herhavzindibayni Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 GERGE said: 64 MB ekran kartları çıktığında Morrowind çıkmıştı, eski TNT2'ler vardı o zamanlar. 98-2003 arası neredeyse her şeyi oynarsın. Morrowind at bir. this. vodoo bansheeler vardı işte 32mb lik herkeste half-life oynanıyordu ferah ferah sonra cs nin ilk versiyonları çıktı 32mb likler yetmez oldu tnt2'ye geçildi falan hl,cs, ya da unreal tournament falan oynayabilirsin mesela, quake 3 olmadı. nox diye bi oyun vardı mesela o zamandan ben çok severdim büyüleri falan bi acayipti her class'ın zorlugu farklıydı baya onu deneyebilirsin, fazla fps opsiyonun yok.
Silphatos Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 ilk sayfada kingpin hariç yazdığım oyunları 2mb s3 virge ile oynamıştım ben, 320x240 ezer. ama kingpin'i çıktığında oynayamamış ve ağlamıştım :(.
Bone Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 quake 1, quake 2, quake 3, blood, duke nukem 3d, unreal tournament, half-life, kingpin, bi de fps sayanlar olduğu için descent.
-Dark_Angel- Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Sam said: Deathblade said: Myshkin said: unreal tournament Direk bu. Sonsuza dek oynanma kapasitesi var oyunun, botlara karşı, face haritası. http://www.youtube.com/watch?v=i_0G6WPuss4 budur. =(
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 Genel Yönetici Mesaj tarihi: Haziran 5, 2011 İyidir o, evet.
Öne çıkan mesajlar