Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karakter satın alırken en karlı yol?

Densiz

Öne çıkan mesajlar

Güvenlide olmalı tabiki.

1. Para ile direk karakter almak.
2. Para ile isk alıp karakter almak.
3. Para ile para kasacak bir karakter almak ve onunla para kasıp, yeniden pvp karakterini almak.
4. Para ile isk satın alıp, onunla para kasabilen bir karakter almak ve sonunda istediğin karakteri almak.

Not: "Niye para kasabilen bir karakteride yazdın" derseniz ; kendi karakterimi aldıktan sonra para kastığım karakteride arkadaşıma vereceğim. YADA kendime düzgün bir karakter alacaksam, o da para kasabilmeliki arkadaşıma 6-7 aylık bir karakter alabileyim.

Almak istediğim pvp karakterleri 10-15b civarı. Daha ucuzu varmıdır bilmiyorum, sitede hoşuma giden bir iki başlığa tıkladım fiyatlara baktım o kadar. Gerçi 15b yazdıkları karakteri 10b ye sattıklarını felan gördüm ama, ben ilk konuyu açarkenki yazdıkları fiyatı baz aldım.

parayı isk (plex yada her ne deniyorsa) çevirirken, uçmak istemiyorum. o nedenle 5b lik felan para kasabilecek karakter almayı düşündüm. Ha çok daha ucuza isk var ise, onu alıp onunla çok daha güzel karakter alsamda olur :P

Bu konuda yol göstebilirseniz sevinirim arkadaşlar.
Sosyal ağlarda paylaş

Para satın alacaksanız en ucuz ve güvenilir (nispeten) site
offgamers.com
fakat bilmelisiniz ki accountunuzun banlanma tehlikesi var, çünkü ccp harici bir yerden isk satın almak eula ya aykırıdır.

Bunun haricinde eveonline.com dan plex ya da game time alarak isk ya çevirebilirsiniz, teoride aynı şey ama legal yani banlanma tehlikesi yok ve offgamers dan tabi ki biraz daha pahalı.

Bunun haricinde 2 ay dişimi sıkarım derseniz benim tavsiye ettiğim yol oyun içinden gereken parayı kasarak (trade ile) forumdan karakter satın almak. Fakat bazıları için oldukça sıkıcı bir metod.

Karakter alırken buy out yapmayın, karakteri bidleyin ve sizden başka bidleyen varsa satılan karakterin corpundan olup olmadığına bakın, sıklıkla başvurulan bir hiledir.

Başarılar.
Sosyal ağlarda paylaş

Nasil bir karakter istiyorsun, oncelikle buna karar ver. Her karakterpara yapabiliyor. Combat pilotlariyla wormhole lerden ve pirate missionlarindan kendine ufak bir imparatorluk kurabilirsin, ayni sekilde production ve tradelede. Esas mesele senin nasil para kazanmak istedigin. İsk almak char almak oncelik degil. Biraz arastirsan hangisinin karli oldugunu zaten kendinbulursun.
Sosyal ağlarda paylaş

Hazır burda konu varken buraya yazayım;

41m skillpoint %85pvp caldari,gallente (ayrıca hulk biniyor)

47m skillpoint %95pvp amar,gallente,matar (yaklaşık 1ay açık account + 1.5b isk)

24m skillpoint %99pvp matar

11.5m skillpoint exhummer5 full skillerle hulk biniyor, freighter,orca pilotu ayrıca 1ay içinde jump freighter pilotu olucak.

ayrıca 2 adette 4m skillpointte olup sadece madencilik için lvl5 exhumer olarak hulka binen pilot var.

tl olarak fiyatları yazmak uygun değil sanırım , ilgilenen olursa özel mesajdan kafamdaki fiyatları gönderebilirim.

pvp pilotları t2 cruiserlara full t2 fitle binebiliyor. genel anlamda bs altı t2 trainli hepsi.

sadece bu skilleri kasmak için gereken zaman için vereceğin aylık ücretler istediğim ücretlerden fazla olacaktır. O yüzden fiyatların uygun olduğunu düşünüyorum. her account içinde yaklaşık 200m para var gemi falan filanda bir o kadar vardır.

Oyunu bıraktım bu arada, o yüzden satıyorum bunları. mesaj atarsanız genelde akşamları bakabiliyorum. Napıosun kardeş bu kadar accountla denmesin 2-3 arkadaş idik herkes teker teker bıraktı oyunu en son ben kalmıştım artık uğraşamıyorum bende bıraktım.
Sosyal ağlarda paylaş

isk işi tehlikeli olmasa, istenilen her karakter eve forumlarında var sanırım. 1plex(17$) = 400m , sitelerden alırsan 10$ da işte aldıktan sonra, parasını ccp gelip - ye çekmiş birisinin. Artık şehir efsanesimidir bilemiyorum, not düşeyim dedim konuyu sonradan görenler için.
En iyisi bir arkadaştan satın almak sanırım, ccp arıza yaparsa arkadaşlığımız belli olsunki "satın almadığımız, arkadaşın yardım için verdiği anlaşılsın" (Öyle görünsün). CCP buna arıza yaparmı ki? :D
Sosyal ağlarda paylaş

47m splik olanı densiz nickli arkadaşa gitti, hızlı ve sorunsuz oldu alışveriş teşekkür ederim burdan da kendisine. diğer karakterler hala duruyor ilgilenen olursa özel mesajdan cvp verebilirim.

Mosquito said:

Hazır burda konu varken buraya yazayım;

41m skillpoint %85pvp caldari,gallente (ayrıca hulk biniyor)

47m skillpoint %95pvp amar,gallente,matar (yaklaşık 1ay açık account + 1.5b isk)

24m skillpoint %99pvp matar

11.5m skillpoint exhummer5 full skillerle hulk biniyor, freighter,orca pilotu ayrıca 1ay içinde jump freighter pilotu olucak.

ayrıca 2 adette 4m skillpointte olup sadece madencilik için lvl5 exhumer olarak hulka binen pilot var.

tl olarak fiyatları yazmak uygun değil sanırım , ilgilenen olursa özel mesajdan kafamdaki fiyatları gönderebilirim.

pvp pilotları t2 cruiserlara full t2 fitle binebiliyor. genel anlamda bs altı t2 trainli hepsi.

sadece bu skilleri kasmak için gereken zaman için vereceğin aylık ücretler istediğim ücretlerden fazla olacaktır. O yüzden fiyatların uygun olduğunu düşünüyorum. her account içinde yaklaşık 200m para var gemi falan filanda bir o kadar vardır.

Oyunu bıraktım bu arada, o yüzden satıyorum bunları. mesaj atarsanız genelde akşamları bakabiliyorum. Napıosun kardeş bu kadar accountla denmesin 2-3 arkadaş idik herkes teker teker bıraktı oyunu en son ben kalmıştım artık uğraşamıyorum bende bıraktım.
Sosyal ağlarda paylaş

1-2b yi ne yapacaksınki, sitede satılan karakterler için, satan kişi aldığı paradan 1b yi, transfer için harcıyor zaten.

bu arada arkadaşın sattığı matar pvp karakterine bi göz at istersen. Bir bilene göster felan işte, fiyatıda uygun. Hesap aktif değil sanırım. 1 yıldan fazla karın olur.
Sosyal ağlarda paylaş

Ya kendi karakterini kasıyosan, para almana gerek yok sanırım. Bende lvl 2 görevden para gelmiyor diye ağlıyodum, LP diye extra gelen puanı paraya çevirmeyi öğrenmiştim. 2m görevden gelmişti (mermi felan alınca kalan para bu) LP yi paraya çevirince 12m param oldu.

Ayrıca bilemiyorum yani, 20m sp karakter almak akıllıca olabilir. En azından pvp skillerinin bir kısmı bitmiştir. 18m sp = 1 yıla denk geliyor (sp gelişi aynı ise. Evemon dan çıkan hesap bu) Gerisini sen hesapla.

not: bu kadar sp li karakteri 4b ye felan satıyorlar sanırım. Satıcıya güvenipte, paypaldan 20$ ınıda yollarsan, transfer için. 3b ye bile satabilir diye düşünüyorum. Tabi çok araştıramadım. Elden karakter almak istemiyor, ccp onaylı istiyorsan bi araştır derim.
Sosyal ağlarda paylaş

Densiz said:

Ya kendi karakterini kasıyosan, para almana gerek yok sanırım. Bende lvl 2 görevden para gelmiyor diye ağlıyodum, LP diye extra gelen puanı paraya çevirmeyi öğrenmiştim. 2m görevden gelmişti (mermi felan alınca kalan para bu) LP yi paraya çevirince 12m param oldu.

Ayrıca bilemiyorum yani, 20m sp karakter almak akıllıca olabilir. En azından pvp skillerinin bir kısmı bitmiştir. 18m sp = 1 yıla denk geliyor (sp gelişi aynı ise. Evemon dan çıkan hesap bu) Gerisini sen hesapla.

not: bu kadar sp li karakteri 4b ye felan satıyorlar sanırım. Satıcıya güvenipte, paypaldan 20$ ınıda yollarsan, transfer için. 3b ye bile satabilir diye düşünüyorum. Tabi çok araştıramadım. Elden karakter almak istemiyor, ccp onaylı istiyorsan bi araştır derim.

LP yi paraya çevirme olayı dediğin nedir tam olarak?
Sosyal ağlarda paylaş

dışardan isk almak isteyenler beklesin isterse.
29 unda plex fiyatları artabilir. hani oyundan pek anlamam ama tahmin yürütüyorum. Yeni bir alış veriş sistemi eklemişler. Gemi boyama, logo, elbise vs. gibi şeyler alınıyormuş. Plexi aur diye birşeye çeviriyorsun.
İngilizcem berbat tabi, yanlış anlamış veya eksik anlamışta olabilrim.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...