tabiri caizse google yarıldı, netin içinden çıktı.

176sf biri 78sf diğeri. yine bi sürü hesap kitap okuma işi.

yine de çok rahatladım yahu.

ha normali £196.25

0.25'i neye göre hesaplamışlar ben de merak ediyorum.

kaç noktanın ne önemi var demeyin kıçı kırık nokta sayısı önümüzdeki bi ayımı alacak işlerin startı. bayağı kritikti.

YEAH RIGHT!!
FUUUUUUUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu

Sosyal ağlarda paylaş

yakında delirip cidden bilgisayarı dışarı atıp okula gidip silin kaydımı diyeceğim sanırım.

-I can appreciate your feelings for dasaaa. But believe me, the jerk isn't worth it. He failed so many times in this project, by next month he's going to be a dismissed. His own friends wants nothing to do with him, and he's about two steps shy of becoming a full-blown loner..
+one step! only one step!

ne diyim belki lanet olasının aspirini vardır huh?

Sosyal ağlarda paylaş

valla ben xunn'un vasiyetini yerine getiriyorum bebeeem. böle bişi demedi ama kesin deseydi derdi yani. bence olur gibi. gerçi ne koyuyordu pek emin değilim
http://www.tampabay.com/blogs/media/sites/tampabay.com.blogs.media/files/images/typepad-legacy-files/51371.6a00d83451b05569e2011570387f97970c-pi.jpg
bu olur mu mesela?

dat ass gibi?
Sosyal ağlarda paylaş

umberto tozzi denen adamin konserinde, onca italyanin arasinda herkes TIAAAMO TIAAAAMO diye cigirirken senin not amused bi ifadeyle orda isin ne hiyar ?

e peki cingene pembesi cirtlak bluzu bana niye aliyosun? benim ne isim olur onla?
giyer miyim ben onu, HAYIR. yer bezi yaparim, sorry.

sonra sevgili fosfor yoksunu, niye sabahin 5inde kafan güzel gelip hayvan gibi ses cikarip beni uykumdan uyandiriyorsun ve saatlerce* uyuyamamama(mamamaaa of nebicim kelimesin sen fsd) vesile oluyosun, ayi misin ?

nöronlarinin sinapslarinda bi problem var galiba. ondan ziyade sodyum potasyum pompan bozuk!

daha sövülecek cok kisi var, cook. ama sakat daha cok.
Sosyal ağlarda paylaş

forum gelmiş lan
sevgili forum, sen yokken yemek yedim havuza girdim, başka hiçbi şey yapmadım tuvalete bile girmedim, ama girseydim de yazmazdım yazılmaz öyle şeyler ayıp

havuz derken kenarında kokteyl yudumladığımız havuz değil hatta şezlongumuz bile yok, resmen toprağı kazıp içini suyla doldurduk böyle fakir bi siteyiz işte

bi de minecraft serverı açtım çok güzel takılıyoruz 5-6 kişi, ama aramızda tek tük yenilikçi biraz da şuraya gideyimci insan var, herkes göt kadar yere tıkıştı herkesin madeni birbiriyle çakışıyo zaa.

eylülün başında istanbula gidicem bi de umarım sıcaklar biraz azalmış olur yoksa kesin ölürüm
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...