_Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Cizgi filmlerdeki en sevdiginiz doga ustu ozellik neydi... Benimki gorunmezlik o muhtesem 4 lumudur nedir ordaki kadının gorunmez olmasına falan hastaydım... Ya siz?[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Zamanında Kanal 6 da bi anime vardı: Sihirli Şovalyeler.. işte onlar irade gücü ile her haltı beceriodu. Ben de öyle yapmak isterdim.[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...zuhaha.cjb.net
Dragonfire Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 aslinda bu konuya marvel saga sistemini baz alarak cevap verebilirim ama en iyisi Time conrtoldur.[signature][hline]"what is locked can be opened; what is hidden can be found; what is yours will be mine."
_Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 timecontrol die bir gucmu wardı oha hiç duymadım yada gormedim...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Dynun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Aaa. Ayıp ettin şimdi :)[signature][hline]:.Dynun .: ...only Dynun...zuhaha.cjb.net
hired_gun Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 görünmezlik .... kızların soyunma odasina başka nasıl girilebilir ki :) LOL[signature][hline][I'm a soldier] These shoulder's hold up so much, they won't budge, I'll never fall or fold up, [I'm a soldier] Even if my collar bone's crush or crumble, I will never slip or stumble
Sly-One Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 bayıltıcı gazla.[signature][hline]abeo nihilum demonstrere quod abolesco dum te defendo
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 10, 2004 auhaua sly-one kopardı.. ben en çok spawn'ın ve wolverine'in güçlerini beğeniyorum. ne yapayım, yaralanıp iyileşememek kötü şey :)[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam
Halfmumi Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Süpermendeki tüm özellikler....[signature][hline]Dream as u never die,live as you can die tomorrow Always remember;death is only a Begining UYARI!:Evcil yaşayanlar için uygun değildir! [Bu mesaj Marduk tarafından 32 Mayıs 2012 25:61 tarihinde değiştirilmiştir]
lizardking Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 ben küçükken sonic hayranıydım onun gibi koşmak ve cool olmak isterdim
Alexi_Septimus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Şöyle tanrı olsam yeterdi.[signature][hline]Işığın yokluğunda, karanlık hükmeder...
Bone Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 tanrı çizgi film karakteri değil :-P[signature][hline]iyi adam kötü adam çirkin adam
Sam Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 valla en sevdiğim diyemem belki ama örümböcük men'in çizgiromanında elleriyle dokunduğu herşeyi kanser edip saniyesinde geberten bir tip vardı. herif venom'a dokunup symbiote'u bile öldürmüştü yani, organik hiçbişi dayanmıyordu. gördüğüm en esaslı güç odur, herif tipsiz de olsa özenmişimdir yani. editti herif..[signature][hline]Cleaning Man at Flophouse: Hey, buddy. You got a dead cat in there, or what? The Terminator: Fuck you, asshole. Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Marvel'da edit olmaz serverlari cokertmek icin hep boyle karalamalar yapiyosunu hebele hebele...eheh komikti :) Sam Valla her hareketiyle sekil duran karakter spiderman var bir de spawn var ama onun cizgi romanini hic okumadim filmini izledim sadece o bile yetii fakar orumcek adam bir numaradir yani benim icin oyle ziplayip lonk diye duvara yapissan baya sekil olur okulda ahh ya da ag boyle "fiyypp" diye... *Aglayarak uzaklasir*[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış: Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene screamer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Ben Mystique gibi değişebilmek isterdim ne güzel ortamdan ortama dalardım lolz[signature][hline]Lil'Alur for Shar _Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 abi time control cook fazla guclu adam dondurdugu an anı bitti...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi. Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Spawn veya spiderman[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Bi dedektif filmi vardı şapkadan bişeyler çıkıyordu o iyiydi ama neydi? :)[signature][hline] Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!). PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ dominic Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 green lantern'in yuzugu olsa kafi. screamer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Ferrero, 11 Ağustos 2004 19:07 tarihinde demiş ki: Bi dedektif filmi vardı şapkadan bişeyler çıkıyordu o iyiydi ama neydi? :) Inspector Gadget[signature][hline]Lil'Alur for Shar SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Narutodaki Kagebon shinno jitsu muydu neydi Yani shadow replication ne güzel olur biri oyun oynar biri koşar biri anime izler biri kız arkadaşıyla ilgilenir falan...[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind TonyMontana Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Valla Tom & jerrry'de ki Tom'a çok hayranım.Ne bir doğa üstü gücü nede natural bir gücü. Ama her bölümde kafasına tonlarca şey düşüyor.Yok tren eziyor yok ev yıkılıyor ama gene sapa sapawlam bende Tom olsaydım keşke.[signature][hline]dérin élf Ytse Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Vicious, 11 Ağustos 2004 20:43 tarihinde demiş ki: Narutodaki Kagebon shinno jitsu muydu neydi Yani shadow replication ne güzel olur biri oyun oynar biri koşar biri anime izler biri kız arkadaşıyla ilgilenir falan... yok yok en guzeli shadow replication + sexy tecnique = harem jitsu !!!! SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Ytse, 11 Ağustos 2004 22:22 tarihinde demiş ki: said: Vicious, 11 Ağustos 2004 20:43 tarihinde demiş ki: Narutodaki Kagebon shinno jitsu muydu neydi Yani shadow replication ne güzel olur biri oyun oynar biri koşar biri anime izler biri kız arkadaşıyla ilgilenir falan... yok yok en guzeli shadow replication + sexy tecnique = harem jitsu !!!! hehhee[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 silversurfer. ölümsüz adam[signature][hline]my world my reality Önceki 1 2 3 4 Sonraki 1.sayfa (Toplam 4 sayfa) Paylaş https://forum.paticik.com/topic/565022-en-sevdiginiz-doga-ustu-ozellik/ Daha fazla paylaşım seçeneği… Takipçiler 0 Konu listesine dön Paticik Tum Konular Paticik - Pati Tech Paticik - Pati Zone Paticik - Ilgi Alanlari Paticik - Yasam Paticik - Pati Do Paticik - Spor Paticik - Oyunlar Paticik - MMORPG turleri Paticik - Garbage Son Mesajlar Ana Sayfa Pati Zone Çizgi Dünyası En sevdiginiz doga ustu ozellik! × Üye misin? Giriş yap Kaydol Bağış Hedesi Yönetim Kurallar × Yeni Oluştur...
Cd- Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Marvel'da edit olmaz serverlari cokertmek icin hep boyle karalamalar yapiyosunu hebele hebele...eheh komikti :) Sam Valla her hareketiyle sekil duran karakter spiderman var bir de spawn var ama onun cizgi romanini hic okumadim filmini izledim sadece o bile yetii fakar orumcek adam bir numaradir yani benim icin oyle ziplayip lonk diye duvara yapissan baya sekil olur okulda ahh ya da ag boyle "fiyypp" diye... *Aglayarak uzaklasir*[signature][hline]Get Up, Stand Up, stand up for your right Get Up, Stand Up, don't give up the fight [Bob Marley] Ben!!!(Ünlemlere de bak) Cd- kafası karışıkken bir şeyler demeye çalışmış: Yok asabah sabah kafamız sazten uçmuş o açıdan şey var bi de yani ben saşmalıyorum gene
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Ben Mystique gibi değişebilmek isterdim ne güzel ortamdan ortama dalardım lolz[signature][hline]Lil'Alur for Shar
_Tora_ Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Konuyu açan Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 abi time control cook fazla guclu adam dondurdugu an anı bitti...[signature][hline] blackchaos, 04 Mayıs 2004 14:16 tarihinde demiş ki: Kaka manchestera bu sene geldi Hasselbaink de bu sene geldi.
Admin Virus Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Admin Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Spawn veya spiderman[signature][hline]*I am an avanger..I must obtain power no matter what,even if i must let the devil take hold of my body... Virus,SatanixVirus,Satanix,Virus-sensei
Ferrero Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Bi dedektif filmi vardı şapkadan bişeyler çıkıyordu o iyiydi ama neydi? :)[signature][hline] Maxarathiel, 16 Temmuz 2004 22:26 tarihinde demiş ki: Benimki önümde ama ters duruyo(!). PaticikFm DestroyCartoon Dark Tranquillity Rotting-Christ
dominic Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 green lantern'in yuzugu olsa kafi.
screamer Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Ferrero, 11 Ağustos 2004 19:07 tarihinde demiş ki: Bi dedektif filmi vardı şapkadan bişeyler çıkıyordu o iyiydi ama neydi? :) Inspector Gadget[signature][hline]Lil'Alur for Shar
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Narutodaki Kagebon shinno jitsu muydu neydi Yani shadow replication ne güzel olur biri oyun oynar biri koşar biri anime izler biri kız arkadaşıyla ilgilenir falan...[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind
TonyMontana Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Valla Tom & jerrry'de ki Tom'a çok hayranım.Ne bir doğa üstü gücü nede natural bir gücü. Ama her bölümde kafasına tonlarca şey düşüyor.Yok tren eziyor yok ev yıkılıyor ama gene sapa sapawlam bende Tom olsaydım keşke.[signature][hline]dérin élf
Ytse Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Vicious, 11 Ağustos 2004 20:43 tarihinde demiş ki: Narutodaki Kagebon shinno jitsu muydu neydi Yani shadow replication ne güzel olur biri oyun oynar biri koşar biri anime izler biri kız arkadaşıyla ilgilenir falan... yok yok en guzeli shadow replication + sexy tecnique = harem jitsu !!!!
SenariouS Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 said: Ytse, 11 Ağustos 2004 22:22 tarihinde demiş ki: said: Vicious, 11 Ağustos 2004 20:43 tarihinde demiş ki: Narutodaki Kagebon shinno jitsu muydu neydi Yani shadow replication ne güzel olur biri oyun oynar biri koşar biri anime izler biri kız arkadaşıyla ilgilenir falan... yok yok en guzeli shadow replication + sexy tecnique = harem jitsu !!!! hehhee[signature][hline]Don't try to live so wise. Don't cry 'cause you're so right. Don't dry with fakes or fears, 'Cause you will hate yourself in the end. Naruto; Akeboshi-Wind
Daesu Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 Mesaj tarihi: Ağustos 11, 2004 silversurfer. ölümsüz adam[signature][hline]my world my reality
Öne çıkan mesajlar