Kharon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 bugun duyuruldu. gorseller http://www.bmwblog.com/wp-content/uploads/bmw-1-series-urban-line-exterior-06.jpg http://www.bmwblog.com/wp-content/uploads/bmw-1-series-urban-line-exterior-18.jpg http://www.bmwblog.com/wp-content/uploads/bmw-1-series-sport-line-interior-6.jpg http://www.bmwblog.com/wp-content/uploads/bmw-1-series-urban-sport-02.jpg ha gayret az kaldi diye diye bekledigim bi kasaydi, acikcasi ciktiktan sonra ne dusundugumu bilmiyorum. Belki diger kasalar gibi gozumuz alisir zamanla severiz ama 2009 dan beri 7 serisiyle birlikte suregelen yeni dizayn dili hep ilk goruste ask seklinde olmustu, 7 , z4, 5, bu 1 ile o tadi aldim desem yalan olur. yine de ayni fiyat araligindaki araclar arasinda clc de uretimden kalktigi icin rwd olarak bir tek f20 kaliyor yine, enthusiast lar baska bi yer bakmayacaktir bile ama yine de yuzde kaclik bi zumre bu , iste o tartisilir. kaynak :bmwblog Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Beğenmedim ben pek, arka farlar Polo'ya çok benziyor. Bir de şu kısık gözlü ön far tasarımını pek tutmadım. Eskisi daha iyiydi gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Kötü eskisinden iyi ama kötü bi yolda görmek lazım ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 suanki daha güzel bence bmw de audi yolunda gidiyor.7 kasa 5 kasa 6 kasa ve bu önleri aynı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aktiftablet Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Beğenmedim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yenerk85 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 motorlar ne olacakmış edit: baktım da fail olmuş, 120d pahalı olur, 118i tek güzel motor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Motorlar benzinlide eski 1.6 n54 bloklari olur. yeni silindir basina 500cc mimarisine tum bloklarda gecilmedi, heralde sonra gelir 1.5l ler falan , su anda bi bilgi yok o konuda. yalniz bu n54 u turbo besleyecekler tahminen. dizel motorlarda ise 3 farkli versiyonla (16,18,20) 2 litre motor cikarticaklar. ben acikcasi 1.5l 3 silindir dizel i merak ediyordum, henuz bi bilgi yok o konuda da heralde. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cairne Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 orta şeker Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 eh.. ön farlar alık balık gibi bakıyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
olorin84 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 arkadan olan fotoda yanlış araba koymuslar polo o. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 3. şık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
0ne Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 arkadan direk polo dedim ben mesela ön taraf daha güzel olabilirmiş, bmw tasarım konusunda iyiydi, 1-2 makyaj yapar güzelleştirirler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 araçlar render galiba, bi sıkıntılı duruyolar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fixmen Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Ön taraf tamam da arka ı ıh. İçine yorum yok zate, baydım çok milimetrik olarak aynı iç dizaynı görmekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 of çok yazık ya. bu ne abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kharon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 sorma. e81 kasasi oran olarak en guzel kasalardan biriydi hep hastasiydim. bu kasanin da tek kapisi belki goze hos gelebilir. e81 http://www.carexposition.com/en/images/cars/bmw/gallery/001.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
synthesizer Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 feminen farları kasanın en başarısız ve geri kalanına gölge düşüren unsuruydu. arkadan itişli tek hatchback olması ise devasa bi artı idi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 arka farlar polo resmen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 oha arkası polo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 polo gibi aynı arkası Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 beyler arkası aynı polo sizce? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 ön farlardan arta kalan üçgenler çok batıyor göze yau Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
prozzak Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Ön farları begenmedim. Arka tasarımda hyundai i30' da mevcut 1 serisinin arka tasarımını oldugu gibi copy paste yaptıktan sonra ( hyundai bi tek stopları yukarı çekmiş ) BMW nasıl 1 serisi için hadi bende Polo' dan araklıyım demiş ilginç. 1.35 filan ilginç olabilir fakat bu araba ne tip olarak cezbediyor ne de fonksiyonel. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Privhunter Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 on farlari a1'e benzettim. Klasik bmw tribi ilk ciktiginda bu ne len dedirtiyor 1 sene sonra oo super oluyor. edik: en azindan ben oyle diyorum :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
AtlaraFisildayan Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 1 serisine zaten ayardım, iyice çirkinleştirmişler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar