Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 donnie brasco man. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 yaşasıııııın iç sıkıntısı ve karamsarlık!!! oley Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 eve geldiğimde ev arkadaşlarımı evden çıkmış buldum, sadece 1 gün önce haber vermişlerdi çıkacaklarını 4-5 gün içinde yeni ev bulmam lazım ba dum tıs Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 aaah foged abaaaud it. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 YA Bİ İNSAN NİYE SİYAH YAZININ ARKASINA MOR FON KOYAR ALLAHIM YARABBİM ANGUT HERİF NASI OKİCAM LAN BEN BUNLARI 2 GÜN SONRA SINAV VAR Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 of resmen mutsuzluk lan çamaşır suyuna yatırırsan mor açar rengini. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Bruggedan hatun alicam kendime karar verdim. Cok bi guzeller hepimiz hemfikir olduk bu konuda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 gerizekalı vvvvvvvvvvvvvvvvvv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 tostumu yaptım bekliyorum. sdgsdf olm günnük hava bulutlu yau? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 ipodumu buldum lan 3 ay sora işe müzik dinleyerek geldim bomba gibiyim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 dışarı çıkacaklara müjde : sabah 7:30 gibi nemden geberiyodum, günün gerisinde ne olur tahmin edin. iğrenç bi hava var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lancelion Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 YAĞMUR YAĞSIN YETER LAN PELTE OLDUM İĞRENÇ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Gece sicaktan uyuyamadim. Sabah hava serinleyince uyuyabildim ama arka taraftaki insaat calismalari sabah 7.45'te baslayinca tekrar uyandim :) Simdi de ilk mulakatima gidiyorum. Ne guzel bir gun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Burasi mukemmel lan. Sabahlari imba bi serinlik ama soguk deil falan.. Gunes var ama cok bogucu bi sicak yok falan.. Gideyim kahvalti yabayim ^_^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 neresi orası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Arkadaş gezcek yer ararken bi beach clubı göstereyim beğenirsen gidersin demek ve bc'ın foto galerisini açınca sevgilinin orda çekilmiş resmiyle karşılaşmak... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 cansıkıntısı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 ebay yaaa, canıms ^___^ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 hay karadenizin nemine... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 hmm image error :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Pasta said: YA Bİ İNSAN NİYE SİYAH YAZININ ARKASINA MOR FON KOYAR ALLAHIM YARABBİM ANGUT HERİF NASI OKİCAM LAN BEN BUNLARI 2 GÜN SONRA SINAV VAR Hepsini seç.Yazılar beyaz oluyor.İşe yararsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 denedim abi 3 satır yazıyı okuyamadığım için 5. senfoninin sheet muziğinden çalıştım direk likeaboss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
interperez Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Bu çekilen krediler nası ödencek lan fuuuuuu!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 sonunda biraz yandım 4 yıllık beyaz peynirlikten çıktım çok garip bi duygu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 30, 2011 Az önce Akdeniz'e karşı çok iyi bir mekanda rakı içtim sevdiğim bir arkadaşımla. İyi oldu lan bu rakı masası. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar