souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Malum Dragon Ball Z + Dragon Ball GT 350 bölümden fazla.Dragon Ball Kai 100 bölüm yaklaşık.Direk Kai izlesem çok şey kaybedermiyim.Dragon Ball Z ve Dragon Ball GT deki komik diyaloglar Kai de mevcutmu.Direk Yeni Nesil çizimlermi yoksa.Son olarak Kai GT ve Z serisinin hepsini içeriyormu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Kai Z'nin aynısı, sadece revizyon edip grafiklerinin cilalanmış hali. yalnız seslendirme içler acisi. karakterler ciyak ciyak ötüyor. gittim Z'yi indirdim, "lan bu adamlar eskiden de aynı sese mi sahipmiş" diye. yoo, gayet iyi yani gayet normal bir seslendirmeleri var. tavsiye etmem, Z'yi izle Kai yerine. (eski bölümleri bitirdikten sonra yeni bölümlere başladılar mı onu bilmiyorum bak.) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
souldarkorn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Peki Dragon Ball Kai Dragon Ball GT yi de kapsıyormu acaba ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
idilik Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 orjinal z de de ciyak ciyak ki goku http://www.youtube.com/watch?v=7p0cJbXpBhU&playnext=1&list=PL4319989C693BB868 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 kai'nin seslendirmeleri çok daha ince. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 esas dbyi izleyin, gokunun kuyruklu veled oldugu, gerisine gerek yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Borastus Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 3, 2013 uhu wakamoto varmış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Jaegerjaquez Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Ocak 4, 2013 kuyruklu ve bulutlu goku (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar