Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Geçmiş olsun dostum umarım güçlü adamdır genelde eski topraklar bozuntuya vermez ne olursa olsun.

Bende dedimi gömdüm ve adını taşıyorum.Zordu yani kelimelerin yetmediği anlar işte Kadıköy GATAda baya oturduğumu bilirim yek başıma..bilmiyorum hayata bakış açın nedir neler yaşadın neler yaptın hayatta ama şunu diyim sana ölmekde yaşamakda hayatın parçası sakın başka açılardan bakma çünkü deden bu yaşa kadar yaşadı bir çok şey gördü torunu oldu bir sürü şey dostum sen onu kaybetmedin yani o bir insan olarak gereken zamanı umarım istediği gibi yaşayıp görmüştür.hepimizin gidiceği yer var ölümde hayatın parçası pek iyi konuşmacı değilimdir ama o güne geri döndüm yazını gördüğümde babaannemde ardından gitti pek tutunamadı kadın hanım diye hitab ederlerdi birbirlerine peh ne günler hala hissederim arada bana baktıklarını.

Umarım sağlık durumu iyi gider daha iyi olur ama her hangi bir kötü haberde bırakma kendini ve dediğim gibi dolu bir yaşam geçirdiğini hatırla çünkü insanlar kazalarda gidiyor başka şekillerde istediklerini göremiyorlar hayatta.

Geçmiş olsun, umarım yanlış birşey dememişimdir.Sağlıcak ile kal.
Sosyal ağlarda paylaş

Stajda son günüm. 1 haftalık biriktirdigim işi tek günde bitirmem gerekiyordu. Yarım günde bir haftalık işi yapıp bugün yapmam gerekenlere geçtim resmen. Biraz üzücü tabii 1 haftalık işim köpek gibi kasınca öglen yemegıne kadar yetişicek bir işmiş meger amma yatıyormuşum ben.

Olsun sonuç olarak son günüm ve yarın tatile gidiyorum. Hayır tatile bir yere gidiyor olmanın verdigi gazda bambaşka oluyor beee.
Sosyal ağlarda paylaş

aynı şekilde, stajda son günüm bugün. fakat pazartesi yeni stajım başlıyor. bugün hayvan gibi iş verdiler, son gün diye midir nedir. 5 ton kağıt öğüttük heralde kağıt öğütücüsüyle. ne pis işmiş.

hayır bir de finans bölümündeyim, ne diye daha çok iş yapayım diye insan kaynaklarına gittim ki.
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

aynı şekilde, stajda son günüm bugün. fakat pazartesi yeni stajım başlıyor. bugün hayvan gibi iş verdiler, son gün diye midir nedir. 5 ton kağıt öğüttük heralde kağıt öğütücüsüyle. ne pis işmiş.

hayır bir de finans bölümündeyim, ne diye daha çok iş yapayım diye insan kaynaklarına gittim ki.

Benim de psikoloji mezunu bir insan evladı olarak insan kaynaklarında staj yapmam daha uygun olduğu halde insan kaynaklarındaki kadın bana "Senin İngilizcen var yieaa, burda körelirsin. Kurumsal iletişime verelim seni, İngilizceni kullanırsın hem." dedi ve aklımı çeldi. 5 HAFTADIR DA BURDAYIM. ÇOK İŞ VERİYOLAR ALLAHSIZLAR. :/

Hayır bi de mesaiye kalmamı istiyolar bazen focus grouplar yüzünden. BSG dedim her seferinde evime gittim ben de. Yoksa 10da falan işten çıkmış olacaydım.
Sosyal ağlarda paylaş

napae said:

-Deno- said:

Benim de psikoloji mezunu bir insan evladı olarak insan kaynaklarında staj yapmam daha uygun olduğu halde insan kaynaklarındaki kadın bana "Senin İngilizcen var yieaa, burda körelirsin. Kurumsal iletişime verelim seni, İngilizceni kullanırsın hem." dedi ve aklımı çeldi. 5 HAFTADIR DA BURDAYIM. ÇOK İŞ VERİYOLAR ALLAHSIZLAR. :/

Hayır bi de mesaiye kalmamı istiyolar bazen focus grouplar yüzünden. BSG dedim her seferinde evime gittim ben de. Yoksa 10da falan işten çıkmış olacaydım.

naz, bizim okulun sitesine girip gerçekten bilgiliyim videolarını izlesene. dünyanın en başarısız tanıtım filmlerinden olmuş sdf.
Sosyal ağlarda paylaş

-Deno- said:

insan kaynakları iyidir. stajımı orda yaptım ve işe girdim:) kendi bölümlerine aldılar beni ama başka bölüm istesem oraya da sokabilirlerdi. sonuçta başvuruların değerlendirildiği bölüm.
Sosyal ağlarda paylaş

Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...