Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

::Günlük::

Pasta

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
bi gün gözümü çıkarıcam kaşırken

bi de divinity II ne kötü bitti ya, "oh be bitti expansiona başlayayım şimdi" derken meğer biten şey expansionmış zaten çok fena göt oldum
Mesaj tarihi:
NolaxThensbane said:

mosquito bite resist abanmak istiyorum!!lvl up gelsin verecem bütün skilleri

dostum camlara sineklik + elektrolikit kombosunu denemelisin.
Mesaj tarihi:
Bahçeşehir Üniversitesinde İngilizce tezli Klinik Psikoloji yüksek lisans programı açılmış. Nasıl mutlu oldum. Deniz kenarında okuycam mis gibin. Ama seneye tabi önce bi otursun bi sene sonra başvurucam. Bi sene de staj mtaj yabam.
Mesaj tarihi:
aquila said:

hala sivrisinek isiriyoyyaaaa diye sikayet edenler var lan, ne garip.

niye lan "yıl artık 2011 oldu, insan hakları var, ısırmayalım bıdı bıdı" mı diyo sivriler? evde 2 dk takmayı unuttum mu sinek ilacını prize anında başlıyo şerefsizler.
Mesaj tarihi:
Hayır akademik kadrosu falan güzel ama daha verdikleri dersler bile açıklanmamış. Hiç bişeyi belli diil derslerin gündüz olması dışında. Ben bu sene kendimi biraz geliştireyim istedim çalışarak. Hem cv dolar hem daha rahat kabul görürüm.
Mesaj tarihi:
Pasta said:

NolaxThensbane said:

mosquito bite resist abanmak istiyorum!!lvl up gelsin verecem bütün skilleri

dostum camlara sineklik + elektrolikit kombosunu denemelisin.

Bu kombo zaten var sokak kapısında soteye yatıyorlar. sonra geliyor backstab arghhh!!
Mesaj tarihi:
abv isbankası 50dakka telefon bankacılıgı trolledi gibi ama
nerde bi lise 2 yıllık mezunu var koyuyorlar telefona sorna kanser ediyor sbaha kadar
Mesaj tarihi:
Norak said:

günlük forum çok yavaş, dışarı çıkayım bare, önce atm ye uğrayım, sora kola alim vendordan

döndügünde haber ver merak ederiz. İnsan içine çıkan elçimiz.
Misafir
Bu konu yeni mesajlara artık kapalıdır.
  • Yeni Oluştur...