aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 good luck from greece. saka lan. temali yorum var mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 said: Thanks to these achievements, Turkey has become an economic and political power, both in its region and in the world. olm biz bu kadar testisli miyiz ya cidden? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Ya bir de borsaya kote olmak o kadar kolay bir iş değil, ciddi olarak inceleniyor şirketlerin durumu. Çünkü durumu kötü olan şirketler de borsaya arza kasabiliyorlar. (ihlas grubu mu ne halka arz edildi mesela geçtiğimiz yıl sanırım) Ayrıca yabancı sermaye borsada belli bir pay sahibi, hani siyasi nedenlerle tedbir alıp borsayı etkileyecek olanlar onlar olur en başta, ki hareketleri şimdiden belli olurdu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ncık sanmam dalga geçiyor bence Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 sonunda chp'ye oy vermeyi recommend etmeleri olaylarin gelisimi sonrasi en mantikli yol die dusunerek yazilmis iste. tmm garip ama yaptiklari analiz sonunda o noktaya varilmis... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 imkb de türk yatırımcı yok ki zaten =) Dediğin gibi bu adamlar hala kaçmamışlarsa vardır bildikleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 garip bisey yok, kim yazdiysa, onun fikrince chpye oy verilmesi, yazdigi sebeplerden dolayi turkiye icin daha faydali olur diye dusunmus, abartilicak bisey yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Daha önce bir başlıkta da yazmıştım, arkadaşlar ile konuşurken de hep dile getiriyorum. Amerika büyük ihtimal Tayyip'ten kurtulacak ve yerine tamamen modern ve laik gözüken ama aslında Amerika'nın adamı olan birini getirecek. Bu da ülkede ve dünyada bu Mağrip isyanları gibi bir şekilde algılanacak Şu en son CHPye oy verin lafı falan bir garip geldi bana. Böyle birşey olursa Gandi bu oyuna gelir mi ki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 güzel şeyler var Press freedom is under attack: more journalists are in jail in Turkey than in China. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 oyunu gandhinin oynamadigini ne biliyosun? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Oyuna gelmek derken, düşündüğüm kadar akıllı bir adamsa gelebilecek desteği pragmatik bir şekilde kullanmakla birlikte belli başlı sınırları düzgün çizecek bir siyaset yapacaktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 O değilde Kılıçdaroğlu'nun oturup amerikalı brükrotlarla ajanlarla gizli plan yaptığını düşününce bi gülesim geliyor. Ne garip lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Düşündüm de kendi içimizde iç siyaset tartışırken dışarsının etkisine bu kadar yer vermemiz ne kadar kötü ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Tam ters bir görüş olsaydı forumdaki postları düşünemiyorum :D Ama olayı iyi çözümlemişler adamlar. Keşke önümüzdeki seçim değil de bu seçimde olsaydı... Yav acaba sebebi bu olabilir mi? :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 @yav Evet kesinlikle, kaybedilen maçtan sonra o gol kaçmasaydı, orada o topa yetişeydi diye konuşmak gibi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Xelee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 disarinin etkisi diil cunku. adamlarin vardii sonuca bakip dedikleri dogru mu hak verio musun ona bakiosun. uzulcek bi durum yok bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Yav o mesajı benim yukarıda yazdığım mesajın üzerine yazmıştı sanırım. Haber ile alakalı değil yani dediklerimiz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 evet aynen öyle, bu haber çok güzel bak adamlar bilimsel analiz yapınca nasıl sonuç çıkıyor diye sevinmek yerine oturup demek ki tayibi artık tutamıyorlar vaz caydılar hedefleri değişti diye konuşuyoruz ondan... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 cunku oyle asdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Ya işte ben de öyle olması ne kötü demek istedim :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Kötü zaten, kendi başına yapsa gam yemem ama feyz aldıkları, taptıkları adam Amerika'dayken masum düşünemiyor insan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 O DEĞİLDE TÜRK BAYRAĞINA HAKARET ETMİŞLER!!!! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dusuncelihayvan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 bi daha economist almam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 dusuncelihayvan said: O DEĞİLDE TÜRK BAYRAĞINA HAKARET ETMİŞLER!!!! o hakareti bu ülkenin başbakanı ediyor. anayasa değişikliklerine yönelik ironi yapmışlar sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
DeathWarrioR Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 şakirtler yorum spamlamaya başlamış habere. ilginç bunlar arapçadan başka bi yabancı dili nasıl biliyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar