Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Şu Simav depreminde sonra bilgisayar başında otururken sürekli sallanıyor gibi hissetmeye başladım. Bir kaç arkadaşa sordum yok mok dedi ama en sonunda biri ben de sürekli öyle hissediyorum lan deli olucam deyince bir de size sorayım dedim. netten bakıyorum Simav'da ufak ufak depremler oluyor ama 2.5 2.7 falan..buradan (Şişli) onları hissetmem imkansız. Final dönemi die psikoloji baya bozuldu galiba. edit: 99 depreminde uyanmamıştım bile. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Psikolojiktir, öyle korkunca bana da oluyor bazen :/ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 çaktırmadan bilinçaltıma girmiş demek Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ya bende de deprem korkusu müthiş var. eyvah sallandık mı diye hissetmiyorum fakat böyle kafam bir dalıyor, şimdi sallanıp yıkılmaya başlasak nası olur lan diye düşünüyorum 5-10 saniye kendimi alamıyorum ve acayip fena oluyorum ayıbtır söylemesi :/ çok zayıf bir noktam bu deprem. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Yok lan hafif başın dönüyordur ondandır.Bi soda iç az uzan geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 yok öyle değil işte hiç bir yerim dönmüyor gayet sabit olduğumun farkındayım ama oldu olacak olsa nolur diye kafamın içinde karabasan dolaşıyor 10 saniye falan edik: nickleri benzettim konuyu açan akhlaur sandım ve bana diyor zannettim yanılmışım eheh öyleyse @aket-atum, başın dönüyodur bi soda limon falan iç geçer. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 yav said: ya bende de deprem korkusu müthiş var. eyvah sallandık mı diye hissetmiyorum fakat böyle kafam bir dalıyor, şimdi sallanıp yıkılmaya başlasak nası olur lan diye düşünüyorum 5-10 saniye kendimi alamıyorum ve acayip fena oluyorum ayıbtır söylemesi :/ çok zayıf bir noktam bu deprem. sağlam mı ev Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 E bende onu dedim zaten olm.Uzun yazdın diye sen mi alıcan primi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 gotler baslar oynamaya basladi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 sürekli deprem oluyor zaten? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Ben bu finallerin hepsinden kalacağım galiba. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 limonlu içsin ben daha iyi dedim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Akhlaur Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Forum bozuldu galiba biraz. http://forum.paticik.com/read.php?62,5649888,page=2 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Red Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 belki sürekli deprem oluyordur Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 al işte kırdın gırdın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Abi aynısı bana da oluyor Bide poang da oturuyorum ben, yaylanmaya çok müsait bi alet. Şöyle bi an deprem oluyor gibi geliyor, duruyorum böyle lambaya kitleniyorum falan. Çok garip. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 çok fazla bilgisayar başındasın ondan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tron Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Aket-Atum said: Şu Simav depreminde sonra bilgisayar başında otururken sürekli sallanıyor gibi hissetmeye başladım. Bir kaç arkadaşa sordum yok mok dedi ama en sonunda biri ben de sürekli öyle hissediyorum lan deli olucam deyince bir de size sorayım dedim. netten bakıyorum Simav'da ufak ufak depremler oluyor ama 2.5 2.7 falan..buradan (Şişli) onları hissetmem imkansız. Final dönemi die psikoloji baya bozuldu galiba. edit: 99 depreminde uyanmamıştım bile. depresyon ya da tansiyondan olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Aket-Atum said: Şu Simav depreminde sonra bilgisayar başında otururken sürekli sallanıyor gibi hissetmeye başladım. Bir kaç arkadaşa sordum yok mok dedi ama en sonunda biri ben de sürekli öyle hissediyorum lan deli olucam deyince bir de size sorayım dedim. netten bakıyorum Simav'da ufak ufak depremler oluyor ama 2.5 2.7 falan..buradan (Şişli) onları hissetmem imkansız. Final dönemi die psikoloji baya bozuldu galiba. edit: 99 depreminde uyanmamıştım bile. aynen beni yazmıssın yahu. 99 depreminde izmit'te olmama ragmen son 5 saniyesini falan hissettim. bornova'dayım ben de. simav depreminden sonra hep ufak sarsıntı hissediyorum. ama cok kucuk boyle, ayaktayken ya da hareket halindeyken hissedilmeyecek seyler. genelde yataktayken duyuyorum gibi geliyo. ama taktigi buldum ben. gercekten sarsıntı varsa lamba sallanıyor tepemdeki. bakıyorum ona kıprasma yoksa bisi yok demektir ehue. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dartanian Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Bi arkadaş facete ''DEPREM bu sefer ki cidden kötüydü beşik gibi yeter artık'' gibi şeyler yazıyor.Ancak ortada ne deprem var ne bişey.Sonra yazdığının doğru olmadığını farkedip siliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 oha lan o kadar da degil eahueah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 bana da oluyor ara ara. ben bir de şimdiye kadar 1 tane deprem hissettim onda da hehe ne güzel sallanıyoruz lan falan dedik ki 2 yıl önce oldu bu. ısparta'da sık deprem oluyor ve ben hiç deprem hissetmediğimden heyecananıyorum deprem hissedeyim diye ondan da kasıyor olabiirim kendimi lan deprem kaçırmadım bu sefer falan diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 tansiyon olabilir evet. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
toggie Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 tansiyon olabilir cok dogru. gece tek basına yataga yatıyosun etrafda ses falan da yok. kalp atıslarını falan hissediyorum cok net, yatak da cok yumusak -hic sevmem yumusak yatagı- vucuduma kan pompalandıgında hareket ediyor lol :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
import Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Beyincik gitmiş senin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar