BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 5.. 5 yılda bir yapılır o 4 yılda bir olması erken seçim olması yüzündendi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
loop Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Nasııııl? 2007 de yapılmamışmıydı genel seçim? 2011 deyiz şimdi ! 4 yıl yapmazmı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 2007 referandumuyla beraber 4 yıla düşmüş AHAHA çakallara gel ya doğru lan 2007 öncesinde "2012 de marduk gelecek ne seçimi" geyikleri yapıyorduk özele: 4 yılda bir imiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
4Ever Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Ötobüs kaldırma olayına bende başıma geleni anlatayım : ) Yerel seçim zamanı patronumun annesi AKP ile başkan yardımcısı yada ona benzer bir görevde. Seçim zamanı Melih Gökçek için 50 otobüs kiralayıp oradan oraya insan taşıdılar : ) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 kalabalik normal izmir iyi guzelde 0 akpli varmis modunda millet en az 1m akpli vardir izmir'de manisa cevreden falanda gelen olmustur tabi 500 tane koyu varosu boktan yerleri var izmir'in Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 adam cenabet kokuyorsunuz diyerek ikinci bir gavur yakıştırması mı yaptı ne ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 6, 2011 Fin said: kalabalik normal izmir iyi guzelde 0 akpli varmis modunda millet en az 1m akpli vardir izmir'de manisa cevreden falanda gelen olmustur tabi 500 tane koyu varosu boktan yerleri var izmir'in naptın abi en az 1m? istanbul gibi 15m nufus mu var taş çatlasa kayıt daşı cart curt 5m desek, seçmen sayısı 2m çıksa %30 dan 600k akp li taş çatlasa anca çıkarki chp hariç diger partileree oy verenleri katarsan o 600k bile biraz zor çıkıyor. önceki sayfada falan belirtmiştim daha dogrusu gazeteler belirtmiş rte bu miting için 3k otobus kaldırmış . 3k nedemek abi ? ben hayatımda 500 tane otobusu yanya görmedim adam 3k otobüs diyor. o kalabalıgın nerden geldigi gayet belli işte. sadece çevre illerden degilki rte parayı basıyor istanbul.ankara,bursa heryerden adam topluyor. izmir gibi bir şehrin gavurluktan öte kendini daha fazla nasıl göstermesi gerekiyor artık bilmiyorum. rte gelirken demiş izmir kokuyor ! evet izmir kokuyorda rte efendinin dedigi gibi havalanı ,gaziemir hiç kokmadı kokmuyorda. ha adam kordonda yaptı miting i alkol kokusunu aldıysa kafası guzel olmuştur oda ayrı tabi:Dhatta izmirin etkisinden kurtulamamış 32. günde bile 10dak. önce dedigini inkar ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Adam orudusuyla geziyor işte bindirilmiş kıta dediği bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
balon Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Bone said: balon said: her partinin yaptığı şey o, istisnasız. otobüsler kaldırılır pendikten, karşıya geçirilir. Beleş mi olur bunlar, bi bedeli olmaz mı? Tabi ki olur. Cumhuriyet mitinglerine zamanında katılmakla gayet iyi gezmiştim. lol adam hemen cumhuriyet mitinglerine laf atmış. Gaziantep-Ankara Gaziantep-İzmir Okulu bitirme döneminde bu mitingi yapanlardan Allah razı olsun, iyi gezdim beleşe. Karı falan ayarladık buluştuk. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 balon said: Karı falan ayarladık buluştuk. Adam resmen kucuk Tayyip. Kiz midir kari midir bilmem artik deseymis tam olacakmis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 abi adam gavur dedigi sehre geliyo oy istiyo ne yüz yahuv Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 isteyenin bir yüzü Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 o şehir de oyunu veriyo ama kısmen de olsa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smyrnas Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 yav izmir ile ilgili şunu anlatamıyoruz sanırım. bu şehir köy degil sonucta her türden ve görüşten insan yaşıyor kısmende olsa oy çıkması normal. son 9 yıl içinde izmirin nasıl kalabalıklaştıgını yaşıyan biliyor eskiden izmirin belli noktalarında trafik sorunu olurdu artık heryerde boyle bir sorun var ve nufus arttıgı için yollar yetmiyor artık. yılda 100k nın uzerinde insan göç ediyor izmire ve bu şehrin ekonomisi boktan ,işssizlik oranı oldukça yüksek hangi aklı başında adam bu durumdayken izmire yerleşmek ister ? hadi emekliler desek tamam ama o rakamı tutturmaz,ögrenciler desek oda olmaz tatil olur evlerine dönerler. e geriye bu aşırı göçte ne kalıyor? aklınıza ne geliyor ? izmir için çok cin planları var akp nin . sadece dandik bir miting için 3k otobus kaldıran parti gayette kardeşim sen burda yaşayacaksın diyebilir yandaşlarına. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 balon said: Bone said: balon said: her partinin yaptığı şey o, istisnasız. otobüsler kaldırılır pendikten, karşıya geçirilir. Beleş mi olur bunlar, bi bedeli olmaz mı? Tabi ki olur. Cumhuriyet mitinglerine zamanında katılmakla gayet iyi gezmiştim. lol adam hemen cumhuriyet mitinglerine laf atmış. Gaziantep-Ankara Gaziantep-İzmir Okulu bitirme döneminde bu mitingi yapanlardan Allah razı olsun, iyi gezdim beleşe. Karı falan ayarladık buluştuk. bilinçaltındaki enayileri iyi yoldum edebiyatıyla savunduğun siyasi görüşler pek güzel oturmuş. bizde sendeki et (KARI) kültürü yok ama orada haklısın. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar