Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Tomb Raider (2013)

moriQ

Öne çıkan mesajlar

bildigim kadari ile TressFX olayi Ati'ye ait, kendi kartlarinda fps dususu olmuyor(musmus)..Nvidia da kafadan %50 fps dusuruyor, herhalde driver ile toparlar. Bende baya begendim sac efektini, diyorum ya biraz gelistirip/optimize edip cogu oyunda kullanirlar umarim.

edit: Beta driveri deniyim simdi indirip.
Sosyal ağlarda paylaş

tamamdir, birazdan haber ederim..o arada TressFX acik halde screenshot paylasayim...Dayanamadim f12 spamledim bazi yerlerde heheh. Umarim Nvidia toparlar cunku oyunda baya haraketli sahne oldugu icin yuksek fps ile tadi cikiyor..beta driver ise yaramazsa TressFX kapali oynayacagim malesef.

imgur link
Sosyal ağlarda paylaş

mono said:

Ultra'da 560ti 2gb - 4 mart Beta driver uhuh
Tress FX ON - avarage 20fps
Tress FX Off - avarage 36 fps

hani aradaki fark soyle
imgur

hain Ati ya son dakikada atti golu. Neyse o kadar action arasinda sac zaten kaynar gider, ben kapatim oynarim diyerek avutayim kendimi.

Beta driver'ın hiç bir farkı yok yani değil mi?
Sosyal ağlarda paylaş

beta driver hani belki gozumden jactiysa 3-4 fps anca eklemistir yada eklememistir..Shadow konusunda normalde katilirim, da baktim bu oyunda baya bi atmosfer golgelendirme falan var dedim acik kalsin hehe..

Sac iyi ya..shadowlari ucuralim yapcak bisi yok.

Edit: Denedim, Tress FX ayni shadow gibi fps konusunda..bir tane mezar puzzle'i yapiyordum shadow;u kapayincada dimdizlak oldu atmosfer ehueh..neyse idare edecez artik..ikisinden biri.

Edit2: Yok shadow baya etki ediyor yahu genel atmosfere, aydinlatmalar falan baya iyi oyunda ki..TressFx beklesin yapcak bisi yok heh.

Edit3: Tressfx OFF - Shadow on/off - imgur
Sosyal ağlarda paylaş

valla eger kafa dengi ATI'lerde sorunsuz ise, umidim Nvidia bir driver falan bisiler yapar..Yani TressFX kapali hersey acik oynaniyor gayet guzel...de o Sac efekti baya iyi ya bende istiyom uhuh..aramizda var mi Ati kart ile hersey acik ultimate ayarda oynayabilen?
Sosyal ağlarda paylaş

nVidia oyunculardan özür dilemiş Tomb Raider'a optimize driver yetiştiremediklerinden, seviyorum adamları :D.

Yetiştirememişler çünkü oyunun son halinin kodlarını 1 hafta evvel alabilmişler. Üzerinde çalışıyorlarmış, yakında düzgün driver gelince denemeniz lazım saçları.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...