Necro Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Bana kamp için çadır lazım lakin bulamıyorum pek birşey.Nereden alınır ne alınır?Uygunu nedir?60 lt falan birşey lazım bana tulum,mat,çadır falan da bağlamam lazım.Lafuma,karrimdor falan baktım ama çok pahalıymış.Önerebileceğiniz şeyler var mı? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
shapshal Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 istanbuldaysan kadıköyde satan biyer vardı ama fiyatı falan nasıl bilmiyom. alkımdan yukarı çıkarken sağda kalıyo. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Tahtakale tarafında av malzemesi satan yerlerde bulursun, bulamazsan da sor onlara, onlar gösterir nerden uygun alcağını. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Necro Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 shapshal said: istanbuldaysan kadıköyde satan biyer vardı ama fiyatı falan nasıl bilmiyom. alkımdan yukarı çıkarken sağda kalıyo. k2outdooru diyorsun sanırım orası biraz pahalı ya :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
axedice Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Kadıköyde remzinin karşısında bi burgerking açılmıştı, o sokaktan yukarı çıkacaksın. Biracıları nargilecileri geçtikten sonra bi 3 yol var, sola döneceksin yol biraz yukarı kıvrılıyor. O sokakta bi sürü çantacı falan var ordan uygun fiyata bulabilirsin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pewpew Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 herhangi bir carfurda 55 milyona 4 kişilik var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
manve Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 4 kisilik canta nasil oluyor ki Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 çadır değil bu çanta. sfd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
PZero Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 cantalı cadırmı acaba Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 çadırlı çanta Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seperate Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Temmuz 31, 2011 uyandıralım topici @necro naptın abi çantayı aldın mı ?banada 60 lt birşey lazım ucuz ama sağlamından Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar