Loxias Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 patlıcana bayılırım. yemeğini en sevdiğim sebzedir. közlenmişi kızartılmışı ne olsa yerim. hele közlenmiş patlıcan yemeği. bol soğanlı. üstünede çiğ sokan kesersin offf. tatlısı olsa onu bile yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 pati tarihinin en çekişmeli anketi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Pasta said: kızarmış patlıcan sarmısaklı yoord (tu) + karniyarik + musakka musakka ve pilav da cok iyi ikili kuru fasulye pilavla kapisir bence. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
-Deno- Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 baya seviyorum lan ben Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 alti ezmeli urfa adana da guzel gidiyor onun disinda yemem, sevmem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Harir Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 patlıcan sevilmez mi lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Pasta said: gerçekten böyle közlenmiş patlıcana bakıp güldüğün sonra küfredip tabağı fırlattığın falan oldu mu mesela? 2009 yili bizim evde kitlik yili olarak bilinir tum tabaklari kirdigim icin kozlenmis patlican vardi hepsinde o yuzden kirdim evde tabak kalmayinca kitlik yili oldu 2009 aslinda 2009un yarisina dogru yeni tabak aldik ama gene de 209 yili aklimizda yasadigimiz tabak kitligi ile kaldi bu yuzden 2009 yili bizim evde kitlik yili diye gecer Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 yaş ilerledikçe daha da sevmeye başladığım bir şey oldu patlıcan. ET ile yemeyi tercih ederim. Ömrümün ilk 16 senesinde falan pek dokunmadığım bir şeydi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 etin yanina iyi gidiyo gayet. musakka, karniyarik, hünkârbegendi falan sevmeyen insan olur mu lan hic. fastfood gencligi iste. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Marty said: Pasta said: kızarmış patlıcan sarmısaklı yoord (tu) + karniyarik + musakka musakka ve pilav da cok iyi ikili kuru fasulye pilavla kapisir bence. + Patlıcan kebabı... Offff... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 patlıcan turşusu > ALL kitleyin konuyu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Hayır kitlemeyin. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pipet Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 resim koyarım biyerleriniz şişer.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ben bunu öğreneyim ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 yetemezsin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 zor degil ki onu yapmasi, basit. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ben baya güzel yemek yapıyorum lan lazanya yaptım oturup 3 saat karı gibi bunu mu yapamicam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Archangel_ Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 özellikle dışarıdan falan niye isteyim ya manyak mıyım.anneanne karnıyarığı olursa o ayrı tabi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masquerade Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 enginar rulz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Pasta said: ben bunu öğreneyim ya ben begenmediminb4 abovbunasilesprikacin.jpeg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Pasta said: ben baya güzel yemek yapıyorum lan lazanya yaptım oturup 3 saat karı gibi bunu mu yapamicam yaptın da oh özgün harikasın sevişelimmi diyen mi oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Patlıcan yeeğini her türlü seçerim varsa bilakis onu yerim acımam patlıcan yönetir arkadaş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Sparkcaster said: Pasta said: ben baya güzel yemek yapıyorum lan lazanya yaptım oturup 3 saat karı gibi bunu mu yapamicam yaptın da oh özgün harikasın sevişelimmi diyen mi oldu yok yedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 severim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MelvinUdall Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 yoğurlu patlıcan, şakşuka, karnıyarık sevilmez mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar