mardox Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 bu adamın ağzının ayarı yok... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 hadsiz terbiyesiz. bu ne cüret ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 bi şey dememiş ki kız mı kadın mı bilemem demiş dikkat etmediyse. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 yani ne demiski, alti ustu bekaretinden supheliyim demis gayet normal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 kiz-kadin kullanimini neden cinsellige gore yorumluyo insanlar ben hala anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 bekaret ile ilgisi yok çocukmu büyükmü ondan bahsetmiş, senin aklın oraya çalışıo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Napolyonn said: bi şey dememiş ki kız mı kadın mı bilemem demiş dikkat etmediyse. tamam. seni yüzyılın trollü seçiyorum. başarılısın. sana plaket vericem, ödül vericem. daha fazla saçmalamana gerek yok. ok ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Napolyonn said: bekaret ile ilgisi yok çocukmu büyükmü ondan bahsetmiş, senin aklın oraya çalışıo. Tabii canım, kesinlikle ondan bahsetmiştir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Abi izledim şimdi de o... falan yok ama cidden duraksamadan çok rahat hafifte bıyık altı gülerek kız mıdır kadın mıdır dıyor cidden. Bende şüphelendim bir an o yuzden tekrar tekrar ızlıyorum o kadarda terbiyesiz degildir diye ama baya bildigin oyleymiş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 e nerden anlamak istersen ordan anlarsin sonucta. ben de akp taraftari degilim, napolyonn'un kiz kardesi de degilim ama bana öyle gelmedi. artik yaptigi seyler cok üstüste gelmis olsa gerek ki, her söyledigine bir kulp takiliyor gibime geldi. bu sefer cidden bisi yok yani. söyledigi laf sadece farkli taraflara cekilebilecek bir laf oldugundan sakat olmus. bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Neil basgandan herkese gelsin. http://www.youtube.com/watch?v=57q3kq4FP2o Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 direk kelle diyeymiş işte niye kasmış ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
_Mikael_ Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Pespaye seksist hayvan cahil midir bilemem ama sokaktaki insanların yüzde doksanıyla aynı derece seksist. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 sumeyye erdogan kiz midir, kadin midir? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 bilemem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 iste bu size hic yakismadi beyler. tayyiplesmeyin lutfen. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
onetimebaby Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 oyle deme korhan, bilelim de ona gore durusumuzu belirleyelim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 bu herif yuzunden fasist oldum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 kac yasina gelmis lan ne kizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 vaniLLe said: e nerden anlamak istersen ordan anlarsin sonucta. ben de akp taraftari degilim, napolyonn'un kiz kardesi de degilim ama bana öyle gelmedi. artik yaptigi seyler cok üstüste gelmis olsa gerek ki, her söyledigine bir kulp takiliyor gibime geldi. bu sefer cidden bisi yok yani. söyledigi laf sadece farkli taraflara cekilebilecek bir laf oldugundan sakat olmus. bu. sen almancısın. o lafın ne şekilde kullanıldığından haberin yok schatzi. herif bildiğin "solcu-verişken kız" iması yapmış orada, bariz ve net. böyle terbiyesizlik olmaz yani. sümeyye için biri kadın mı kız mı dese anında silivri'de ama. ben bile korktum şu an yazarken. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
tomkat Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 sumeyye ne demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
hamsilipilav Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Napolyonn said: nerden bilecek kızmı kadın mı? ulan a beyin yoksunu adam kız mıdır kadın mıdır sanane öyle bir ayrım yapan sen ve senin geri kalmış mağara adamı zihniyetinize de abazalıktan kırım kırım kırılan öküz düşüncelerinizede... neyse banlanmak istemiyorum durduk yere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 "roket adam" said: sümeyye için biri kadın mı kız mı dese anında silivri'de ama. ben bile korktum şu an yazarken. onetimebaby said: sumeyye erdogan kiz midir, kadin midir? kendine dikkat et sinan. sabunu dusurme yere. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 "das_roket adam" said: sen almancısın. o lafın ne şekilde kullanıldığından haberin yok schatzi ben alamanciysam, onlar ne schnecke? nomsaR said: vaniLLe said: bacak arasindan bahsetmemis herhalde. yas yüzünden demis olabilir. -.- şimdi fark ettim de rte söylese söylese bu amaçla söylemiştir. dassaaya da ayrıca teşekkürler, editliycektim tam. aquila said: kiz-kadin kullanimini neden cinsellige gore yorumluyo insanlar ben hala anlamadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 "roket adam" said: vaniLLe said: e nerden anlamak istersen ordan anlarsin sonucta. ben de akp taraftari degilim, napolyonn'un kiz kardesi de degilim ama bana öyle gelmedi. artik yaptigi seyler cok üstüste gelmis olsa gerek ki, her söyledigine bir kulp takiliyor gibime geldi. bu sefer cidden bisi yok yani. söyledigi laf sadece farkli taraflara cekilebilecek bir laf oldugundan sakat olmus. bu. sen almancısın. o lafın ne şekilde kullanıldığından haberin yok schatzi. herif bildiğin "solcu-verişken kız" iması yapmış orada, bariz ve net. böyle terbiyesizlik olmaz yani. Kesinlikle katılıyorum. Yaptığı tam da bu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar