wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Yarindan sonra lanet sicaga geri donucem ya nan gunluk. Hafiften bi mutsuzluk basladi yea.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 hayat beni neden yoruyosun? gibi bir soruyu serdar ortaç isimli bir eğlence şarkıcısının sorması ne garip di mi. hayat sen çok değişiksin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mal Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 ve adam haklı. we dont need now ecukeyşın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Pasta said: YA Bİ İNSAN NİYE SİYAH YAZININ ARKASINA MOR FON KOYAR ALLAHIM YARABBİM ANGUT HERİF NASI OKİCAM LAN BEN BUNLARI 2 GÜN SONRA SINAV VAR fotokopisi çekilmesin diyedir belki :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Spor salonu lazım artık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 -I can appreciate your feelings for McClane. But believe me, the jerk isn't worth it. He's stepped on so many toes in this department, by next month he's going to be a security guard. His own wife wants nothing to do with him, and he's about two steps shy of becoming a full-blown alcoholic.. +one step! only one step! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 tam iki gündür bi yükleme için iki noktadan mı, tek mi, dört mü onu arıyorum. standartı internette yok falan derken abi.... az önce 2008versiyonunu bi sitede buluverdim. bi sitede de 2010draftının sunulan değişikliklerini ve sebeplerini... draft hani ama nihai dökümanda da çok değişik değildir bunlar. böle bişi olamaz baba! tüm linklere tıklayıp her şeye bakmıştım. tabiri caizse google yarıldı, netin içinden çıktı. 176sf biri 78sf diğeri. yine bi sürü hesap kitap okuma işi. yine de çok rahatladım yahu. ha normali £196.25 0.25'i neye göre hesaplamışlar ben de merak ediyorum. kaç noktanın ne önemi var demeyin kıçı kırık nokta sayısı önümüzdeki bi ayımı alacak işlerin startı. bayağı kritikti. YEAH RIGHT!! FUUUUUUUuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuuu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 AHAHAHAHAHAHAHA yazik lan! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 yakında delirip cidden bilgisayarı dışarı atıp okula gidip silin kaydımı diyeceğim sanırım. -I can appreciate your feelings for dasaaa. But believe me, the jerk isn't worth it. He failed so many times in this project, by next month he's going to be a dismissed. His own friends wants nothing to do with him, and he's about two steps shy of becoming a full-blown loner.. +one step! only one step! ne diyim belki lanet olasının aspirini vardır huh? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 olm günlük evrimin gerçek olmadığını söyleyenlere tokat gibi kanıtım var. 15 dk içinde 3. keredir sivrisinekleri havada yakalıyorum. bukalemunlarla ortak atam var bence. evet. kurbaa da olabilir. edit: 4 oldu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 ^^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 ahahhaha yine mi ağlıyorsun ya bella. buraya keyifli don draper resmi koy.mesela şu;in loving memory of xunn neyse, o kadar boktan bi gündü ki sanırım tansiyondan damarlarım genişlemiştir. @:) o et işareti beyini temsil ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 ağlama işareti değil o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 bi de bana diyene bak ya ahah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 valla ben xunn'un vasiyetini yerine getiriyorum bebeeem. böle bişi demedi ama kesin deseydi derdi yani. bence olur gibi. gerçi ne koyuyordu pek emin değilim http://www.tampabay.com/blogs/media/sites/tampabay.com.blogs.media/files/images/typepad-legacy-files/51371.6a00d83451b05569e2011570387f97970c-pi.jpg bu olur mu mesela? dat ass gibi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 umberto tozzi denen adamin konserinde, onca italyanin arasinda herkes TIAAAMO TIAAAAMO diye cigirirken senin not amused bi ifadeyle orda isin ne hiyar ? e peki cingene pembesi cirtlak bluzu bana niye aliyosun? benim ne isim olur onla? giyer miyim ben onu, HAYIR. yer bezi yaparim, sorry. sonra sevgili fosfor yoksunu, niye sabahin 5inde kafan güzel gelip hayvan gibi ses cikarip beni uykumdan uyandiriyorsun ve saatlerce* uyuyamamama(mamamaaa of nebicim kelimesin sen fsd) vesile oluyosun, ayi misin ? nöronlarinin sinapslarinda bi problem var galiba. ondan ziyade sodyum potasyum pompan bozuk! daha sövülecek cok kisi var, cook. ama sakat daha cok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 araya ingilizce kelimeler serpiştirip bi de ukala ukala konuşursan yaklaşabilirsin belki de, onun kadar kötü olabileceğini düşünmüyorum dasaacığım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 * Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 canım yanıyo yarın yşne ya f Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Bu aralar her şey iyi gibim. Mutluyum baya. Bi konuda seçim yapmam gerekiyo onu beceremiyorum ama bi türlü. Onun sıkıntısı var acıcık. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 o değil de cuma gününden beri bi şekilde bilgisayara mount etmeye çalıştığım diskin şifreli olduğunu unutup bu işi yapmaya kasmam... ve "niye çalışmıyo lan bu manyak disk?" diye bütün haftasonu kafa kaşıyıp durmam... tatil lazım bana ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Mr_Hand said: tatil lazım bana bize ya. fixed. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 forum gelmiş lan sevgili forum, sen yokken yemek yedim havuza girdim, başka hiçbi şey yapmadım tuvalete bile girmedim, ama girseydim de yazmazdım yazılmaz öyle şeyler ayıp havuz derken kenarında kokteyl yudumladığımız havuz değil hatta şezlongumuz bile yok, resmen toprağı kazıp içini suyla doldurduk böyle fakir bi siteyiz işte bi de minecraft serverı açtım çok güzel takılıyoruz 5-6 kişi, ama aramızda tek tük yenilikçi biraz da şuraya gideyimci insan var, herkes göt kadar yere tıkıştı herkesin madeni birbiriyle çakışıyo zaa. eylülün başında istanbula gidicem bi de umarım sıcaklar biraz azalmış olur yoksa kesin ölürüm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 yavuz sen geçen gün çok bir insansın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Ağustos 1, 2011 Eve döndüm. İğrenç bi sıcak var bu ne lan geri gitmek istedim uçaktan indiğim anda T_T Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar