Kojiroh Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Eylemci, 54 yaşında ÖDP üyesi öğretmen. Biber gazı yüzünden kalp krizi geçirip hastanede ölmüş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 sipeyskeyk said: cetintas said: Artık bu hırçınlığına rağmen o söylenen 45%'leri görürse, bu halk demokrasiyi hak etmediğini son bir kez daha ispat etmiş olacak. Ben Tayyip olsam, şu kafada insanların çoğalması için elimden geleni yaparım ki sonsuza kadar iktidarda kalayım. Kullandığı yöntemlerden sadece biri zaten, ve %90 başarı sağlıyor diğer yöntemlerle birlikte uyguladığında acı, ama gerçek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 işte o ampulcüler! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ya aslında ben facepalmı çetine yollayacaktım fakat araya girdin sigıl, geçenlerde atılım dergisi hakkında kürtçü-faşist-törörüst diyen çetin esp eylemiyle zevke gelmiş, güzel bir ironi oluşturmuş... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 cetintas ne dediğini kendide bilmiyo o yüzden böyle dengesizlikleri hoş görün abi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 SeaGle said: http://67.227.181.206/smilies/spamzonereturns_6e572b0639f91832461cb19bd86fdf6f.gif http://67.227.181.206/smilies/spamzonereturns_6e572b0639f91832461cb19bd86fdf6f.gif Öyle huylarım yoktur said: Meydanı yakınında toplanan Ezilenlerin Sosyalist Platformu üyesi bir grup, halay çekerek çeşitli sloganlar atmaya başladı. http://67.227.181.206/smilies/spamzonereturns_6e572b0639f91832461cb19bd86fdf6f.gif Maklube sevmem bu arada. 3 kulhu 1 elham allah kabul etsin kardeşim... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Napolyonn said: cetintas ne dediğini kendide bilmiyo o yüzden böyle dengesizlikleri hoş görün abi. OHOHOHOHOHOHOHOH LAFA GEEEEL Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Soris said: Ampülcüler ne demek Çetin abi. Laikçiler tanımlaması yapan adamlardan farkın kaldı mı şimdi :) yaw editleyeyim dedim.. fizban abso pas geçince ben de pas geçtim.. ampulcü ne yaw? asdasdfsdafasdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
throine Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Soris said: Ampülcüler ne demek Çetin abi. Laikçiler tanımlaması yapan adamlardan farkın kaldı mı şimdi :) bunu diyen adam kendisine andropoz diye hitap edildiğinde küplere binip terbiyesiz demişti. ampül, fetocu, şakirt tamam ama andropoz demek yassah. sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 minyon işte Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 dasaaa said: Soris said: Ampülcüler ne demek Çetin abi. Laikçiler tanımlaması yapan adamlardan farkın kaldı mı şimdi :) yaw editleyeyim dedim.. fizban abso pas geçince ben de pas geçtim.. ampulcü ne yaw? asdasdfsdafasdf Abi zaten 0 civarında seyreden kaliteyi - lere çekiyor adam. Bir şeyler bilse yüreğim yanmayacak, foruma renk getiriyo desen anca insanlar dalga geçip eğleniyo o var yani. BENCE GİTSİN. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ne demek bence gitsin sen sevmiosun die atılıcak deil ya. konusma üslubunu bende begenmiorum ama bu onun konusmasına engel degil. hep slogan atıp sonra polis dayagı yiyen odtülü teen gencler havasından cıksa aslında mantıklı konusucak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Napolyonn said: cetintas ne dediğini kendide bilmiyo o yüzden böyle dengesizlikleri hoş görün abi. sen hala burdamydn ya ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 oo yeni taktik napolyonn, o da güzel :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 e adamlar polise saldırmış. kaldırım taşı falan atmışlar. poliste biber gazı atmış mecburen ? başbakanın arabayı taşlamışlar bi de sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Napolyonn said: ne demek bence gitsin sen sevmiosun die atılıcak deil ya. konusma üslubunu bende begenmiorum ama bu onun konusmasına engel degil. hep slogan atıp sonra polis dayagı yiyen odtülü teen gencler havasından cıksa aslında mantıklı konusucak. Ben gitsin deyince gidiyor mu adam, dalga geçiyorum yani. Sonuçta biz demokrasiyi savunan insanlarız, dedikleri bana göre külliyen yanlış olsa bile kalsın konuşsun, bana ne. Benim beğendiğim partiye oy vermeyenlerin oy hakkını elinden alalım diyenlerden biraz farkımız olsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 calimero said: ya aslında ben facepalmı çetine yollayacaktım fakat araya girdin sigıl, geçenlerde atılım dergisi hakkında kürtçü-faşist-törörüst diyen çetin esp eylemiyle zevke gelmiş, güzel bir ironi oluşturmuş... neyse senin yerine ben göndermişim işte ne maklubeye bağlıyosun ahdafasdfsda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
SeaGle Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 smarthan said: e adamlar polise saldırmış. kaldırım taşı falan atmışlar. poliste biber gazı atmış mecburen ? eyvah şimdi tezeği avuçladın bide yeşilırmakta okudun sen OFOFOFOFOF kalkanlarını kuşan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 zeka dolu bir başlık Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Aluriel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 smarthan said: e adamlar polise saldırmış. kaldırım taşı falan atmışlar. poliste biber gazı atmış mecburen ? pkklılar da dükkanları otobüsleri yaktı. o zaman biber gazı stoklarında sorun vardı sanırım? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Cons Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 GERGE said: sipeyskeyk said: :) Biri ölmüş. :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 @space: oldu baba bundan sonra sana sorarız kim kalacak, kim gidecek.. sen de fazla bekleme yapma istersen. tövbe estağfurullah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
smarthan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Aluriel said: smarthan said: e adamlar polise saldırmış. kaldırım taşı falan atmışlar. poliste biber gazı atmış mecburen ? pkklılar da dükkanları otobüsleri yaktı. o zaman biber gazı stoklarında sorun vardı sanırım? ya onun için bişi demedim ki ben. konu bu olay. olayın aslını tam bilmesem de polisler gayet haklı geldi bana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 dasaaa said: @space: oldu baba bundan sonra sana sorarız kim kalacak, kim gidecek.. sen de fazla bekleme yapma istersen. tövbe estağfurullah abi gözümüzle okusak? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sipeyskeyk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 iyi olurdu baya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar