Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Windows 8

Mum_Chamber

Öne çıkan mesajlar

SNA1L said:

bilgisayarım nerde ya bulamadım Dyi fln :D

bi suru yolu var aslinda ;0

1 - win+e explorer'i acar orada var computer
2 - start menude computer yaz
3 - 1'i yaptiktan sonra computer'a sag tiklayip pin to start yapabilirsin start screen'e tile olusturur computer icin
4 - start screende iken, "desktop icon" yaz, sagda search bar popup olacak oradan "Settings" i sec, "show or hide common icons.." gibi bi sonuc var onu sec, "desktop icons" kismindan computer secersen masaustune kisayol olusturur.

vs vs.

bi de win+x iyidir.
Sosyal ağlarda paylaş

SNA1L said:

bide uygulama için arama tuşu yokmu ya illa kategorilerdenmi arıcaz hepsini

kategoriler? start screen de iken direk aradigin app'in adini yaz, search bar gelicek sagdan.

bu arada start screendeyken semantic zoom 'out' yaparsan ( ctrl + mwheeldown ya da ctrl + '-' ya da multi-touch varsa pinch-out) tile'ler icin gruplar olusturabilirsin sag tiklayip isim vererek.
Sosyal ağlarda paylaş

valequenta said:

SNA1L said:

bide uygulama için arama tuşu yokmu ya illa kategorilerdenmi arıcaz hepsini

kategoriler? start screen de iken direk aradigin app'in adini yaz, search bar gelicek sagdan.

bu arada start screendeyken semantic zoom 'out' yaparsan ( ctrl + mwheeldown ya da ctrl + '-' ya da multi-touch varsa pinch-out) tile'ler icin gruplar olusturabilirsin sag tiklayip isim vererek.

şu grup olayını arıyordum sabahtan beri helal
Sosyal ağlarda paylaş

benim anlamadığım olay şimdi bu starttan ben atıyorum spotify çalıştırdım beni direk normal masaüstüne atıyor ok.ama şimdi spotify appi çıksa öyle birşey olmayacak dimi.

bir süre sonra kullandığın bütüb programlar için app çıksa, masaüstüne gerek kalmayacak ozaman.

demem o ki arayüz sizce bir süre sonra direk icon şekline mi geçicek acaba.

çünkü win8 yeni bir opden çok geçiş gibi olmuş çünkü.
resmen evrimine tanıklık ediyotuz yeni windowslar bir süre sonra direk bu hale geçicek sanırım.
Sosyal ağlarda paylaş

Zep said:

GERGE said:

Mesaj programı çok iyi olmuş ama:

http://i.imgur.com/1PDn4.png

şunu yapamıyorum ya ben ekranı bölme olayını. nasıl oluyor? benim çözünürlükle mi alakalı acaba 1280x 800 destekliyor çünkü max

1024x768 olabilir en az, emin degilim gerci.

winrt app acikken ekranin yukarisindan tutup yana cekerseniz app'i "snapped view" haline getirirsiniz. desktop'ta iken Win + . kisyaol tusu

edit: 1366x768 mis
Sosyal ağlarda paylaş

xetraynex said:

Cuce said:

600 kısa kenarlı tablet varmıki?

baya düşük bi cözünürlük 600 px kısa kenar, bence garip bi durum yok

nasi la ilk netbooklarin hepsi 1024x600'du hatta daha dusukleri bile vardi 800x480 filan.

telefonlarda caliscak bu isletim sistemi 1024x600'den dusuk zilyon telefon var

anlamadım, cok pis backwards compitability olucak! mı dedilerki?
Sosyal ağlarda paylaş

Perspective said:

tv yi bağladım şimdi win8 de extended desktop yaptım ama,

monitörü 2. ekran olarak görüyor, monitörü ana ekran yaptığım halde start ekranı tv de çıkıyor nasıl çözeriz var mı bilgisi olan ?

start screen'i calistirmak istedigin ekranin sol altina getir mouse imlecini, bi popup gelecek ona bas degisir.

ya da bi winrt app ac, tepesinden tutup surukle diger ekrana yine degisir.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...