Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Kız mıdır Kadın mıdır bilemem

paparnoz

Öne çıkan mesajlar

e nerden anlamak istersen ordan anlarsin sonucta.
ben de akp taraftari degilim, napolyonn'un kiz kardesi de degilim ama bana öyle gelmedi.

artik yaptigi seyler cok üstüste gelmis olsa gerek ki, her söyledigine bir kulp takiliyor gibime geldi.
bu sefer cidden bisi yok yani.
söyledigi laf sadece farkli taraflara cekilebilecek bir laf oldugundan sakat olmus. bu.
Sosyal ağlarda paylaş

vaniLLe said:

ben de akp taraftari degilim, napolyonn'un kiz kardesi de degilim ama bana öyle gelmedi.

artik yaptigi seyler cok üstüste gelmis olsa gerek ki, her söyledigine bir kulp takiliyor gibime geldi.
söyledigi laf sadece farkli taraflara cekilebilecek bir laf oldugundan sakat olmus. bu.

sen almancısın. o lafın ne şekilde kullanıldığından haberin yok schatzi. herif bildiğin "solcu-verişken kız" iması yapmış orada, bariz ve net. böyle terbiyesizlik olmaz yani.

sümeyye için biri kadın mı kız mı dese anında silivri'de ama. ben bile korktum şu an yazarken.
Sosyal ağlarda paylaş

"das_roket adam" said:

sen almancısın. o lafın ne şekilde kullanıldığından haberin yok schatzi

ben alamanciysam, onlar ne schnecke?

nomsaR said:

vaniLLe said:

bacak arasindan bahsetmemis herhalde. yas yüzünden demis olabilir. -.-

şimdi fark ettim de rte söylese söylese bu amaçla söylemiştir.

dassaaya da ayrıca teşekkürler, editliycektim tam.

aquila said:

kiz-kadin kullanimini neden cinsellige gore yorumluyo insanlar ben hala anlamadim.

Sosyal ağlarda paylaş

"roket adam" said:

vaniLLe said:

sen almancısın. o lafın ne şekilde kullanıldığından haberin yok schatzi. herif bildiğin "solcu-verişken kız" iması yapmış orada, bariz ve net. böyle terbiyesizlik olmaz yani.

Kesinlikle katılıyorum. Yaptığı tam da bu.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...