Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

En sevdiginiz doga ustu ozellik!

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cizgi filmlerdeki en sevdiginiz doga ustu ozellik neydi... Benimki gorunmezlik o muhtesem 4 lumudur nedir ordaki kadının gorunmez olmasına falan hastaydım... Ya siz?[signature][hline]
blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki:
Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Mesaj tarihi:
timecontrol die bir gucmu wardı oha hiç duymadım yada gormedim...[signature][hline]
Mesaj tarihi:
auhaua sly-one kopardı..

ben en çok spawn'ın ve wolverine'in güçlerini beğeniyorum.
ne yapayım, yaralanıp iyileşememek kötü şey :)[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam
Mesaj tarihi:
valla en sevdiğim diyemem belki ama örümböcük men'in çizgiromanında elleriyle dokunduğu herşeyi kanser edip saniyesinde geberten bir tip vardı. herif venom'a dokunup symbiote'u bile öldürmüştü yani, organik hiçbişi dayanmıyordu. gördüğüm en esaslı güç odur, herif tipsiz de olsa özenmişimdir yani. editti herif..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what?

The Terminator: Fuck you, asshole.
Mesaj tarihi:
Marvel'da edit olmaz serverlari cokertmek icin hep boyle karalamalar yapiyosunu hebele hebele...eheh komikti :) Sam
Valla her hareketiyle sekil duran karakter spiderman var bir de spawn var ama onun cizgi romanini hic okumadim filmini izledim sadece o bile yetii fakar orumcek adam bir numaradir yani benim icin oyle ziplayip lonk diye duvara yapissan baya sekil olur okulda ahh ya da ag boyle "fiyypp" diye...

*Aglayarak uzaklasir*[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight
[Bob Marley]
Ben!!!(Ünlemlere de bak)
Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış:
Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene

Mesaj tarihi:
abi time control cook fazla guclu adam dondurdugu an anı bitti...[signature][hline]
  • Admin
Mesaj tarihi:
Spawn veya spiderman[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body...
Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Mesaj tarihi:
Narutodaki
Kagebon shinno jitsu muydu neydi
Yani shadow replication ne güzel olur biri oyun oynar biri koşar biri anime izler biri kız arkadaşıyla ilgilenir falan...[signature][hline]Don't try to live so wise.
Don't cry 'cause you're so right.
Don't dry with fakes or fears,
'Cause you will hate yourself in the end.

Naruto; Akeboshi-Wind
Mesaj tarihi:
Valla Tom & jerrry'de ki Tom'a çok hayranım.Ne bir doğa üstü gücü nede natural bir gücü.
Ama her bölümde kafasına tonlarca şey düşüyor.Yok tren eziyor yok ev yıkılıyor ama gene sapa sapawlam bende Tom olsaydım keşke.[signature][hline]dérin élf
Mesaj tarihi:
said:
Vicious, 11 Ağustos 2004 20:43 tarihinde demiş ki:
Narutodaki
Yani shadow replication ne güzel olur biri oyun oynar biri koşar biri anime izler biri kız arkadaşıyla ilgilenir falan...

yok yok en guzeli shadow replication + sexy tecnique = harem jitsu !!!!
Mesaj tarihi:
said:
Ytse, 11 Ağustos 2004 22:22 tarihinde demiş ki:
said:
Vicious, 11 Ağustos 2004 20:43 tarihinde demiş ki:
Narutodaki
Yani shadow replication ne güzel olur biri oyun oynar biri koşar biri anime izler biri kız arkadaşıyla ilgilenir falan...

yok yok en guzeli shadow replication + sexy tecnique = harem jitsu !!!!

hehhee[signature][hline]Don't try to live so wise.
Don't cry 'cause you're so right.
Don't dry with fakes or fears,
'Cause you will hate yourself in the end.

Naruto; Akeboshi-Wind
  • Yeni Oluştur...