Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

sürekli deprem oluyor gibi hissediyorum

Aket-Atum

Öne çıkan mesajlar

Şu Simav depreminde sonra bilgisayar başında otururken sürekli sallanıyor gibi hissetmeye başladım. Bir kaç arkadaşa sordum yok mok dedi ama en sonunda biri ben de sürekli öyle hissediyorum lan deli olucam deyince bir de size sorayım dedim.

netten bakıyorum Simav'da ufak ufak depremler oluyor ama 2.5 2.7 falan..buradan (Şişli) onları hissetmem imkansız. Final dönemi die psikoloji baya bozuldu galiba.

edit: 99 depreminde uyanmamıştım bile.
Sosyal ağlarda paylaş

ya bende de deprem korkusu müthiş var.
eyvah sallandık mı diye hissetmiyorum fakat böyle kafam bir dalıyor, şimdi sallanıp yıkılmaya başlasak nası olur lan diye düşünüyorum 5-10 saniye kendimi alamıyorum ve acayip fena oluyorum ayıbtır söylemesi :/
çok zayıf bir noktam bu deprem.
Sosyal ağlarda paylaş

yok öyle değil işte
hiç bir yerim dönmüyor gayet sabit olduğumun farkındayım ama oldu olacak olsa nolur diye kafamın içinde karabasan dolaşıyor 10 saniye falan

edik: nickleri benzettim konuyu açan akhlaur sandım ve bana diyor zannettim yanılmışım eheh

öyleyse @aket-atum, başın dönüyodur bi soda limon falan iç geçer.
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

ya bende de deprem korkusu müthiş var.
eyvah sallandık mı diye hissetmiyorum fakat böyle kafam bir dalıyor, şimdi sallanıp yıkılmaya başlasak nası olur lan diye düşünüyorum 5-10 saniye kendimi alamıyorum ve acayip fena oluyorum ayıbtır söylemesi :/
çok zayıf bir noktam bu deprem.

sağlam mı ev
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

Şu Simav depreminde sonra bilgisayar başında otururken sürekli sallanıyor gibi hissetmeye başladım. Bir kaç arkadaşa sordum yok mok dedi ama en sonunda biri ben de sürekli öyle hissediyorum lan deli olucam deyince bir de size sorayım dedim.

netten bakıyorum Simav'da ufak ufak depremler oluyor ama 2.5 2.7 falan..buradan (Şişli) onları hissetmem imkansız. Final dönemi die psikoloji baya bozuldu galiba.

depresyon ya da tansiyondan olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Aket-Atum said:

aynen beni yazmıssın yahu.
99 depreminde izmit'te olmama ragmen son 5 saniyesini falan hissettim.

bornova'dayım ben de. simav depreminden sonra hep ufak sarsıntı hissediyorum. ama cok kucuk boyle, ayaktayken ya da hareket halindeyken hissedilmeyecek seyler. genelde yataktayken duyuyorum gibi geliyo.

ama taktigi buldum ben. gercekten sarsıntı varsa lamba sallanıyor tepemdeki. bakıyorum ona kıprasma yoksa bisi yok demektir ehue.
Sosyal ağlarda paylaş

bana da oluyor ara ara. ben bir de şimdiye kadar 1 tane deprem hissettim onda da hehe ne güzel sallanıyoruz lan falan dedik ki 2 yıl önce oldu bu.

ısparta'da sık deprem oluyor ve ben hiç deprem hissetmediğimden heyecananıyorum deprem hissedeyim diye ondan da kasıyor olabiirim kendimi lan deprem kaçırmadım bu sefer falan diye.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...