herhavzindibayni Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 GERGE said: 64 MB ekran kartları çıktığında Morrowind çıkmıştı, eski TNT2'ler vardı o zamanlar. 98-2003 arası neredeyse her şeyi oynarsın. Morrowind at bir. this. vodoo bansheeler vardı işte 32mb lik herkeste half-life oynanıyordu ferah ferah sonra cs nin ilk versiyonları çıktı 32mb likler yetmez oldu tnt2'ye geçildi falan hl,cs, ya da unreal tournament falan oynayabilirsin mesela, quake 3 olmadı. nox diye bi oyun vardı mesela o zamandan ben çok severdim büyüleri falan bi acayipti her class'ın zorlugu farklıydı baya onu deneyebilirsin, fazla fps opsiyonun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 ilk sayfada kingpin hariç yazdığım oyunları 2mb s3 virge ile oynamıştım ben, 320x240 ezer. ama kingpin'i çıktığında oynayamamış ve ağlamıştım :(. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esh Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 quake 2 denmedi mi 2 sayfada Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 denmez mi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bone Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 quake 1, quake 2, quake 3, blood, duke nukem 3d, unreal tournament, half-life, kingpin, bi de fps sayanlar olduğu için descent. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Sam said: Deathblade said: Myshkin said: unreal tournament Direk bu. Sonsuza dek oynanma kapasitesi var oyunun, botlara karşı, face haritası. http://www.youtube.com/watch?v=i_0G6WPuss4 budur. =( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Myshkin Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 soldier of fortune var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 İyidir o, evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar