fede Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 son yazısı http://www.ensonhaber.com/ahmet-altandan-ataturk-devrimlerine-elestiri-2011-05-31.html /discuss Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 kedi maması Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Zaybird Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 kimse okumaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 adama karsi onyargim birikmis. linkin adina baktim. okursam gulmekle sinirlenmek arasinda gider gelirim diye dusundum ve acmadim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ölsün bu adam, o kadar diyorum sadece Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 yazı güzel fes giyme yasağı harbi ne alaka? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 napolyon yazi guzel dediyse zaten daha hic okumam Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Adamı ilk defa okudumda kafalar baya dumanlı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Ya şu adamın haline acıyorum, cidden. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 deadwoll said: Ya şu adamın haline acıyorum, cidden. Ahmet Altan'a mı Napolyonn'a mı? Yoksa ikisinede mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 asd double post Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 fes neden yasaklanıyo bi kişi mantıklı açıklama yapsın şurda ama çıkıpta modern olduk yeeaa kötümü demesin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Sembolizm Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 yaftalıyorsun,nefret sucu isliyorsun abi,sembol olmakla suclama adamları cık cık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 tak abi fes takmak istiyosan. şimdi karışan mı var? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 çok komik sen fes takmıycan üstünde tüyü olan avrupa takkesi takıcan diye yasamı olur abi o günün şartı diyen adam bugünün şartı diye erkeğe gstring de giydirir. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 fes giyme yasağı gerekliydi, çok mu süper bir yasak? hayır. ama yeni devleti kurmak için eski devletin geleneklerinin ezilmesi lazımdı, yeterince ezemediği için bu haldeyiz bugün zaten. Atatürk bile yetemedi şakirtlere Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Şapkaları tanıyalım Fötr http://img111.imagevenue.com/loc714/th_20233_fotr_123_714lo.jpg Napolyonn said: üstünde tüyü olan avrupa takkesi http://wwwdelivery.superstock.com/WI/223/1570/PreviewComp/SuperStock_1570R-123079.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Napolyonn said: çok komik sen fes takmıycan üstünde tüyü olan avrupa takkesi takıcan diye yasamı olur abi o günün şartı diyen adam bugünün şartı diye erkeğe gstring de giydirir. Tayyip giy dese giyersin ama di mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Bende elimde olsa badem bıyığı, çember sakalı yasaklarım. Temsil ettiği şeyler dünya insanı olmuş birinin görüşünü yansıtmıyor. Ne kadar okursa okusun, gözümde (ve dünyanın gözünde) "islam fuck yeah" den öteye geçemez. Bu yüzdendir ki yasaklanmalı. Hele devrim yapıyorsan hakkın var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soimyr Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Napolyonn said: çok komik sen fes takmıycan üstünde tüyü olan avrupa takkesi takıcan diye yasamı olur abi o günün şartı diyen adam bugünün şartı diye erkeğe gstring de giydirir. Ya şu kadar, aptalca, bir yoruma cevap verecektim ki. Aklıma bunu diyenin, şunlarıda dediği aklıma geldi ve sözünden dönüp duran biriyle niye tartışayım diye kendime sordum, ve durdum. kaldı ki bu ülkenin çoğunluğu muhafazakar sizin derdiniz bireylerle değil toplumla bunuda hayatınızın sonuna kadar yaşıycaksınız, başarılar. daha da gelmem davosa.""> "sonuçta hiç birinizi yüz yüze tanımadığım için görüşlerinizi ciddiye almıyorum ama etraftaki insanları çok kolay muhafazakar, şakirt cart curt diye etiketleyip kendince aşağılayan insanlar dolu. kaldı ki bu ülkenin çoğunluğu muhafazakar sizin derdiniz bireylerle değil toplumla bunuda hayatınızın sonuna kadar yaşıycaksınız, başarılar. daha da gelmem davosa." said: Napolyonn said: şu konuda gördüm ki aylardır boşa konuşuomuşum bi grup çocuk var monitörün arkasında ve hayattan haberiniz bile yok büyük ihtimalle. hadi allasmarladık daha da gelmem davosa. Artık dahada ciddiye alınmasın napolyonn. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Abi çember sakalın ne suçu var...yada yasaklansın lan bende çıkmıyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 madem yasaklardan başladık freddie mercury bıyığı da yasaklansın o da çok itici Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sir Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 hala yasak gerekliydi diyen var, o yüzden ahmet altan da aynı yazıyı 483945. kez yazmak durumunda korkarım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aket-Atum Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 2 vurup 1 sevelim abi, o yokken forum sıkıcı sir sen de çık aradan allasen Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar