NolaxThensbane Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 pencereleri kapatıp yatında hırsız girmesin hemi foruma Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 seviscenizmi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 sevisiyoruz zaten, fiziksel olrak degil ama, o evlenmeden olmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 fiziksel sevismek cok banal zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
eileithyia Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 odama kuş girdi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 sen de mi uyumadin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 pff durdugum yere 1 orca ile 4tane retriever geldi. tadimi kacirdilar. yatiyim bende bari Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 yine 4 saatlik uyku gogogo.bu sıcakta perişan olmaya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 yuh be hava 12.4°C gün boyunca 2-3 derece artcakmis sadece hehe. wb kis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 bugün yeni telefon alıyorum. elveda emektar nokia 5800. güzel anlar yaşadık beraber. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 bugun hava 100 olucakmis, hissedilen izdirap derece. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Bugün işimde ki son haftaya girmeden önce ki son gün. Çok kastıgımda 300 telefon kaydı dinleyebiliyorum fakat rahat takıldıgımda 150 falan gibi gidiyor. Ortalama 1 aylık kayıtta 400 tane arama var. Benim bugün dahil 6 günüm var. 2 ay dinlemem gereken kaldı bu da yaklaşık 800 eder. 6 günde 800 bitirmek için günde kaç tane yapmam gerektigini hesapladım. Bunu yapana kadar dinlemeye başlamış olsam çok daha yararlı olurdu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 aboov adam telekulak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 lan bu sıcak ne böyle abv yaz kadar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Siz devlet bizi dinliyor diyorsunuz ben ne iş yapıyorum sanıyosunuz. Burdan adamın bile telefonu var lan yaptıgım işte ama hangisi söyleyemem söylersem sizi öldürmek zorunda kalırım adfadsf . Turizm acentası acil hat kaydı şirket sayısı tutarını hesaplıyorum lan ne telekulagı :D hangi şirket kaç kere aramış benim işim bu kadar basit aslında fakat hayvanlar var araıyo 'şirketinizin ismini bırakın lütfen' dendikten sonra 'BEN ANKARAYA GUDECUUM BUĞA BÜLET VERÜN' diyerek kapatan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Oh be günlük Akışkanlar Mekaniği dersine giriyorum, direk kampüsten Antalya'ya. 4 gün de olsa no-life hayatım sona eriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 buraya küfür koy → ( _________________ ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 kaka kafalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 olur. kaka kafalı da olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Norak Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 bir poğaça efsanesi: http://img1.loadtr.com/b-372361-Patatesli_Po%C4%9Fa%C3%A7a.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 ME WANT!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SenariouS Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 yapmayın abi zaten öğle yemeğinde mantı + kızartma vardı bu sıcakta... bildiğin aç kaldım ak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 amerikalının imperial biriminin poposuna çalı çırpı sokayım! abi salak gibi hacim çalıştım be!!! axbxh yani 1footx1footx1inch %75 verim ile kaç gallon eder.. bok gibibirimler bunlar! artık daha büyük ekranlı ama çokkkkk hafif bibilgisayara ihtiyacım var ayrıca. bu takılıyorrrrrrrrr sinirlenip harfe basılı tutuyorum ben de. işte öle.eeeee Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Amerikalının imperial birimine kurban ol sen! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 22, 2011 sen git kurban ol lan satılık mısınız olm. 10ar 10ar giden mis gibi si sistem var pırıl pırıl? bok gibi sistem vallahi. sistem bile değil hatta. bok sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar