Cystein Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ahahaha ben de "evde sıkılmış ev hanımına çocuu site açmış" falan dedim. girdim baktım şaşırdım kapamadım şimdi yemeklere bakıyorum :D
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Oraya o kadar özgeçmiş linki koydum ama :/ :P
kermit Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 allah belasını ya girdim sabah kahvaltısı yapmamıştım midemden ses gelmeye başladı işin kötüsü yarım saat kapatamadım sayfayı
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 kermitim yapma böyle:D orda omlet tarifi var hemen yapıver :D Ayrıca arkadaşlar facebook sayfamızı da beğenirseniz sevinirim:) https://www.facebook.com/hobisef
Laorx Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 vay be, annenle babanı masterşefte görmüştüm, füme somon ve bi tatlı yapmışlardı galiba. kıskandım lan, neler yemişsindir sen:)
teknoson Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Artık internetin gelişmesiyle sitede birçok konuda yazı vs. bulunabilen çok site var. Şimdi ise bir konuda uzmanlık gereken sitelerin önem kazanacağını düşünüyorum. Sitenizin sadece yemek üzerine olması, bunu profesyonelleştirmeniz ilgi çeker.
Cthulhu Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 koydum facebook sayfasını likeladım iki tarifi sevgilime attım. bakalım neler çıkacak
Flameoffear Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Özellikle video çekin demiyorum ki ben. Baban ya da annen akşam evde yemek yaparken kap kamerayı, eğlenceli çekimler olur bence. :D
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Sağol feritim:) Doğru söylüyorsun valla ama babam bu aralar sadece mangal yapıyor:P ingiliz olmasına rağmen onu seviyor yazları deli gibi hahah
kertenkel Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 ben somon şeyinizde takıldım kaldım ya =) krem peynir/somon - boston roll kombinasyonu her daim delirtiyo beni.. fümesini buzluğa atınca böyle taş gibi oluyor somon; normal buzdolabı da az kalıyor sanırım? yok mu ortası, napmak lazım? alayım sizden diyorum 6 tane, 2-3 günde bir kahvaltıda sömürürüm...
pekaziz Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Site süpermiş, az göz attım da hep eksantrik yemek örnekleri verilmiş geldi. Halk yemekleri de koyarsanız süper olur, hemen sık kullanılanlara ekledim. :D
aquila Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 2, 2011 bekar evi yemegi koysaniza yea. /bachelor frog.
CusTodeM Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Konuyu açan Mesaj tarihi: Haziran 7, 2011 Teşekkürler herkese ilgisi için:) @kertenkel:Bütün carrefourlarda mevcut tek satan süper market onlar. Yakında metroda da olacak.
Fin Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 master chefte gormustum ben de =) begendim
HighSelf Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 16, 2011 ohoooo. Mükemmel bişey ya bu O kadar güzel bi zamanda attın ki şu siteyi, bunun yanına bi tane de kişisel tavsiyen olan bi cooking sitesi tavsiye edersen müthiş olur, bu sıralar baya yemek yapıyorum ama adam gibi uğraşmıyodum. Ciddiye aldım
eldar Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 abi ukalalık gibi olacak ama şefler niye tarife reçete diyor? Bence burada yabancı dil-türkçe geçiş karmaşası olmuş, evet recette reçete de demek ama türkçesi tariftir. Yani ev kadınları yemek tarifi, şefler reçete mi veriyor, saçma :).
vaperon Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Mesaj tarihi: Haziran 18, 2011 Arkadaşım, anne ve babanın önünde saygıyla eğiliyorum. Site şu anda most used favorites klasörüne demirbaş olarak eklendi. Yeni tarifleri de bekliyorum... :D
Öne çıkan mesajlar