kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ha doğru ya lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Seele Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Benim tahmin 43 akp, 27 chp, 11 mhp nefis olurdu 55 Bagimsizlar, 15 chp, 5 mhp akp 5 soguk duş 65 Bagimsizlar, 10 chp, w is ur mhp and akp? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 goldbären said: İŞÇİ PARTİSİ TEK BAŞINA İKTİDAR onu kominist partisi yapacak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Seçime katılım son 50 yılın en yüksek seçim katılım oranı olacak. 90% katılım diyorum. AKP: 38% CHP: %30 ve üzeri MHP: En az 15% BDPliler: En az 25 milletvekili, oran olarak da 6% Çeşitli bağımsız milletvekilleri: Zülfikar İzol, Yaşar Okuyan, A.Latif Şener, Tuncay Özkan, Doğu Perinçek, Çetin Doğan ve isimlerini şu an kestiremediğim 2-3 Cumhuriyet Güçbirliği Bağımsız adayı daha. AKP kılpayı iktidar olur veya tek başına iktidarı kaçırır. CHP'den seçilecek olan Fetocu milletvekilleri ve MHP'de ki bazı milletvekilleri ayrılıp AKP'ye geçer. Böylece AKP yeniden iktidar olur. Ama öyle anayasa değiştirmek, referanduma gidecek sayıyı bulmak, Tayyip'in başkanlığı falan hayal olacak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 goldbären said: İŞÇİ PARTİSİ TEK BAŞINA İKTİDAR İNGİLİZ ANAHTARLARIMIZLA GELİYORUZ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 onceki seçimlere felan bakmak için link kermit in liste tokat gibi de bir önceki sayıyı tutturamıyorsa chp harbi bıraksın bu işleri Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 cetintas said: CHP'den seçilecek olan Fetocu milletvekilleri ve MHP'de ki bazı milletvekilleri ayrılıp AKP'ye geçer. Böylece AKP yeniden iktidar olur. Ama öyle anayasa değiştirmek, referanduma gidecek sayıyı bulmak, Tayyip'in başkanlığı falan hayal olacak. chp'den seçilecek olan fetocu vekiller kimlerdir??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Oce4n Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 katılım oran: %87 akepe : %44 chp : %31 diğerleri : < %10 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 CHP için 30%'un altı başarısızlıktır. ECEVİT bile medyadan bu Kemal Kılıçdaroğlu'nun gördüğü desteği görmedi. Baykal'ın kaset çıkmadan hemen önce anketlerde CHP'nin oy oranı artıştaydı ve 28%'in üzerineydi. Adam geldi, Baykal hariç Baykal'ın ve Önder Sav'ın tüm ekibini tasfiye etti.Partiye bir sürü Fetocu milletvekili adayı doldurdu. Eski DYP-ANAP-DP'lileri getirdi.Atatürk'ün adını ağzına almadı(CHP'nin iktidar olamamasının önündeki engel ATATÜRK herhalde?!),AB Özerklik Şartı'nı destekliyoruz dedi,Laiklik tehdit altında değil dedi...Dedioğlu dedi... Bu nedenle Raze'in yazdığı gibi hatta daha da katı düşünüyorum. 30%'un altını alırsa başarısızlıktır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
yav Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 abi katılım oranı üzerinde yüzde hesabı yapma modasını kim çıkardı allaşkına yapmayın gözünüzü seveyim çetintaş abi sen uçmuşsun biraz destekli yaz nolursun. Bak şu adam var burdan vekil adayı ve geçmişi şöyle böyle desen de okumaya değer olsa yazdıkların gerçekten. KK'nin Atatürk'ü ağzına sakız etmemesi gayet yerinde bir şey. Atatürk'ü içselleştirilmiş ve ona göre davranan icraatlerde bulunan birisi. Deniz Baykal'ın bu dediğimle bir ilgisini görmedim ben sadece sakız yapıyordu zaten bu yüzden düşüktü oyları. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Cok partili demokrasi, az partili meclis. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 2ay önce eh işte denilebilecek sayıda adamla yaptığım görüşmelerden, adamlar farkında dahi olmada yaptığım ağız yoklamalarından, lakırdılardan toparlayarak sonlandırdığım. tamamamen benim gittiğim yerlerde yaptığım sohbetlere göredir. bullshit yani. said: dursun kenarda akp %41 chp %28 mhp %15 1nisan 2011'de koymuşum... katılım %84'ten biraz daha fazla olabilir yalnız. son dönemdeki sıcaklığı düşünürsek.. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cihant Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ben dağıtımı katılım oranına göre yapmadım. akp+chp+mhp %85-86 fln ediyo,baraj altı kalanları katmadım yoksa %7-8 bağımsızlar alır,gerisini de tkp-saadet-dp fln alır işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 zaten 84'dediğim de şimdi topladım ama yanlış o. çünkü bağımsızlar da var. demek ki 84'ten fazla katılım gelir diye üdşünmüşüm. iki ay geçmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Kojiroh Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Katılım %80-85 AKP %40-43 CHP %26-27 MHP %9-11 Bağımsız %8-9 Edit: Bu da 4 Nisan'da BDP bağımsıza dönmeden önceki tahminimmiş Kojiroh said: AKP %42-43 CHP %24-25 MHP %13-14 BDP %8-9 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozuk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 bence najat işler ve bülent ersoy ve behzat ç chpye nihat doğan akpye ismail türüt mhpye verir Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Altı oku uyguladıktan sonra birkere Atatürk demese komaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Benim tahminlerim: AKP %43 CHP %27 MHP %13 BDP %5 HEPAR % 0.0000001 Geri kalan bağımsız ve diğer partiler. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 yav said: abi katılım oranı üzerinde yüzde hesabı yapma modasını kim çıkardı allaşkına yapmayın gözünüzü seveyim çetintaş abi sen uçmuşsun biraz destekli yaz nolursun. Bak şu adam var burdan vekil adayı ve geçmişi şöyle böyle desen de okumaya değer olsa yazdıkların gerçekten. KK'nin Atatürk'ü ağzına sakız etmemesi gayet yerinde bir şey. Atatürk'ü içselleştirilmiş ve ona göre davranan icraatlerde bulunan birisi. Deniz Baykal'ın bu dediğimle bir ilgisini görmedim ben sadece sakız yapıyordu zaten bu yüzden düşüktü oyları. öyle deme abi 2 Atatürk diyecek, 2 laiklik diyecek ki kıvama gelsin. Memlekette siyaset için ne var ki kullanılacak zaten, din, atatürk, laiklik,? başka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Churel Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 kermit said: %86 katılım %48 akp %19 chp %11 mhp %8 de diğer gereksizler sad but true Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozuk Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 pardon diğer gereksizler denmiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 yav said: cetintas said: CHP'den seçilecek olan Fetocu milletvekilleri ve MHP'de ki bazı milletvekilleri ayrılıp AKP'ye geçer. Böylece AKP yeniden iktidar olur. Ama öyle anayasa değiştirmek, referanduma gidecek sayıyı bulmak, Tayyip'in başkanlığı falan hayal olacak. chp'den seçilecek olan fetocu vekiller kimlerdir??? Teferruatlı yazmam gerekir ama zamanın varsa şu üç videoyu izlemeni öneririm. Ayrıntılı olarak anlatılıyor. http://www.dailymotion.com/video/xiovux_yeny-chp-yonetycylery-1_shortfilms http://www.dailymotion.com/video/xipt89_yeny-chp-nyn-yonetycylery-2_shortfilms http://www.dailymotion.com/video/xirrg8_yeny-chp-yonetymynde-karyi-devrymcyler_shortfilms Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 SeaGle said: yav said: abi katılım oranı üzerinde yüzde hesabı yapma modasını kim çıkardı allaşkına yapmayın gözünüzü seveyim çetintaş abi sen uçmuşsun biraz destekli yaz nolursun. Bak şu adam var burdan vekil adayı ve geçmişi şöyle böyle desen de okumaya değer olsa yazdıkların gerçekten. KK'nin Atatürk'ü ağzına sakız etmemesi gayet yerinde bir şey. Atatürk'ü içselleştirilmiş ve ona göre davranan icraatlerde bulunan birisi. Deniz Baykal'ın bu dediğimle bir ilgisini görmedim ben sadece sakız yapıyordu zaten bu yüzden düşüktü oyları. öyle deme abi 2 Atatürk diyecek, 2 laiklik diyecek ki kıvama gelsin. Memlekette siyaset için ne var ki kullanılacak zaten, din, atatürk, laiklik,? başka? emekli maaşı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Yeto Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 %43-42 akp %33-32 chp %13 mhp 13 haziranda dersiniz kahin diye. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tatar Ramazan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 chp %30u değil %25i bile zor geçer, önüme gelene 600 lira vercem diye atıp tutmayla zor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar