Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

Karadeniz'de sakata gelecek bu ampulcüler, olaylar çıkmış

cetintas

Öne çıkan mesajlar

Napolyonn said:

gene baggio gene cahillik dolu bi mesaj. sandık görevlilerini ilk başta kamudan seçerler eğer yeterli personel bulunmazsa bu sefer başvurular dikkate alınır.

insan bünyesine bu kadar cahil olup, biliyormuş gibi davranmak fazla. valla acıyorum bazen. sandık başkanları kamudan olur genelde. gerisi partilerin yolladığı kişiler olur.

çalma çırpma varsa sandık başında yapılmıyor zaten, illerde ilçelerde yapılıyor. en olmadı adalet bakanlığının yürüttüğü sisteminde yapılıyordur. zaten medyaya önceden bildiren de cihan haber ajansı.
Sosyal ağlarda paylaş

deadwoll said:

cetintas said:

deadwoll said:

Tabii ki hayır. Ciğerini sökerler öyle bir dedikoduyu yayınlayan adamın.

Bir çok yerde bu konu ile ilgili yazılar var arkadaşım.
Nadire İçkale'yi arat google'da.

Abi elbette var, nasıl duyulacak yoksa. Ama duyan sensin, benim. Okyanusa çakıl taşı atmak kadar etkili oluyor böyle haberler su seviyesinde ne yazık ki.

Etki yaratmak için Kanal D, Star, Show TV gibi halkın sürekli izlediği dizi kanallarının aynı Baykal'ın, MHP'nin videolarını yayınladığı gibi yayınlaması gerekiyor. Sence yayınlayabilirler mi?

Türkiye'de herkes ulusal kanal falan izlemiyor, hatta büyük çoğunluğun öyle kanalların olduğundan falan haberi yok.

Yok canım, ben de katılıyorum sana.
Sosyal ağlarda paylaş

sandıkta çalışmasam bilmicem. sandık başkanı ilk başta kamudan seçilir ve 2 tane daha kamudan görevli seçilir daha sonra partiler ysk ya isimleri yollar eğer kamudan görevli çıkmadıysa bu görevliler yerine başvuranlar seçilir. parti görevlisiyle-sandık görevlisini karıştıran şahane insana yazdm bu mesajı.
Sosyal ağlarda paylaş

Loxias said:

çalma çırpma varsa sandık başında yapılmıyor zaten, illerde ilçelerde yapılıyor. en olmadı adalet bakanlığının yürüttüğü sisteminde yapılıyordur. zaten medyaya önceden bildiren de cihan haber ajansı.

işte bana bu iş zor geliyor, partiler kendileri de tutuyor çıkan sayıları her sandıktan msj vs ile topluyorlar sayılarını, hile en başta aynı, kişinin gidip 5-10 oy atmasıyla anca olur gibime geliyor.
Sosyal ağlarda paylaş

Loxias said:

Napolyonn said:

gene baggio gene cahillik dolu bi mesaj. sandık görevlilerini ilk başta kamudan seçerler eğer yeterli personel bulunmazsa bu sefer başvurular dikkate alınır.

insan bünyesine bu kadar cahil olup, biliyormuş gibi davranmak fazla. valla acıyorum bazen. sandık başkanları kamudan olur genelde. gerisi partilerin yolladığı kişiler olur.

Napolyonn said:

sandıkta çalışmasam bilmicem. sandık başkanı ilk başta kamudan seçilir ve 2 tane daha kamudan görevli seçilir daha sonra partiler ysk ya isimleri yollar eğer kamudan görevli çıkmadıysa bu görevliler yerine başvuranlar seçilir. parti görevlisiyle-sandık görevlisini karıştıran şahane insana yazdm bu mesajı.

Ben diyorum ki napolyonn anlıyor ama trollüyor bizi, bir insanın okumaması ya da elle tutulur bir ıspatı olmadan bu kadar sallaması sadece ve sadece troll iken mümkündür.

Edit: En kötü bunu anlar diye buraya yazalım. O sandık başında duran adamda genelde akpli oluyor. Istanbul mecidiyeköyde degil belki ama türkiye bir burası degil düşün doguda gelişmemiş yerlerde verilecek fazladan oyları. Benim seçmen belgem var ama yoktu kaydım gidip yaptırdım eger ben kaydımı yaptırmasaydım nolucaktı? seçmen kaydımı recep abi yaptırıp o fazladan 17 milyon oydan biri olarak kullanıcaktı arada. Bunu anladın dimi nolur bunu anladıgını söyle bize bak es geçme ama cidden oku ve anla.
Sosyal ağlarda paylaş

İki hafta önce Dolapdere'de bu PKKlılar sağa sola taş-molotof atıyorlardı.Ben de yürüyerek yokuş aşağı gidiyordum.Az gerimde Beyoğlu Karakolu vardı."Ulan nerede polis?"derken bir baktım yüzlerce polis, kafalarında gaz maskesi,ellerinde kalkanlar yolun karşı tarafına dizlemiş ve İZLİYORLAR! Yani jandarma veya polis, amirleri yetki vermezse İZLERLER.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...