Leath Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 US da oynayan yabancilar game.dll yi hex editorle acip soyle birsey bulmuslar,bu da hangi classlarin gelecegini gosteriyor(tabi olmayabilirde): Warlock Vampiir Forester Valewalker Animist Stalker Naturalist Guardian Magician Ranger Nightshade Bard Druid Warden Champion Hero Blademaster Mentalist Enchanter Eldritch Banshee Seer Mystic Viking Valkyrie Zealot Savage Berserker Bonedancer Runemaster Shaman Spiritmaster Healer Hunter Skald Shadowblade Warrior Thane Disciple Reaver Mage Rogue Acolyte Elementalist Fighter Cabalist Necromancer Mercenary Friar Infiltrator Sorcerer Wizard Cleric Theurgist Minstrel Scout Armsman Paladin[signature][hline]Ranger : Eldritch : Bard (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 okuzlugun sinirini zorluyo mythic, zaten oyunu biraktim gibi bisey. catacombs accountu sattiracak.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: thanatos, 06 Eylül 2004 12:02 tarihinde demiş ki: okuzlugun sinirini zorluyo mythic, zaten oyunu biraktim gibi bisey. catacombs accountu sattiracak. +1[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Sardius II-magic/blaster-justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 anlayamadim?[signature][hline]Ranger : Eldritch : Bard (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 zealot güzel diil yaw benim enchanter yapıyodu ondan :p[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solomnus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 said: thanatos, 06 Eylül 2004 12:02 tarihinde demiş ki: okuzlugun sinirini zorluyo mythic, zaten oyunu biraktim gibi bisey. catacombs accountu sattiracak. Valla aynısını sölüyodumda vampir,warlock veya banshee gelirse hele bide oynanabilir gibi karakterler olursa köpek gibi koşup alırım :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Catacombstan sonraki patchte green barret, sniper, tank falan geliomus. Super olacak...[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 evet evet bansheeler tankci olcakmis.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Solomnus Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Class coklugu kotu bişi diilki? Tabii 10 dakkada bi exp. çıkarmakda hoş diil.Hmm sniper... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kalima Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 bence kalaler zeplin ve deltakanatlar yardim ile bombalanabilmeli[signature][hline]Kalima..........Minstrel of The Hun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 oldu olcak Çağda atlatsinlarda zirhli araclara ve toplara falan gecelim:-p[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Sardius II-magic/blaster-justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 yil 2006, 8 yeni expansion gelmis, millet ml48 raidde yeni ability aliyo fuze rampasi yapip onu lvl 74 yaptiktan sonra csden svasudu bombaliyolar...[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage [Bu mesaj thanatos tarafından 06 Eylül 2004 16:42 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Leath Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 lol thanat,sonumuz oraya gidiyor anlasilan :)[signature][hline]Ranger : Eldritch : Bard (Excalibur) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
thanatos Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 mythic bu kafayla devam ederse yakindir o gunler.[signature][hline]Thanatos : Technician Hardwired for Assassination and Nocturnal Analysis/Technician Optimized for Sabotage Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 valla ben oyunun hızına yetisemiyorum o nedenle kapattım acc leri:-P[signature][hline]DAOC Katil-lvl 50 parasız asker-kay Necroll-lvl 50 kurbaga suratlı necro-kay CoH Sardius-magic/controller-justice Sardius II-magic/blaster-justice Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mirluin Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 belt off moondan moon staff çıkarıp yeterince moon staff salvage edip çıkan moon woodlardan moon space rocketi ilk yapana uzay exp. i hediye, hade bakam[signature][hline]trees and i are one... Sarnel 50 luwi enchanter & Lorefin 44 elf ranger of Prydwen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Proxa Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 bence gayet güzel olacak mythic dengeleri ayarlayabilirse[signature][hline]thanatos, 4 eylül 2004 00.30 tarihinde halıya kusmuş ki: Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 6, 2004 Ne topu tüfeği, Celestius la uzaya açıldık bile, bi gate le Imperator a geçip evren olaylarına girişecez. Uzaylıların buffbot gezegenlerini patlatıp, speed hack vs ile suçlayacaz[signature][hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel - The Hun/Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: Proxa, 06 Eylül 2004 18:45 tarihinde demiş ki: bence gayet güzel olacak mythic dengeleri ayarlayabilirse Mythic'in dengeyi kurdugu bi expansion solermisin bana?[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BlackRose Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 foundations :p[signature][hline].:. He who fights with monsters should look to himself does not become a monster...When you gaze long into the abyss, the abyss also gazes into you .:. - Friedrich Nietzsche [Bu mesaj BlackRose tarafından 07 Eylül 2004 08:06 tarihinde değiştirilmiştir] Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
copperelf Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 yahu millet hep söyleniyo. bence nf ile oyun bayaa eğlenceli hale gelmiş. nesini beğenmiyorsunuz hiç anlamıyorum[signature][hline]anuria 50 armsman kay cadet 50 polearmsman kay kesme seker 50 scout quenivare numune hastahanesi 50 necro quenivare anuria 50 paladin quenivare asker 50 mercenary quenivare osimdi asker 50 cleric quenivare Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Afterdeep Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 said: copperelf, 07 Eylül 2004 16:24 tarihinde demiş ki: yahu millet hep söyleniyo. bence nf ile oyun bayaa eğlenceli hale gelmiş. nesini beğenmiyorsunuz hiç anlamıyorum Oyun monotonlasti. Kici sikisan keep/tower a kacar oldu. Catapultlar vs. 2 saat bi yeri kusatiyosun, ayni adamlari oldurmekten 2k RP aliyosun max. vs. vs. Range classlar icin zevkli mutlaka, digerleri icin pek oyle degil kanimca.[signature][hline]Sungur - Scout - 7L2 - ML6 - LGM Fletcher Necrocks - Necromancer - 1L8 Olcayto - Infiltrator - 3L4 Alaattin -Sorcerer - 2L3 Olcayto - Nightshade - 3L0 - ML4 - Assistant Tailor Now in Sydney, Australia... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Denth Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Teleport ve map olayları guzel oldu bence. Kasıcı yonu keep savaslarının uzun olması ve tower sayısının çokluğu Ben olsam her serverdaki tower sayısını nufus a gore ayarlardım, aynı free lvl ve rp bonus gibi, bu işleri biraz daha guzelleştirir diye dusunuyorum[signature][hline]Tonyukuk/Tunç Bilek/Melek/Ajda Wizard/Paladin/Cleric/Minstrel - The Hun/Kay Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Glatheros Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 bu vampir olayı filan kolpa hani link göster bizede görelim[signature][hline]homo homini lupus Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
malsahibi Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 Paylaş Mesaj tarihi: Eylül 7, 2004 class isimleri doğru kolpa falan değil. vnboards da gördüm[signature][hline]Chucky Belgarionn Riva the Cabby of the HUN Atillabey the Polearmsman of the HUN Dantess the Infiltrator of the HUN Polga the Sorceress of the HUN Allegria the Skald of Tough Luck Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar