Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

16 yaşında kardeşiniz şunu yapsa ne yaparsınız

Wispy

Öne çıkan mesajlar

teknoson said:

Gençlerde bu var çok kötü bir alışkanlık dersine önem vermesi gerekirken bunlar daha önemli bir hal alıyor :S sohbet programlarının, paylaşım sitelerinin dezavantajlarında birisi

ahaha işte asıl hastalıklı fikir burda yatıyo.

çalışma sorumluluk ve zorunda olduğunu hissettiğin şeyleri niçin yaparsın ? para.

Paraya niçin ihtiyacın vardır ? Çünkü olmayan borçlarını devlet sana varolduğunu kanıtlar. Sana ait olan dünyayı işgal edip, yürüdüğün her alandan vergi alır. Bunun arkasında yatan bahane de hep "seni koruyoruz"dur. Devletin kuruluş amacı buydu zaten, ama günümüzde devlet korumak yerine gizlice savaşlara götürüp ne için savaştığını bilmeyen gençleri öldürtüyo.

Sen de gelip ÇALIŞMAMIZ LAZIM cılardan ol.Robot gibi yaşa, ondan sonra ilerde liberal kızın çocuğun olduğunda "yav valla annamıom ben bu yeni nesli, biz hayat boyu çalıştık başka bişey de bilmeyiz" dersin
Sosyal ağlarda paylaş

HighSelf said:

teknoson said:

Gençlerde bu var çok kötü bir alışkanlık dersine önem vermesi gerekirken bunlar daha önemli bir hal alıyor :S sohbet programlarının, paylaşım sitelerinin dezavantajlarında birisi

ahaha işte asıl hastalıklı fikir burda yatıyo.

çalışma sorumluluk ve zorunda olduğunu hissettiğin şeyleri niçin yaparsın ? para.

Paraya niçin ihtiyacın vardır ? Çünkü olmayan borçlarını devlet sana varolduğunu kanıtlar. Sana ait olan dünyayı işgal edip, yürüdüğün her alandan vergi alır. Bunun arkasında yatan bahane de hep "seni koruyoruz"dur. Devletin kuruluş amacı buydu zaten, ama günümüzde devlet korumak yerine gizlice savaşlara götürüp ne için savaştığını bilmeyen gençleri öldürtüyo.

Sen de gelip ÇALIŞMAMIZ LAZIM cılardan ol.Robot gibi yaşa, ondan sonra ilerde liberal kızın çocuğun olduğunda "yav valla annamıom ben bu yeni nesli, biz hayat boyu çalıştık başka bişey de bilmeyiz" dersin

yoo çalışmak gayet güzel şe, ucunda para maddiyat olmasada güzel.
yaratmak gibisi var mı be!
Sosyal ağlarda paylaş

16 yaş çok küçük bi yaş değil bu arada ya.
çekip konuş bence, konuşmadan anlıyacak yaşta gayet.
ama nasihat / fırça havası olmadan yapman lazım yoksa tınlamaz malum. kızların/arkadaşlarının "aaa ne güzel her haltı yazıyo süpeaar" demedigini anlamasını sağlıycan.
bakıyorum da ben de 16 yaşında o zamana göre mallıklar yapardım, hepsi popülarite - hatun amaçlı idi. yeni nesil de öyle olsa gerek ? (yaş 30)
ama zorlamaca falan yapma o kıvama gelirse yapabileceğin tek şey geçer zamanla diye bırakmak
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...