huun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 fazla söze gerek yok diye düşünüyorum bursa sevdalıları. Bursa'da ailevi nedenlerine çözüm bulmak için görüştüğü falcıdan iş yerinin altında define olduğuna inanan zanlı ve iki arkadaşı şehrin göbeğinde 2 metre genişliğinde ve 21 metre derinliğindeki bir tünel kazdı. 45 gün boyunca gece çalışıp çıkardıkları hafriyatı kamyonla atan zanlılar polis tarafından yakalandı. Gelen bir ihbarı değerlendiren Bursa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şubesi Mali Büro Amirliği ekipleri kazı yapıldığı iddia edilen adrese sabaha karşı baskın yaptı. Polis, işyerinin altında gördüğü manzara karşısında adeta şoke oldu. Şehrin en işlek yerlerinden olan Kayhan Mahallesi'nde 21 metre tüneli gören polis, define aradıkları iddia edilen Kurtuluş ve Ayhan Savut isimli amca çocukları ile Mustağa Dağınık'ı gözaltına aldı. Yapılan aramada zanlıların işyerinden hilti, kazma, kürek, çekme motoru ve define aramada kullanılan eşyalar ele geçirildi. (Hasan BOZBEY-Selahattin BUDAKOĞLU- DHA) http://webtv.hurriyet.com.tr/2/17458/17938309/1/bursa-da-inanilmaz-bir-olay.aspx muhim not: gemlik bursa il sınırları içindedir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
wastyrx Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 siigıl ben gemlikliyim diyerek yırtamaz sanırım bu sefer :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 köylerde falan çok olur bu tarz define hazine peşinde koşturan insan tip ama bunlar aşmış olayı. göçse o kazdıkları yer ne yapacaklar kim bilie Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Meh seksli fantazili bisey yokmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 kürek var abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
izmarit02 Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 sınırlar ancak bu kadar zorlanır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Frantic Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 aquila said: Meh seksli fantazili bisey yokmus. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 havada degisik bir gaz felan mi var neden böyle oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elaidi Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 başlık niye kabak gibi "bursa" ben onu anlamadım. içerik hakkında hiç bir ön bilgi vermiyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Mühim not: Sınırın icindeyiz ama etkinin dışındayız gGg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 elaidi said: başlık niye kabak gibi "bursa" ben onu anlamadım. içerik hakkında hiç bir ön bilgi vermiyor. said: fazla söze gerek yok diye düşünüyorum bursa sevdalıları. konu bursa işte, gerisi hayalgücünün sınırlarına kalmış. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 abi SeaGle sırada senden bi olay bekliyoruz ama öyle karadenizli gibi "buzdolabından araba yaptı, max hız 15km/h" gibi tırt haber istemeyiz "telefonunu şarj etmek isteyen bursalı 36bin volta kapıldı" gibi olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Reksa Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 SeaGle said: Mühim not: Sınırın icindeyiz ama etkinin dışındayız gGg sus sus. rezil ettin bizi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 aquila said: Meh seksli fantazili bisey yokmus. this Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Reksa said: SeaGle said: Mühim not: Sınırın icindeyiz ama etkinin dışındayız gGg sus sus. rezil ettin bizi. Ulan dingil gibi ben mi taşladım polisi sokaklarda, neler diyor adama bak sdfasdfa Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 goldbären said: "telefonunu şarj etmek isteyen bursalı 36bin volta kapıldı" gibi olsun. cık olmamış fantaaazi öğresi eksik kalmış. oysa ince uçlu nokia şarj aletiyle bile harikalar yaratılabilirdi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tokasra Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 abi azim ahahahahha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 3, 2011 bursalıları en iyi antalyalılar bilir , anlatır ve nefret eder.stadda ayaga kalkmayan bursalı olsun dedin mi mesela herkes mecbur kalkar. Elin parmaklarını sırayla baş parmaga degdirecek şekilde bur sa lı yız heceleyip bursalıları tanımlarlar.(yuvarlak, top vs işareti gelir son hecede vs.) Bu gibi olaylarla degil tabi.bunlar her yerde oluyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bansheee Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Fistan said: bursalıları en iyi antalyalılar bilir , anlatır ve nefret eder.stadda ayaga kalkmayan bursalı olsun dedin mi mesela herkes mecbur kalkar. Elin parmaklarını sırayla baş parmaga degdirecek şekilde bur sa lı yız heceleyip bursalıları tanımlarlar.(yuvarlak, top vs işareti gelir son hecede vs.) Bu gibi olaylarla degil tabi.bunlar her yerde oluyor. üniversitede bilgisayar labında olmuştu.Biri bursalı muhabbeti açtı sınıfta 8-10 kişi varmış bursalı.En önden biri geliyo "ne oldu" arkalardan bağırıyolar "bi şey mi var birader".Neye uğradığını şaşırdı götüm götüm "şakalaşıyoruz arkadaş arasında" diyip kapattı konuyu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ombakkombak Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Bir seferinde aldo mu ne öyle hafif efemine lavuklardan biri bursa'da bir gazino'da sahneye çıkmış, bakmış bütün seyirci erkek espri yapmış "bu ne ya erkek erkeğe bursalımısın hepiniz?" öndeki iki massa ayağa kalkmış ne diyon lan sen diye; sonra işi kurtarayım diye "ben bursa'ya sonradan gelenler için dedim onu" demiş bu sefer kalan bütün masalar kalkmış ayağa, bir temiz dövüp bıçaklamışlardı. Çıktı o zaman gazetelere 10 sene önce falan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 osmanlının başkenti lan bursa dalha geçmeyin gidin başka illerle dalga geçin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 4, 2011 üniversite belasına yıllarca kaldım bunların arasında. hangi bir başıma gelen olayı anlatayım... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar