Pasta Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 komik değil komik olsun diye de açmadım espri de yapmayın saçma sapan, soruya cevap verin deli etmeyin adamı akşam akşam. anne yapınca yeme falan değil, dışardan söylerken bi yerde yemek yerken özellikle patlıcanlı bişey sipariş eder misiniz? teşekkür ederim hepinize katkılarınızdan dolayı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 kamyon altında kalır umarım bütün patlıcanlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ozellikle istemem, varsa yerim. kizarmis, ezme, domates soslu filan olan, olursa yerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 beğendi başka tabi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 kollar patlıcan dışarda yenilen patlıcan genelde iğrenç oluyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 kızarmış patlıcan sarmısaklı yoord (tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
rcknrll Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 evet. nerden esti? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 idda. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Esnaf Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 yoğurt yada cacık ile çok iyi gidiyor onun dışında dışardan felan soylemem olursa yerim ama Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laraken Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 nasıl sevilmez abi löp löp yutarım valla. rakının yanına da çok yakışır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 barbütle mi iddaya girdiniz yine Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 yok. lesser insanlarla iddaya girmem ben. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Ne dersem iddayı kazanacan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 NE PİS AADAMLARSINIZ SİZ YA kazanamiyim diye berabere götürüyolar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 patlıcanı tek bir şekilde seviyorum, o da közlenmiş patlıcan salatası. domates, soğan,közlenmiş patlıcandan vs.. oluşuyor. ha bi de karnıyarık yiyorum, öyle sevmiyorum ama yeniyor yani önüne konunca. diğer tüm patlıcanlı yemekler ölebilir. ha cevap: hayır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
gecko Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 NEFRET EDİYOMKM PATLICANDAN Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 restoran olan patlıcan mı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 valla duygusal bi bagim yok, yiyorum ben sadece. yiyo musunuz desen evet derdim, ama seviyo musunuz diyince hayira bastim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Saeros Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Pasta said: kızarmış patlıcan sarmısaklı yoord (tu) hayatimda bi tek su sekilde yedim patlicani baska turlu baya tatsiz geliyor, loooooool bu ne falan diyorum kufrediyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 gerçekten böyle közlenmiş patlıcana bakıp güldüğün sonra küfredip tabağı fırlattığın falan oldu mu mesela? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 közlenmişi dışıdında yeniri yok ama sebze diye küp şeklide doğrayıp domates yağ ve kabak eşliğinde pişirince yiyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
zeawee Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 patlıcanın tek çekilir hali közlenmiş hali be. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 nohutla olan iliskim o sekilde, sokakta gorsem bogrune saplarim bicagi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Redeagle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Saeros said: Pasta said: kızarmış patlıcan sarmısaklı yoord (tu) hayatimda bi tek su sekilde yedim patlicani baska turlu baya tatsiz geliyor, loooooool bu ne falan diyorum kufrediyorum (tu)(tu) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 patlıcan salatası. en iyi rakı mezelerinden biri kızarma zaten iyi musakka çok severim imam bayıldı iyidir severim bi de közleme değil de haşlanarak yapılan bi salatası var kerevizle filan o da çok iyi Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar