Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

inter rail

DonCorleone

Öne çıkan mesajlar

kışın oluo anca 15-20 euro ya uçak biletleri..
giden çok kişi biliorum
ama bu mevsimde dediğim gibi bulmak imkansız..

gümrük olayına gelince..
zaten benimde aklıma takılan
tr den yunanistana çıkarken ki aramaydı..
bi kaç arkadaş "olm açıp bakıolarmış çantaları.. gıda ürünlerini ab ye sokmaya izin vermiolar" dedi
ben onların yalancısıym..

çanta işine gelince..
ben iy bi çanta almak istiorum.
yanıma fazla giyecek bişi almıcam zaten ama avrupada belki bişiler alırım..
1 kot 1 sort 1 mayo 4 5 t shirt bi kaç bileksiz çorap 3 5 boxer alıcam.. bunlarıda normal bi sırt çantasıyla taşımam herhalde..
desteksiz bi çanta olursa omuzlar mahfolur..

alıcağım çantayıda zaten uzun yıllar tr de de kullanırım..

son bi sorum daha war..
biraz bu konu dışında ama..
şimdi ben yurt dışından bişi alıp onu kargoyla tr ye yollamak istesem bana kaça patlar?

alıcağım şey 1.5 metre uzunlugunda 20 cm e 10 cm enlerinde bi kutuya rahat sığar
ağırlıgı 5 7 kilo arası olur..

ya bi arkadaş söledi "abi yurt dışına kargo ilk başta 100 euro civarından açılıo sora kilosu artıkça fyat katlanıor dedi"

bana bu hiç mantıklı gelmio.. düşüncek olursak internet üzerinden yurt dışından alışveriş yaptıgımızda çoğu zaman ürünü TR de ki fiyatından daha ucuza getirttirebilioruz dimi...
Sosyal ağlarda paylaş

sen bilirsin cantayi, yani al ama icini doldurma, ayrica gumruk hususndan eminim birsey olmaz

benim arkadasim bir cd player aldi alman psota teskilati ile yolladi 30€ kutunun boyutu 80 60 35 idi tr ye postaneye geldi 100€ ustu gumruk varmis adamada 20m vermek zorunda kaldi

ups ile daha pahalidir ama devlet postane teskilatinin pek farki yok[signature][hline]
Sosyal ağlarda paylaş

• 1 ay sonra ...
merak ettim n'oldu bu yaz için planlar yapanlar?? gidenleri, kalanları bi öğrenelim..

ayrıca önümüzdeki yaz için bi arkadaşla çok gaz bi ön plan yaptık ve 10 aylık beklemeye ve 100lerce karar değişikliğine start verdik ;)[signature][hline]I get the feeling when lesbians are looking at me, they're thinking: "That's why I'm not heterosexual".
George Costanza aka GLC(860,000) aka Art Vandelay
Sosyal ağlarda paylaş

Valla 1000 dolari gozden cikaracagima, gidip 2-3 kez interrail yapacagima;
1. 1 haftaligina da olsa amerikaya gelir, amerikayi gorurdum.
2. Turkiye icinde interrail yapardim. Hem o kadar para harcamazdim, hem de arkadaslarla eglenirdim. Bence turkiyeyi gezip gormeyen, antep, diyarbakir, van, rize'yi gormeyen once turkiyeyi gorsun derim cunku inanin avrupada birsey yok ! Interrailda goreceginiz pislik, rezillik, civikliktan baska birsey olmayacak. Interrailin zevki arkadaslarla beraber olmaktir...
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Mendoza, 17 Eylül 2004 01:28 tarihinde demiş ki:
antep, diyarbakir, van, rize'yi gormeyen once turkiyeyi gorsun derim cunku inanin avrupada birsey yok !

avrupa yı görmediğini farz ediyorum ki görmedin galiba.. avrupa görmeyip te avrupa hakkında yorum yapanların sayısı çok o yüzden şey edim dedim ..[signature][hline]KinGpiN the striked sazan

RamsesII, 14 Ağustos 2004 14:58 tarihinde demiş ki:

Öyle sübyan bulsam ben,var ya....
Sosyal ağlarda paylaş

Avrupayi Cok gordum merak etmeyin. Ayrica su anda amerikada okuyorum... Yorum yapmamin sebebi ise insanlarin daha kendi ulkemizdeki illeri, guzellikleri gormeden gidip avrupayi gormek istemeli ve benim bunu anlayamamam. Amerikada, Avrupada insanlarin en once gidip gormek istedikleri ulkeler arasinda turkiye neredeyse ilk siralarda.
Eminim ki inter rail sevdasi icinde olan arkadaslar da Turkiyenin daha 4te 1ini gormemislerdir. Ayrica amerikayi tercih ederim dedim cunku avrupa'nin zaten turkiyeden pek de bir farki yok. Ama o herkesin dunya lideri dedigi amerikalilari gormek bence cok cok daha onemli, insana daha genis bir vizyon ve hayat gorusu sagliyor. Systemin onemini... Neyse simdi baslamiyim yine.
Kisacasi, avrupada gorulecek birsey yok ! Sadece gece hayati biraz daha haraketli ve degisik o kadar. Gezmek icin tabi gidilip gorulebilir de onem sirasina gore bence turkiyeden sonra gelir. Tarihi eser vs bakimindan...
Sosyal ağlarda paylaş

• 2 yıl sonra ...
Bu yaz yapıcaz inşallah arkadaşla, Yunanistan, İtalya yapalm para vakit kalırsa fransa'ya da atlayalım diyoruz. Yeni gelen sistemle bölgeni kendin oluşturabilecekmişiz galiba. Apache ilk defa senin kadar şikayetçi birini duydum ne oldu ya? Soyguna karşı seyahat çeki fln kullanın diolar, dayak işini ilk senden duydum=( ama interrailin ruhunda zaten biraz sefillik biraz bohemlik var o bakımdan bana pek ters değil bankta yatmak(en azından şimdilik, yattıktan sonraki tecrübemi anlatırım)

bakalm parayı da denkleştirebilirsek her şey güzel olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...