Bella Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Biriyle tartıştıktan sonra (karşı cins ya da arkadaş vs) bazı insanlar mesela birkaç gün aramıyor sormuyor zaman girsin araya, olay soğusun falan diye düşünüyor.Ben bunu çok saçma buluyorum, önemsediğim biriyle bir şekilde düzeltmek isterim aramı. Ben birşey yaptıysam affettirmeye çalışırım kendimi. Karşımdakinin bir hatası varsa da uğraşmasını görmek isterim aksi halde sallamadığını düşünürüm yok araya zaman girsin falan. sizin düşüncelerinizi merak ettim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SimitAyran Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 küs kalmayı sevmiyorum açıkçası, ne varsa o an ortaya döküp çözümlemek lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 tartışma ne üzerine ve nasıl bir şiddette olduğuna göre değişir bütün seçeneklere oy verebilirim ona görede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 direk o anda konusurum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 ağzını burnunu hırpalarım şıkkı yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 böyle bir şey olunca tartışma vs bir de üstüen arayıp sormazsa soğuyorum ben. zaman girmesi iyi birşey değil bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DoGMeaT Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 önce döverim ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Estel_Anorien said: ağzını burnunu hırpalarım şıkkı yok. şiddete karşıyız kız arkadaşınla tartıştın falan öyle düşün sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Thumbs up if you read "tartistiginizda" as "tanistiginizda". Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 tanışitığınızda diye okduum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mokoko Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Deacon said: Thumbs up if you read "tartistiginizda" as "tanistiginizda". (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Estel_Anorien Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 ağzını burnunu hırpalarım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nomsaR Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Deacon said: Thumbs up if you read "tartistiginizda" as "tanistiginizda". (tu) ona göre oyladım hatta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Bella said: böyle bir şey olunca tartışma vs bir de üstüen arayıp sormazsa soğuyorum ben. zaman girmesi iyi birşey değil bence. soğu. kadın işte. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Bazı insanlar "bekleyeyim araya soğukluk girsin görüşmeyelim" diyor, o sırada yaraları sarıyor kendince, kimi de daha çok yardırıp olayı çözme peşinde oluyo ki ben 2. gruba giriyorum galiba. Ama 2. grup bayaa sıkıntılı, bi yerden sonra ortalık ister istemez toz duman oluyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Küsücek kadar sevmiyorum kimseyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 öperim onu şapşal olma! adamına göre değişir ki bu. bana kalsa sorunu çözene kadar kasarım. ama kimisi sinirlenince konuşulmuyor gerçekten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Llama said: tartışma ne üzerine ve nasıl bir şiddette olduğuna göre değişir bütün seçeneklere oy verebilirim ona görede Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 kızmı kadınmı anlarım, ateistmi değilmi anlarım, sonra alevimi değilmi anlarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 kavga değil, tartışma. mesela birşeye kırıldınız ya da kırdınız karşınızdakini. çözülebilecek birşey. hakaret falan değil ama bir hata yaptı kırdı sizi ya da kırdınız. ya da tartıştınız işte fikir ayrılığı vs. (siyasi değil) bunun üzerine bir soğukluk olur birşey olur. bunun üzerine ne gibi bir yol izlerdiniz? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Quel-Thul Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 forgiver said: tanışitığınızda diye okduum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 dasaaa said: öperim onu şapşal olma! adamına göre değişir ki bu. bana kalsa sorunu çözene kadar kasarım. ama kimisi sinirlenince konuşulmuyor gerçekten. öff ne pis olurum sinirlenince Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Ben sinirlenince çok korkunç oluyorum abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 biriyle tartisirsam hemen o an cozmek isterim, sabirsiz adamim `iletisimi sogutayim mrrrr` falan bana gelmez bi de konuya bagli tabi, eger o an cozumlenmicek biseyse veya konusma bi yere varmiyorsa, cozumlenmiyorsa kafama sikar giderim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Bella said: kavga değil, tartışma. mesela birşeye kırıldınız ya da kırdınız karşınızdakini. çözülebilecek birşey. hakaret falan değil ama bir hata yaptı kırdı sizi ya da kırdınız. ya da tartıştınız işte fikir ayrılığı vs. (siyasi değil) bunun üzerine bir soğukluk olur birşey olur. bunun üzerine ne gibi bir yol izlerdiniz? ıyhhh kötü durum bak o. akraba falan ise nihayetinde yutuyorsun da akraba değilse ve gerçekten kırdı ise ve hatasında ısrar ediyorsa ölüyor olsa yardım etmeyeceğimi düşünüyorum.. gerçi ölen ve öleceği sırada yardım isteyen birisi olmadı henüz.. olsa ne yaparım bilemiyorum şimdi. lafın gelişi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar