Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız mıdır Kadın mıdır bilemem

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Napolyonn said:

bi şey dememiş ki kız mı kadın mı bilemem demiş dikkat etmediyse.

tamam. seni yüzyılın trollü seçiyorum. başarılısın. sana plaket vericem, ödül vericem. daha fazla saçmalamana gerek yok.

ok ?
Mesaj tarihi:
Abi izledim şimdi de o... falan yok ama cidden duraksamadan çok rahat hafifte bıyık altı gülerek kız mıdır kadın mıdır dıyor cidden.

Bende şüphelendim bir an o yuzden tekrar tekrar ızlıyorum o kadarda terbiyesiz degildir diye ama baya bildigin oyleymiş.
Mesaj tarihi:
e nerden anlamak istersen ordan anlarsin sonucta.
ben de akp taraftari degilim, napolyonn'un kiz kardesi de degilim ama bana öyle gelmedi.

artik yaptigi seyler cok üstüste gelmis olsa gerek ki, her söyledigine bir kulp takiliyor gibime geldi.
bu sefer cidden bisi yok yani.
söyledigi laf sadece farkli taraflara cekilebilecek bir laf oldugundan sakat olmus. bu.
Mesaj tarihi:
vaniLLe said:

ben de akp taraftari degilim, napolyonn'un kiz kardesi de degilim ama bana öyle gelmedi.

artik yaptigi seyler cok üstüste gelmis olsa gerek ki, her söyledigine bir kulp takiliyor gibime geldi.
söyledigi laf sadece farkli taraflara cekilebilecek bir laf oldugundan sakat olmus. bu.

sen almancısın. o lafın ne şekilde kullanıldığından haberin yok schatzi. herif bildiğin "solcu-verişken kız" iması yapmış orada, bariz ve net. böyle terbiyesizlik olmaz yani.

sümeyye için biri kadın mı kız mı dese anında silivri'de ama. ben bile korktum şu an yazarken.
Mesaj tarihi:
Napolyonn said:

nerden bilecek kızmı kadın mı?

ulan a beyin yoksunu adam kız mıdır kadın mıdır sanane öyle bir ayrım yapan sen ve senin geri kalmış mağara adamı zihniyetinize de abazalıktan kırım kırım kırılan öküz düşüncelerinizede...

neyse banlanmak istemiyorum durduk yere
Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

sümeyye için biri kadın mı kız mı dese anında silivri'de ama. ben bile korktum şu an yazarken.

onetimebaby said:

sumeyye erdogan kiz midir, kadin midir?

kendine dikkat et sinan. sabunu dusurme yere.
Mesaj tarihi:
"das_roket adam" said:

sen almancısın. o lafın ne şekilde kullanıldığından haberin yok schatzi

ben alamanciysam, onlar ne schnecke?

nomsaR said:

vaniLLe said:

bacak arasindan bahsetmemis herhalde. yas yüzünden demis olabilir. -.-

şimdi fark ettim de rte söylese söylese bu amaçla söylemiştir.

dassaaya da ayrıca teşekkürler, editliycektim tam.

aquila said:

kiz-kadin kullanimini neden cinsellige gore yorumluyo insanlar ben hala anlamadim.

Mesaj tarihi:
"roket adam" said:

vaniLLe said:

sen almancısın. o lafın ne şekilde kullanıldığından haberin yok schatzi. herif bildiğin "solcu-verişken kız" iması yapmış orada, bariz ve net. böyle terbiyesizlik olmaz yani.

Kesinlikle katılıyorum. Yaptığı tam da bu.
  • Yeni Oluştur...