Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Bir Rekor Kırdım

Llama

Öne çıkan mesajlar

Bir keresinde Taksim'den Beşiktaşa ordan motorla üsküdar,üsküdardan kadıköye,orda biraz dinlenme sonrası caddebostana yürümüştüm bir keresinde.Üstelik yanlızdım çok sıkıcı geçmişti.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir.
Sosyal ağlarda paylaş

valla kadikoyden eve gelirken acelem yoksa dolmus parasni bir adet uludag gazoza yatirip eglene gelene eve yuruyorum, surekli yeni yollar deniyorum

yurumek guzel sey, ama discman falan olmicak, yanniz yuruyosaniz etrafinizda oln biten yeterince eglenceli oluyo, arkadaslarlaysaniz zaten bisi demeye gerek yok :)[signature][hline]too much, too young
Sosyal ağlarda paylaş

Höm, FB Kürek'teyken Dereağzından Maltepeye koşup geri dönerdik hehe.

Ayrıca kendi isteğimizle Tophane'den Profilo'ya yürümüşlüğümüzde vardır, Taksim'den Levent'ede.
Bir keresinde Taksim'den Ortaköy'e yürümüştüm mesela.
Ama mesela hiç Eminönünden Sarıyer'e yürüyen bir insanla karşılaşmadım hehe.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..`
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Llama, 16 Eylül 2004 00:42 tarihinde demiş ki:
Izmırlı arkadaslar bılırler ksk ıle bornovanın mesavesını tam ıskelenın onunden tam bornova buyuk mıgrosa kadar yurudum
paramız bıttı kentkartım dolu ıdı hersey tam harcama sekılde planlamıstı ama kentkart bozulunca yurumek zorunda kaldım
kac km yurumusumdur acaba ?

i$in ne llama yürü.hatta sırtına birini flmda alsaydın :horace:[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd|

Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki:
abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam?
Sosyal ağlarda paylaş

said:
Llama, 16 Eylül 2004 01:09 tarihinde demiş ki:
2 saat surdu

Bak yine şanslısın gece yürüsen peşine oğlancılar takılırdı falan sonra seni kaybederdik :D
zaten webcam'den gördüğüm o fırıncı atletinin dışında yakışıklı bi gence benziyodun :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki:
Dünya ahiret bacım olsun..
Ayda görürsem affetmem.

[spo1=Paticik Halay ekibi]
_o_ _o_ _o_ _o_
..|.....|.....|.....|
./ ./ .../ .../
Tey,Tey,Teyyy..
Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları..