Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

AKP izmir miting i ?

Uzun

Öne çıkan mesajlar

Fin said:

kalabalik normal izmir iyi guzelde 0 akpli varmis modunda millet
en az 1m akpli vardir izmir'de manisa cevreden falanda gelen olmustur tabi
500 tane koyu varosu boktan yerleri var izmir'in

naptın abi en az 1m? istanbul gibi 15m nufus mu var taş çatlasa kayıt daşı cart curt 5m desek, seçmen sayısı 2m çıksa %30 dan 600k akp li taş çatlasa anca çıkarki chp hariç diger partileree oy verenleri katarsan o 600k bile biraz zor çıkıyor.

önceki sayfada falan belirtmiştim daha dogrusu gazeteler belirtmiş rte bu miting için 3k otobus kaldırmış . 3k nedemek abi ? ben hayatımda 500 tane otobusu yanya görmedim adam 3k otobüs diyor.

o kalabalıgın nerden geldigi gayet belli işte. sadece çevre illerden degilki rte parayı basıyor istanbul.ankara,bursa heryerden adam topluyor.

izmir gibi bir şehrin gavurluktan öte kendini daha fazla nasıl göstermesi gerekiyor artık bilmiyorum.

rte gelirken demiş izmir kokuyor ! evet izmir kokuyorda rte efendinin dedigi gibi havalanı ,gaziemir hiç kokmadı kokmuyorda.

ha adam kordonda yaptı miting i alkol kokusunu aldıysa kafası guzel olmuştur oda ayrı tabi:Dhatta izmirin etkisinden kurtulamamış 32. günde bile 10dak. önce dedigini inkar ediyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Bone said:

balon said:

her partinin yaptığı şey o, istisnasız. otobüsler kaldırılır pendikten, karşıya geçirilir. Beleş mi olur bunlar, bi bedeli olmaz mı? Tabi ki olur. Cumhuriyet mitinglerine zamanında katılmakla gayet iyi gezmiştim.

lol adam hemen cumhuriyet mitinglerine laf atmış.

Gaziantep-Ankara

Gaziantep-İzmir

Okulu bitirme döneminde bu mitingi yapanlardan Allah razı olsun, iyi gezdim beleşe. Karı falan ayarladık buluştuk.
Sosyal ağlarda paylaş

yav izmir ile ilgili şunu anlatamıyoruz sanırım. bu şehir köy degil sonucta her türden ve görüşten insan yaşıyor kısmende olsa oy çıkması normal. son 9 yıl içinde izmirin nasıl kalabalıklaştıgını yaşıyan biliyor eskiden izmirin belli noktalarında trafik sorunu olurdu artık heryerde boyle bir sorun var ve nufus arttıgı için yollar yetmiyor artık. yılda 100k nın uzerinde insan göç ediyor izmire ve bu şehrin ekonomisi boktan ,işssizlik oranı oldukça yüksek hangi aklı başında adam bu durumdayken izmire yerleşmek ister ? hadi emekliler desek tamam ama o rakamı tutturmaz,ögrenciler desek oda olmaz tatil olur evlerine dönerler. e geriye bu aşırı göçte ne kalıyor? aklınıza ne geliyor ? izmir için çok cin planları var akp nin .

sadece dandik bir miting için 3k otobus kaldıran parti gayette kardeşim sen burda yaşayacaksın diyebilir yandaşlarına.
Sosyal ağlarda paylaş

balon said:

Bone said:

balon said:

her partinin yaptığı şey o, istisnasız. otobüsler kaldırılır pendikten, karşıya geçirilir. Beleş mi olur bunlar, bi bedeli olmaz mı? Tabi ki olur. Cumhuriyet mitinglerine zamanında katılmakla gayet iyi gezmiştim.

lol adam hemen cumhuriyet mitinglerine laf atmış.

Gaziantep-Ankara

Gaziantep-İzmir

Okulu bitirme döneminde bu mitingi yapanlardan Allah razı olsun, iyi gezdim beleşe. Karı falan ayarladık buluştuk.

bilinçaltındaki enayileri iyi yoldum edebiyatıyla savunduğun siyasi görüşler pek güzel oturmuş. bizde sendeki et (KARI) kültürü yok ama orada haklısın.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...