nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 bu da böyle bi özel günüm işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 hayırlı olsun, ben de mezun oldum bi aralar da hiç fark edemedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 ee napcan simdi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 master a baslayıp bi yandan iş ararım diye dusunuyorum,askerlik beklesin azcık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 ben de bi gre versem de basvursam su mastera yahu. erteleye erteleye bunu da kacıracaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 bence masterı da salla biraz, keyfini çıkar boş bi hayatın bi süre.. daha mezun olmadan işe başladım, okulun bittiğini bile fark edemedim. daha mezuniyet töreni olmadı, sanki yıllardır çalışıomuşum gibi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vingthor Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 vibratör falan yapıonuz siz dimi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 biz mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 hayırlı olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 aferim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Vingthor said: vibratör falan yapıonuz siz dimi gralını yaparık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 tebrikler 3 ay yaz var işte dinlenirsin başvur master'a kastıra iş de ara niye boş durasın dinleme milleti hehe Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 valla pişman olursun sonra :D işe bi başlayınca bırakamıosun :P para falan kandırıolar seni, tatil falan hak getire.. tamam var tatil de, yılda 1 ay yani. öğrencilik gibi olmuo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 nutella eskisehirdemisin hala bi ara sevismemiz lazim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 yılda 1 ay tatil kim yapıyo lan oha. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 senko said: nutella eskisehirdemisin hala bi ara sevismemiz lazim. panpa 12 hazirana kadar buralardayım sadece 1-2 gunlugune ist e gidip gelcem sen nerelerdesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 finallerle bogusuyorum daha ya :/ hayirlisiyla bu yaz sonu bende bitiriyorum okulu ^^ mis gibi bir yazilim muhendisi olacam ins. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 toggie said: yılda 1 ay tatil kim yapıyo lan oha. var yapan, daha fazlasını yapan da var gerçi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 turkiyede min 2 hafta kafadan tatil zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Gratz hacılit ehüehe Ama, mastıra başlarım derken? sdasdas Bir rulmancı daha yuvadan uçtu, özgür bir makine mühendisi oldu desene :P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 mastirmasyon Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xaty Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 aquila said: turkiyede min 2 hafta kafadan tatil zaten. kanunla gelen tatil dışında ramazan bayramı ve kurban bayramından da her sene en az 1 hafta tatil geliyor neredeyse (bazen 1buçuk hafta). diğer resmi tatiller falan fistan var. ben resmi tatilleri saymadan söylemiştim 1 ay diye, izin kısmı için sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 SeaGle said: Gratz hacılit ehüehe Ama, mastıra başlarım derken? sdasdas Bir rulmancı daha yuvadan uçtu, özgür bir makine mühendisi oldu desene :P ısı akıskan ıstıyorum ama bakalım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 "nutella yerim" said: bu da böyle bi özel günüm işte Tebrikler aga HELAL. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar