reampage Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 başladım amd 6950 gayet güzel tabi 30-40 fps arası güzel dediğim ama sorun yok. zevkli gidiyor şimdilik. Saçlar hoş olmuş :p Ama daha iyi olabilir gibi acaba Nvidia cuda felan mı gerek effektler için ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 mono said: Tress FX i kapayinca fps acayip toparladi. Nvidia gief new driver plx Beta driver çıkmış dün, işe yarıyor mu acep? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 bildigim kadari ile TressFX olayi Ati'ye ait, kendi kartlarinda fps dususu olmuyor(musmus)..Nvidia da kafadan %50 fps dusuruyor, herhalde driver ile toparlar. Bende baya begendim sac efektini, diyorum ya biraz gelistirip/optimize edip cogu oyunda kullanirlar umarim. edit: Beta driveri deniyim simdi indirip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 İşe yarıyorsa bir haberdar et de bende başlamadan çekiyim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 tamamdir, birazdan haber ederim..o arada TressFX acik halde screenshot paylasayim...Dayanamadim f12 spamledim bazi yerlerde heheh. Umarim Nvidia toparlar cunku oyunda baya haraketli sahne oldugu icin yuksek fps ile tadi cikiyor..beta driver ise yaramazsa TressFX kapali oynayacagim malesef. imgur link Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Revangelis Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 aynen ben de bekliyorum haberini indiricem ona göre Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Ultra'da 560ti 2gb - 4 mart Beta driver uhuh Tress FX ON - avarage 20fps Tress FX Off - avarage 36 fps hani aradaki fark soyle imgur hain Ati ya son dakikada atti golu. Neyse o kadar action arasinda sac zaten kaynar gider, ben kapatim oynarim diyerek avutayim kendimi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 abi ben shadowu kapadım saç yerine, saç olmadan asla :S Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 mono said: Ultra'da 560ti 2gb - 4 mart Beta driver uhuh Tress FX ON - avarage 20fps Tress FX Off - avarage 36 fps hani aradaki fark soyle imgur hain Ati ya son dakikada atti golu. Neyse o kadar action arasinda sac zaten kaynar gider, ben kapatim oynarim diyerek avutayim kendimi. Beta driver'ın hiç bir farkı yok yani değil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 shadow kadar oyun sırasında dikkat çekmeyen ama fps'yi de o derece düşüren bir detay daha yok herhalde oyunlarda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 beta driver hani belki gozumden jactiysa 3-4 fps anca eklemistir yada eklememistir..Shadow konusunda normalde katilirim, da baktim bu oyunda baya bi atmosfer golgelendirme falan var dedim acik kalsin hehe.. Sac iyi ya..shadowlari ucuralim yapcak bisi yok. Edit: Denedim, Tress FX ayni shadow gibi fps konusunda..bir tane mezar puzzle'i yapiyordum shadow;u kapayincada dimdizlak oldu atmosfer ehueh..neyse idare edecez artik..ikisinden biri. Edit2: Yok shadow baya etki ediyor yahu genel atmosfere, aydinlatmalar falan baya iyi oyunda ki..TressFx beklesin yapcak bisi yok heh. Edit3: Tressfx OFF - Shadow on/off - imgur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 fazla mal goz cikarmaz; Tressfx off - shadow off/on. imgur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 560ti msi ile ultra 1200p yaptim. yemedi. :) 20 fps falan. mediumlayinca da konsoldan hallice oluyor. titan mi alicaz illa kardes. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 valla eger kafa dengi ATI'lerde sorunsuz ise, umidim Nvidia bir driver falan bisiler yapar..Yani TressFX kapali hersey acik oynaniyor gayet guzel...de o Sac efekti baya iyi ya bende istiyom uhuh..aramizda var mi Ati kart ile hersey acik ultimate ayarda oynayabilen? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 6950 ile oynuorum ben shadowuda açtım 30 fps rahatsız etmiyor. Ati ilk kez sanırım görsel açıdan daha başarılı eheh. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sabonis Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 mono said: fazla mal goz cikarmaz; Tressfx off - shadow off/on. imgur ohannes komik olmuş :D tabii tomb raider gibi atmostferin böyle karanlık kasvetli vs olduğu oyunda farklı oluyor. bir sürü oyunda farketmiyorsun bile ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Oyun eğlenceli olmuş, gerilim var, vahşet epey iyi. Ama tabi eski tip puzzle jump olayları yok. Ama film vari atmosfer sürükleyici. İndirim felan varsa alın direk bir 60 lira verilir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Milamber Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 oyun olmuş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
indiffer43 Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Abooov Tressfx 20-25 fps düşürüyo GTX 580 ile. Felaket de güzel yapmışlar ama kapamak zorunda kaldım :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Kurt Abi nasıl geçtiniz sağ sol sağ sol kafayı yedim . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 aynen..nvidia icin tressfx olmadan ultra takilmak tek yol simdilik. Biraz ilerledim gibi..bolum ve harita tasarimlari baya iyi, manzara ve atmosfer sov yapmis resmen adamlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 reampage said: Kurt Abi nasıl geçtiniz sağ sol sağ sol kafayı yedim . sagsol spamledim dogru zamanda (halka kucuk halkaya denk gelince) "F" patlatiyorsun yanlis hatirlamiyorsam...ha birde o sahneden once calilarda hisirtilar falan gelmesi(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
reampage Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Yavaş yapmak lazımmış alışmışım tabi klavye parçalamaya eyvallah. Midem bulandı şunu görmekten. Meh Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 nVidia oyunculardan özür dilemiş Tomb Raider'a optimize driver yetiştiremediklerinden, seviyorum adamları :D. Yetiştirememişler çünkü oyunun son halinin kodlarını 1 hafta evvel alabilmişler. Üzerinde çalışıyorlarmış, yakında düzgün driver gelince denemeniz lazım saçları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Wyand Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 Paylaş Mesaj tarihi: Mart 5, 2013 yalnız oyun bakıyom herkes begenmis. bu oyunun bu yonde evrilmesine sebep olan uncharted var konsolda diyince press x to watch movie diyorsunuz. (:P) saka maka nvidia suna bi driver updatelesin pliks. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar