Loxias Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 patlıcana bayılırım. yemeğini en sevdiğim sebzedir. közlenmişi kızartılmışı ne olsa yerim. hele közlenmiş patlıcan yemeği. bol soğanlı. üstünede çiğ sokan kesersin offf. tatlısı olsa onu bile yerim
Marty Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Pasta said: kızarmış patlıcan sarmısaklı yoord (tu) + karniyarik + musakka musakka ve pilav da cok iyi ikili kuru fasulye pilavla kapisir bence.
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 alti ezmeli urfa adana da guzel gidiyor onun disinda yemem, sevmem.
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Pasta said: gerçekten böyle közlenmiş patlıcana bakıp güldüğün sonra küfredip tabağı fırlattığın falan oldu mu mesela? 2009 yili bizim evde kitlik yili olarak bilinir tum tabaklari kirdigim icin kozlenmis patlican vardi hepsinde o yuzden kirdim evde tabak kalmayinca kitlik yili oldu 2009 aslinda 2009un yarisina dogru yeni tabak aldik ama gene de 209 yili aklimizda yasadigimiz tabak kitligi ile kaldi bu yuzden 2009 yili bizim evde kitlik yili diye gecer
yav Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 yaş ilerledikçe daha da sevmeye başladığım bir şey oldu patlıcan. ET ile yemeyi tercih ederim. Ömrümün ilk 16 senesinde falan pek dokunmadığım bir şeydi.
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 etin yanina iyi gidiyo gayet. musakka, karniyarik, hünkârbegendi falan sevmeyen insan olur mu lan hic. fastfood gencligi iste.
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Marty said: Pasta said: kızarmış patlıcan sarmısaklı yoord (tu) + karniyarik + musakka musakka ve pilav da cok iyi ikili kuru fasulye pilavla kapisir bence. + Patlıcan kebabı... Offff...
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 patlıcan turşusu > ALL kitleyin konuyu.
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ben baya güzel yemek yapıyorum lan lazanya yaptım oturup 3 saat karı gibi bunu mu yapamicam
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 özellikle dışarıdan falan niye isteyim ya manyak mıyım.anneanne karnıyarığı olursa o ayrı tabi.
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Pasta said: ben bunu öğreneyim ya ben begenmediminb4 abovbunasilesprikacin.jpeg
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Pasta said: ben baya güzel yemek yapıyorum lan lazanya yaptım oturup 3 saat karı gibi bunu mu yapamicam yaptın da oh özgün harikasın sevişelimmi diyen mi oldu
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Patlıcan yeeğini her türlü seçerim varsa bilakis onu yerim acımam patlıcan yönetir arkadaş.
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Sparkcaster said: Pasta said: ben baya güzel yemek yapıyorum lan lazanya yaptım oturup 3 saat karı gibi bunu mu yapamicam yaptın da oh özgün harikasın sevişelimmi diyen mi oldu yok yedim
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 yoğurlu patlıcan, şakşuka, karnıyarık sevilmez mi?
Öne çıkan mesajlar