KARAMURAT Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Bir keresinde Taksim'den Beşiktaşa ordan motorla üsküdar,üsküdardan kadıköye,orda biraz dinlenme sonrası caddebostana yürümüştüm bir keresinde.Üstelik yanlızdım çok sıkıcı geçmişti.[signature][hline]Acıyıda,tatlıyıda,insan kendi hazırlar,kendi yer;değişen sadece seçilen malzemelerdir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
avp Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 peh o'da yürüme olsa bis sariye'den samatya sahiline kadar yürürdük bee[signature][hline]not everyone who drops shit on you is your enemy not everyone who gets you out of shit is your friend and when you are in deep shit, keep your mouth shut. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dominic Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 bornova'dan balcova'ya, izmir'liler tezhur edebilir sanirsam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
green_martian Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 ben otobus duragina zor yuruyorum[signature][hline] o_0 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Volfied Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 valla kadikoyden eve gelirken acelem yoksa dolmus parasni bir adet uludag gazoza yatirip eglene gelene eve yuruyorum, surekli yeni yollar deniyorum yurumek guzel sey, ama discman falan olmicak, yanniz yuruyosaniz etrafinizda oln biten yeterince eglenceli oluyo, arkadaslarlaysaniz zaten bisi demeye gerek yok :)[signature][hline]too much, too young Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Höm, FB Kürek'teyken Dereağzından Maltepeye koşup geri dönerdik hehe. Ayrıca kendi isteğimizle Tophane'den Profilo'ya yürümüşlüğümüzde vardır, Taksim'den Levent'ede. Bir keresinde Taksim'den Ortaköy'e yürümüştüm mesela. Ama mesela hiç Eminönünden Sarıyer'e yürüyen bir insanla karşılaşmadım hehe.[signature][hline]`Insanlar 3'e ayrilir, Wi$h, Alexi ve digerleri..` Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pyro Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 said: Llama, 16 Eylül 2004 00:42 tarihinde demiş ki: Izmırlı arkadaslar bılırler ksk ıle bornovanın mesavesını tam ıskelenın onunden tam bornova buyuk mıgrosa kadar yurudum paramız bıttı kentkartım dolu ıdı hersey tam harcama sekılde planlamıstı ama kentkart bozulunca yurumek zorunda kaldım kac km yurumusumdur acaba ? i$in ne llama yürü.hatta sırtına birini flmda alsaydın :horace:[signature][hline]|êvêrythìñg thãt hãs ã bêgìñìñg has ãn êñd| Bonecrusher, 30 Ağustos 2004 03:13 tarihinde frp oynarken demiş ki: abi gobline espri yapsam ben, gülmekten yerlerde yatsa, o sırada vursam? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dwinz Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 16, 2004 helal olsun valla yurumuşun baya..[signature][hline]Come with me my friend, come and see the end.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kuzu88 Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 izmirden urfaya yürüdüm :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
metboy Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 piskopat mısın abi, sokakta yatarım yine de o kadar yürümem yuh.[signature][hline];;suitfly | icq | msn: [email protected] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
daverc Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 ben genelde serinkuyu - semikler - bostanliyi bikere yuruyerek geziorum gunde is icabi adam beni bi fatura icin bidaha yurutuo taa bostanliya .. cekip vurcam bitanesini gunun birinde okursunuz gazetede[signature][hline]Öfffff Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Korax Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 said: Llama, 16 Eylül 2004 01:09 tarihinde demiş ki: 2 saat surdu Bak yine şanslısın gece yürüsen peşine oğlancılar takılırdı falan sonra seni kaybederdik :D zaten webcam'den gördüğüm o fırıncı atletinin dışında yakışıklı bi gence benziyodun :)[signature][hline]Korax, 27 Ağustos 2004 15:58 tarihinde Brook'a demiş ki: Dünya ahiret bacım olsun.. Ayda görürsem affetmem. [spo1=Paticik Halay ekibi] _o_ _o_ _o_ _o_ ..|.....|.....|.....| ./ ./ .../ .../ Tey,Tey,Teyyy.. Soldan Sağa:Paskal,Koraks,Tora ve Llama,Paticiğin Resmi,Tescilli Halaycıları.. Powered bY Korax & Pascal. Pati halay ekibi kurucuları ve başları.. [/spo] [Bu mesaj Korax tarafından 17 Eylül 2004 16:55 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RaVena Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Llama Bu Yorulurmu Hiç .. Helal Olsun Llama Iyi Bİr Mesafe .. [Bu mesaj RaVena tarafından 17 Eylül 2004 16:57 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
riglous Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Idealtepe'den Kadikoy'e, sonra geriye... tum sinirim bosaldi ama o kadar yurudukten sonra... gidis 3 4 saat surmustu. donus biraz aci verici ve uzundu.. [Bu mesaj riglous tarafından 17 Eylül 2004 17:13 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Apache Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 ankara hiltondan bahcelievlere elimde betacam kamera ile yürüdüğümü biliyorum,ellerim su toplamıstı[signature][hline]tksmtr! BladeSinger, bir tarihte olympos forumlarında demiş ki: elinde benim kryss of vanq imla dolaşan yada herhangi bir kryss of vanq la dolaşan bütün herkezi kesicem Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tyrael Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 onurf yazdın biraz galiba?!kıta deiştirmen için ya vapura binecen ya köprüden geçecen yada kocaeliden dolaşıcan(yada helikopter uçak vs.)ama yürüyemezsin çünkü köprü yayalara kapalı biliosun ,yüzmediinide varsayıorum ve ne güzel yazdın diorm[signature][hline]gönlünde yer yoksa güzelim,dert etme ayakta da giderim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bLackcha0s Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Silivri tarafını bilenler ... Maxi den Marmara Ereğlisine kadar yürümüştük. Toplam 25-30km flm Ayrıca Eminönünden zeytinburnuna yürüdüm =)[signature][hline]tuana... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cthulhu Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 ben bisikletle azarımda tabanvay..ı-ıh benlik değil..[signature][hline]herkes, düşlerinin büyüklüğü kadar özgürdür..(chE) I'm not fat;I'm big boned(obeLix) Üstüne Şehir Örten Şehir www.heavymetaltr.com/forum En uzağa ben işeyecem! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Werewolf Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 17, 2004 Benim en uzun yürüyüşüm Kısıklı'dan Capitol'e kadardı galiba. :)[signature][hline]-Alper viens au tableau. -HASSKTRR YEAAA!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar