Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Seçim Tahmin

Raze

Öne çıkan mesajlar

Seçime katılım son 50 yılın en yüksek seçim katılım oranı olacak. 90% katılım diyorum.
AKP: 38%
CHP: %30 ve üzeri
MHP: En az 15%
BDPliler: En az 25 milletvekili, oran olarak da 6%
Çeşitli bağımsız milletvekilleri: Zülfikar İzol, Yaşar Okuyan, A.Latif Şener, Tuncay Özkan, Doğu Perinçek, Çetin Doğan ve isimlerini şu an kestiremediğim 2-3 Cumhuriyet Güçbirliği Bağımsız adayı daha.

AKP kılpayı iktidar olur veya tek başına iktidarı kaçırır.
CHP'den seçilecek olan Fetocu milletvekilleri ve MHP'de ki bazı milletvekilleri ayrılıp AKP'ye geçer. Böylece AKP yeniden iktidar olur. Ama öyle anayasa değiştirmek, referanduma gidecek sayıyı bulmak, Tayyip'in başkanlığı falan hayal olacak.
Sosyal ağlarda paylaş

cetintas said:

CHP'den seçilecek olan Fetocu milletvekilleri ve MHP'de ki bazı milletvekilleri ayrılıp AKP'ye geçer. Böylece AKP yeniden iktidar olur. Ama öyle anayasa değiştirmek, referanduma gidecek sayıyı bulmak, Tayyip'in başkanlığı falan hayal olacak.

chp'den seçilecek olan fetocu vekiller kimlerdir???
Sosyal ağlarda paylaş

CHP için 30%'un altı başarısızlıktır.
ECEVİT bile medyadan bu Kemal Kılıçdaroğlu'nun gördüğü desteği görmedi. Baykal'ın kaset çıkmadan hemen önce anketlerde CHP'nin oy oranı artıştaydı ve 28%'in üzerineydi. Adam geldi, Baykal hariç Baykal'ın ve Önder Sav'ın tüm ekibini tasfiye etti.Partiye bir sürü Fetocu milletvekili adayı doldurdu. Eski DYP-ANAP-DP'lileri getirdi.Atatürk'ün adını ağzına almadı(CHP'nin iktidar olamamasının önündeki engel ATATÜRK herhalde?!),AB Özerklik Şartı'nı destekliyoruz dedi,Laiklik tehdit altında değil dedi...Dedioğlu dedi...

Bu nedenle Raze'in yazdığı gibi hatta daha da katı düşünüyorum. 30%'un altını alırsa başarısızlıktır.
Sosyal ağlarda paylaş

abi katılım oranı üzerinde yüzde hesabı yapma modasını kim çıkardı allaşkına yapmayın gözünüzü seveyim

çetintaş abi sen uçmuşsun biraz destekli yaz nolursun. Bak şu adam var burdan vekil adayı ve geçmişi şöyle böyle desen de okumaya değer olsa yazdıkların gerçekten.

KK'nin Atatürk'ü ağzına sakız etmemesi gayet yerinde bir şey. Atatürk'ü içselleştirilmiş ve ona göre davranan icraatlerde bulunan birisi. Deniz Baykal'ın bu dediğimle bir ilgisini görmedim ben sadece sakız yapıyordu zaten bu yüzden düşüktü oyları.
Sosyal ağlarda paylaş

2ay önce eh işte denilebilecek sayıda adamla yaptığım görüşmelerden, adamlar farkında dahi olmada yaptığım ağız yoklamalarından, lakırdılardan toparlayarak sonlandırdığım. tamamamen benim gittiğim yerlerde yaptığım sohbetlere göredir.

bullshit yani.

said:
dursun kenarda akp %41 chp %28 mhp %15

1nisan 2011'de koymuşum... katılım %84'ten biraz daha fazla olabilir yalnız. son dönemdeki sıcaklığı düşünürsek..
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

abi katılım oranı üzerinde yüzde hesabı yapma modasını kim çıkardı allaşkına yapmayın gözünüzü seveyim

çetintaş abi sen uçmuşsun biraz destekli yaz nolursun. Bak şu adam var burdan vekil adayı ve geçmişi şöyle böyle desen de okumaya değer olsa yazdıkların gerçekten.

KK'nin Atatürk'ü ağzına sakız etmemesi gayet yerinde bir şey. Atatürk'ü içselleştirilmiş ve ona göre davranan icraatlerde bulunan birisi. Deniz Baykal'ın bu dediğimle bir ilgisini görmedim ben sadece sakız yapıyordu zaten bu yüzden düşüktü oyları.

öyle deme abi
2 Atatürk diyecek, 2 laiklik diyecek ki kıvama gelsin. Memlekette siyaset için ne var ki kullanılacak zaten, din, atatürk, laiklik,? başka?
Sosyal ağlarda paylaş

yav said:

cetintas said:

chp'den seçilecek olan fetocu vekiller kimlerdir???

Teferruatlı yazmam gerekir ama zamanın varsa şu üç videoyu izlemeni öneririm. Ayrıntılı olarak anlatılıyor.

http://www.dailymotion.com/video/xiovux_yeny-chp-yonetycylery-1_shortfilms

http://www.dailymotion.com/video/xipt89_yeny-chp-nyn-yonetycylery-2_shortfilms

http://www.dailymotion.com/video/xirrg8_yeny-chp-yonetymynde-karyi-devrymcyler_shortfilms
Sosyal ağlarda paylaş

SeaGle said:

yav said:

öyle deme abi
2 Atatürk diyecek, 2 laiklik diyecek ki kıvama gelsin. Memlekette siyaset için ne var ki kullanılacak zaten, din, atatürk, laiklik,? başka?

emekli maaşı
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...