dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 abi geçmiş olsun. haberdar et durumdan. çok yorgunum lan bu arada. 3te yattım 7sharp ayaktaydım. gün boyu bi orada bi buradaydım. günlük pilim bittim gibi bişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 SeaGle said: Of yazarken daral geldi, böyle bi attention whore misali oldu ama yok öyle bişey, yazıp rahatlamak istedim. böyle bişey okuyup da "pff adama bak yea atenşın hor" demeyiz abi o kadar da iğrenç insanlar değiliz fds. yoktur inşallah bişeyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Nomak Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Geçmiş olsun dostum umarım güçlü adamdır genelde eski topraklar bozuntuya vermez ne olursa olsun. Bende dedimi gömdüm ve adını taşıyorum.Zordu yani kelimelerin yetmediği anlar işte Kadıköy GATAda baya oturduğumu bilirim yek başıma..bilmiyorum hayata bakış açın nedir neler yaşadın neler yaptın hayatta ama şunu diyim sana ölmekde yaşamakda hayatın parçası sakın başka açılardan bakma çünkü deden bu yaşa kadar yaşadı bir çok şey gördü torunu oldu bir sürü şey dostum sen onu kaybetmedin yani o bir insan olarak gereken zamanı umarım istediği gibi yaşayıp görmüştür.hepimizin gidiceği yer var ölümde hayatın parçası pek iyi konuşmacı değilimdir ama o güne geri döndüm yazını gördüğümde babaannemde ardından gitti pek tutunamadı kadın hanım diye hitab ederlerdi birbirlerine peh ne günler hala hissederim arada bana baktıklarını. Umarım sağlık durumu iyi gider daha iyi olur ama her hangi bir kötü haberde bırakma kendini ve dediğim gibi dolu bir yaşam geçirdiğini hatırla çünkü insanlar kazalarda gidiyor başka şekillerde istediklerini göremiyorlar hayatta. Geçmiş olsun, umarım yanlış birşey dememişimdir.Sağlıcak ile kal. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoruK Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 28, 2011 sigaram yok diye uyucaktım, büyülü bi şekilde bilgisayar çekmecemden bi paket sigara çıktı. imkansız bişi. ben de uyumadan işe gitmeye karar verdim yine. yarın sux olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 GUNAAAAYDIN! tihihi euphorianin dibine vurduk galiba yine... ama cok pis "ossuuun onemli olan katilmakti saglik olsun =))))" modundayim. hayirdir insallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 of yeni okudum, gecmis olsun cok cengiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 mornin' yo! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Ulan sabah sabah kırk yılın başı kendi isteğimle ütü yapayım dedim sigortayı attırdım ya sdfjks. Elektrikçi falan geldi. İşe yeni geldim ben de. Bütün departman dalga geçiyo benimle ütü yapmak senin neyine diye sdhjsk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 dont do it again http://s3.amazonaws.com/kym-assets/entries/icons/original/000/000/288/irony.jpg?1243350318 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 ütüyü kendilerine bağladılar kendilerine!!!! NE ÜTÜSÜ! ELENTRİK SİGORTASINI BAĞLAĞDILAR!! çok düşkün hissediyorum yalnız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 http://operatorchan.org/k/src/k290122_fuck%20yea.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Stajda son günüm. 1 haftalık biriktirdigim işi tek günde bitirmem gerekiyordu. Yarım günde bir haftalık işi yapıp bugün yapmam gerekenlere geçtim resmen. Biraz üzücü tabii 1 haftalık işim köpek gibi kasınca öglen yemegıne kadar yetişicek bir işmiş meger amma yatıyormuşum ben. Olsun sonuç olarak son günüm ve yarın tatile gidiyorum. Hayır tatile bir yere gidiyor olmanın verdigi gazda bambaşka oluyor beee. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 aynı şekilde, stajda son günüm bugün. fakat pazartesi yeni stajım başlıyor. bugün hayvan gibi iş verdiler, son gün diye midir nedir. 5 ton kağıt öğüttük heralde kağıt öğütücüsüyle. ne pis işmiş. hayır bir de finans bölümündeyim, ne diye daha çok iş yapayım diye insan kaynaklarına gittim ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Herşey iyi hoşta plakamın AY olması sdkasjgam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 abi ya o kadar retorik sanatının inceliklerinden faydalan yer bul sonrak böyle bitsin nefret ediyorum senden universe ağzımdan salya saçarak DAAAAAAAAAAAAMN YOU JACK SPARROOOOOOOOOOOOOOOOOOW diye bağırasım geldi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 -Deno- said: aynı şekilde, stajda son günüm bugün. fakat pazartesi yeni stajım başlıyor. bugün hayvan gibi iş verdiler, son gün diye midir nedir. 5 ton kağıt öğüttük heralde kağıt öğütücüsüyle. ne pis işmiş. hayır bir de finans bölümündeyim, ne diye daha çok iş yapayım diye insan kaynaklarına gittim ki. Benim de psikoloji mezunu bir insan evladı olarak insan kaynaklarında staj yapmam daha uygun olduğu halde insan kaynaklarındaki kadın bana "Senin İngilizcen var yieaa, burda körelirsin. Kurumsal iletişime verelim seni, İngilizceni kullanırsın hem." dedi ve aklımı çeldi. 5 HAFTADIR DA BURDAYIM. ÇOK İŞ VERİYOLAR ALLAHSIZLAR. :/ Hayır bi de mesaiye kalmamı istiyolar bazen focus grouplar yüzünden. BSG dedim her seferinde evime gittim ben de. Yoksa 10da falan işten çıkmış olacaydım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 1 temmuzda başlayan tatilim bitti galiba. http://4.bp.blogspot.com/-VV12LP0mnXo/TeTf-nt30_I/AAAAAAAAArU/rpPTRJuVMu0/s1600/LIKE-A-BOSS_large.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 napae said: -Deno- said: aynı şekilde, stajda son günüm bugün. fakat pazartesi yeni stajım başlıyor. bugün hayvan gibi iş verdiler, son gün diye midir nedir. 5 ton kağıt öğüttük heralde kağıt öğütücüsüyle. ne pis işmiş. hayır bir de finans bölümündeyim, ne diye daha çok iş yapayım diye insan kaynaklarına gittim ki. Benim de psikoloji mezunu bir insan evladı olarak insan kaynaklarında staj yapmam daha uygun olduğu halde insan kaynaklarındaki kadın bana "Senin İngilizcen var yieaa, burda körelirsin. Kurumsal iletişime verelim seni, İngilizceni kullanırsın hem." dedi ve aklımı çeldi. 5 HAFTADIR DA BURDAYIM. ÇOK İŞ VERİYOLAR ALLAHSIZLAR. :/ Hayır bi de mesaiye kalmamı istiyolar bazen focus grouplar yüzünden. BSG dedim her seferinde evime gittim ben de. Yoksa 10da falan işten çıkmış olacaydım. naz, bizim okulun sitesine girip gerçekten bilgiliyim videolarını izlesene. dünyanın en başarısız tanıtım filmlerinden olmuş sdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thecure Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 -Deno- said: hayır bir de finans bölümündeyim, ne diye daha çok iş yapayım diye insan kaynaklarına gittim ki. insan kaynakları iyidir. stajımı orda yaptım ve işe girdim:) kendi bölümlerine aldılar beni ama başka bölüm istesem oraya da sokabilirlerdi. sonuçta başvuruların değerlendirildiği bölüm. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 yok ya, bakma öyle dedim ama aktif olmak çok daha iyi şirket içerisinde. 3.5 haftadır bilgisayar karşısında otur otur, zaman geçmiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 günlük 2 gün önce "bak bunu alsam negzel olur" diyip almadığım şey bugün gelen kargodan çıktı kendiliğinden B) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 otobüste uyuyakalip, son durakta söför tarafindan uyandirilmak... FRÄULEIIIIN... GUTEN MORGEEEEEEEEEEN, HABEN SIE SCHÖN GESCHLAFEN? meali; Kücükhanim, günaydin, iyi uyudunuz mu ? - o_O evet... koltuklariniz rahatmis hehehe. cok yorulmusum ama pf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
delimanyakcapkin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 sabah 11.30 dan bu saate kadar toplantidaydim geldim bilg basina oturdum memleket cokmus lan. bu ne be abi adam ne serefsiz cikti yedi memleketi. hakikaten moralim bozuldu kotuyum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 29, 2011 kenan yarar çok denyo bi adammış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar