Norak Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 http://www.google.com/homepage/windows8/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 SNA1L said: bilgisayarım nerde ya bulamadım Dyi fln :D bi suru yolu var aslinda ;0 1 - win+e explorer'i acar orada var computer 2 - start menude computer yaz 3 - 1'i yaptiktan sonra computer'a sag tiklayip pin to start yapabilirsin start screen'e tile olusturur computer icin 4 - start screende iken, "desktop icon" yaz, sagda search bar popup olacak oradan "Settings" i sec, "show or hide common icons.." gibi bi sonuc var onu sec, "desktop icons" kismindan computer secersen masaustune kisayol olusturur. vs vs. bi de win+x iyidir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Win+I dışında tüm kısayollar iyi zaten. Onun için iki el gerekiyor. Win+Pause var bir de ama kaç kere kullanılır o? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 SNA1L said: bide uygulama için arama tuşu yokmu ya illa kategorilerdenmi arıcaz hepsini kategoriler? start screen de iken direk aradigin app'in adini yaz, search bar gelicek sagdan. bu arada start screendeyken semantic zoom 'out' yaparsan ( ctrl + mwheeldown ya da ctrl + '-' ya da multi-touch varsa pinch-out) tile'ler icin gruplar olusturabilirsin sag tiklayip isim vererek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 win pause gereksizmis harbi ;d Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
mono Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 ya su messages app'ine gtalk eklemenin yolunu bir bulsam, nasil mutlu olacam anlatamam. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 valequenta said: SNA1L said: bide uygulama için arama tuşu yokmu ya illa kategorilerdenmi arıcaz hepsini kategoriler? start screen de iken direk aradigin app'in adini yaz, search bar gelicek sagdan. bu arada start screendeyken semantic zoom 'out' yaparsan ( ctrl + mwheeldown ya da ctrl + '-' ya da multi-touch varsa pinch-out) tile'ler icin gruplar olusturabilirsin sag tiklayip isim vererek. şu grup olayını arıyordum sabahtan beri helal Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Mesaj programı çok iyi olmuş ama: http://i.imgur.com/1PDn4.png Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SNA1L Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 yok abi onu demiyorum yüklü uygulamalarda aramak değil niyetim.yeni uygulama yüklicem onu aramak store içinde yani Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 benim anlamadığım olay şimdi bu starttan ben atıyorum spotify çalıştırdım beni direk normal masaüstüne atıyor ok.ama şimdi spotify appi çıksa öyle birşey olmayacak dimi. bir süre sonra kullandığın bütüb programlar için app çıksa, masaüstüne gerek kalmayacak ozaman. demem o ki arayüz sizce bir süre sonra direk icon şekline mi geçicek acaba. çünkü win8 yeni bir opden çok geçiş gibi olmuş çünkü. resmen evrimine tanıklık ediyotuz yeni windowslar bir süre sonra direk bu hale geçicek sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zep Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 GERGE said: Mesaj programı çok iyi olmuş ama: http://i.imgur.com/1PDn4.png şunu yapamıyorum ya ben ekranı bölme olayını. nasıl oluyor? benim çözünürlükle mi alakalı acaba 1280x 800 destekliyor çünkü max Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 SNA1L said: yok abi onu demiyorum yüklü uygulamalarda aramak değil niyetim.yeni uygulama yüklicem onu aramak store içinde yani http://i.imgur.com/BAg7J.png Adını yazıp arayacağın şeyin Store'a bas. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Ekranı bölmek çok kullanışlı olabiliyor: http://i.imgur.com/mTCyY.png Öteki Evernote =) En aşağı 1366x768 gerek bunu yapmak için. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LathspeLL Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Ekranı bölmek iyi olabiliyor diyorsun, e pencere ile kenara koyuyorsun zaten not defterini, onu bunu? Böyle ayrı bir pencere açacağına minimize edilmiş notpad'i tercih ederim? Bunlar kolaylık değil ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Perspective Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 tv yi bağladım şimdi win8 de extended desktop yaptım ama, monitörü 2. ekran olarak görüyor, monitörü ana ekran yaptığım halde start ekranı tv de çıkıyor nasıl çözeriz var mı bilgisi olan ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 windows store calismiyo la netbookta 1024 x 600 ekran cozunurlugu yetersiz diyo bu alet tabletlerde de calismicak mi, 1024 x 600 cozunurluk nasi yeterli olmaz? microsoft failler ulkesi ya Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 600 kısa kenarlı tablet varmıki? baya düşük bi cözünürlük 600 px kısa kenar, bence garip bi durum yok Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Cuce said: 600 kısa kenarlı tablet varmıki? baya düşük bi cözünürlük 600 px kısa kenar, bence garip bi durum yok nasi la ilk netbooklarin hepsi 1024x600'du hatta daha dusukleri bile vardi 800x480 filan. telefonlarda caliscak bu isletim sistemi 1024x600'den dusuk zilyon telefon var Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Zep said: GERGE said: Mesaj programı çok iyi olmuş ama: http://i.imgur.com/1PDn4.png şunu yapamıyorum ya ben ekranı bölme olayını. nasıl oluyor? benim çözünürlükle mi alakalı acaba 1280x 800 destekliyor çünkü max 1024x768 olabilir en az, emin degilim gerci. winrt app acikken ekranin yukarisindan tutup yana cekerseniz app'i "snapped view" haline getirirsiniz. desktop'ta iken Win + . kisyaol tusu edit: 1366x768 mis Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Genel Yönetici GERGE Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Genel Yönetici Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Windows tabletle daha yüksek çözünürlükle geliyor çünkü. 1366x768 minimum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 xetraynex said: Cuce said: 600 kısa kenarlı tablet varmıki? baya düşük bi cözünürlük 600 px kısa kenar, bence garip bi durum yok nasi la ilk netbooklarin hepsi 1024x600'du hatta daha dusukleri bile vardi 800x480 filan. telefonlarda caliscak bu isletim sistemi 1024x600'den dusuk zilyon telefon var anlamadım, cok pis backwards compitability olucak! mı dedilerki? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
valequenta Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Perspective said: tv yi bağladım şimdi win8 de extended desktop yaptım ama, monitörü 2. ekran olarak görüyor, monitörü ana ekran yaptığım halde start ekranı tv de çıkıyor nasıl çözeriz var mı bilgisi olan ? start screen'i calistirmak istedigin ekranin sol altina getir mouse imlecini, bi popup gelecek ona bas degisir. ya da bi winrt app ac, tepesinden tutup surukle diger ekrana yine degisir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 said: Windows Store apps require a screen resolution of 1024x768 or higher to run, while a screen resolution of 1366x768 or higher is required in order to use the snapping functionality for apps pehhhhhhh http://en.wikipedia.org/wiki/Windows_8 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
xetraynex Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Cuce said: anlamadım, cok pis backwards compitability olucak! mı dedilerki? windows 8 son 1 yil ve sonrasi aletlerde calisacak sadece de demediler Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cuce Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 Paylaş Mesaj tarihi: Ekim 27, 2012 yanı ıstediğin kadar kızabilirsin ama adamların min 480 px kısa kenarla calısan os yapmak gibi bir sorumlulukları yok. luzumsuzda olur zaten, o kadar eski donanımın yenı nesil osle calısmasının alemi yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar