Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Ahmet Altan

fede

Öne çıkan mesajlar

Bende elimde olsa badem bıyığı, çember sakalı yasaklarım. Temsil ettiği şeyler dünya insanı olmuş birinin görüşünü yansıtmıyor. Ne kadar okursa okusun, gözümde (ve dünyanın gözünde) "islam fuck yeah" den öteye geçemez. Bu yüzdendir ki yasaklanmalı. Hele devrim yapıyorsan hakkın var.
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

çok komik sen fes takmıycan üstünde tüyü olan avrupa takkesi takıcan diye yasamı olur abi o günün şartı diyen adam bugünün şartı diye erkeğe gstring de giydirir.

Ya şu kadar, aptalca, bir yoruma cevap verecektim ki. Aklıma bunu diyenin, şunlarıda dediği aklıma geldi ve sözünden dönüp duran biriyle niye tartışayım diye kendime sordum, ve durdum.

kaldı ki bu ülkenin çoğunluğu muhafazakar sizin derdiniz bireylerle değil toplumla bunuda hayatınızın sonuna kadar yaşıycaksınız, başarılar.

daha da gelmem davosa."">
"sonuçta hiç birinizi yüz yüze tanımadığım için görüşlerinizi ciddiye almıyorum ama etraftaki insanları çok kolay muhafazakar, şakirt cart curt diye etiketleyip kendince aşağılayan insanlar dolu.

kaldı ki bu ülkenin çoğunluğu muhafazakar sizin derdiniz bireylerle değil toplumla bunuda hayatınızın sonuna kadar yaşıycaksınız, başarılar.

daha da gelmem davosa." said:

Napolyonn said:

şu konuda gördüm ki aylardır boşa konuşuomuşum bi grup çocuk var monitörün arkasında ve hayattan haberiniz bile yok büyük ihtimalle. hadi allasmarladık daha da gelmem davosa.

Artık dahada ciddiye alınmasın napolyonn.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...