Loxias Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Napolyonn said: gene baggio gene cahillik dolu bi mesaj. sandık görevlilerini ilk başta kamudan seçerler eğer yeterli personel bulunmazsa bu sefer başvurular dikkate alınır. insan bünyesine bu kadar cahil olup, biliyormuş gibi davranmak fazla. valla acıyorum bazen. sandık başkanları kamudan olur genelde. gerisi partilerin yolladığı kişiler olur. çalma çırpma varsa sandık başında yapılmıyor zaten, illerde ilçelerde yapılıyor. en olmadı adalet bakanlığının yürüttüğü sisteminde yapılıyordur. zaten medyaya önceden bildiren de cihan haber ajansı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 deadwoll said: cetintas said: deadwoll said: Tabii ki hayır. Ciğerini sökerler öyle bir dedikoduyu yayınlayan adamın. Bir çok yerde bu konu ile ilgili yazılar var arkadaşım. Nadire İçkale'yi arat google'da. Abi elbette var, nasıl duyulacak yoksa. Ama duyan sensin, benim. Okyanusa çakıl taşı atmak kadar etkili oluyor böyle haberler su seviyesinde ne yazık ki. Etki yaratmak için Kanal D, Star, Show TV gibi halkın sürekli izlediği dizi kanallarının aynı Baykal'ın, MHP'nin videolarını yayınladığı gibi yayınlaması gerekiyor. Sence yayınlayabilirler mi? Türkiye'de herkes ulusal kanal falan izlemiyor, hatta büyük çoğunluğun öyle kanalların olduğundan falan haberi yok. Yok canım, ben de katılıyorum sana. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 sandıkta çalışmasam bilmicem. sandık başkanı ilk başta kamudan seçilir ve 2 tane daha kamudan görevli seçilir daha sonra partiler ysk ya isimleri yollar eğer kamudan görevli çıkmadıysa bu görevliler yerine başvuranlar seçilir. parti görevlisiyle-sandık görevlisini karıştıran şahane insana yazdm bu mesajı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Raze Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Loxias said: çalma çırpma varsa sandık başında yapılmıyor zaten, illerde ilçelerde yapılıyor. en olmadı adalet bakanlığının yürüttüğü sisteminde yapılıyordur. zaten medyaya önceden bildiren de cihan haber ajansı. işte bana bu iş zor geliyor, partiler kendileri de tutuyor çıkan sayıları her sandıktan msj vs ile topluyorlar sayılarını, hile en başta aynı, kişinin gidip 5-10 oy atmasıyla anca olur gibime geliyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Polyushka Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 yorumlarımı seçimden sonraya bıraktım. ağır şakirtlerin toz pembe dünyaları bozulmasın Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Loxias said: Napolyonn said: gene baggio gene cahillik dolu bi mesaj. sandık görevlilerini ilk başta kamudan seçerler eğer yeterli personel bulunmazsa bu sefer başvurular dikkate alınır. insan bünyesine bu kadar cahil olup, biliyormuş gibi davranmak fazla. valla acıyorum bazen. sandık başkanları kamudan olur genelde. gerisi partilerin yolladığı kişiler olur. çalma çırpma varsa sandık başında yapılmıyor zaten, illerde ilçelerde yapılıyor. en olmadı adalet bakanlığının yürüttüğü sisteminde yapılıyordur. zaten medyaya önceden bildiren de cihan haber ajansı. Napolyonn said: sandıkta çalışmasam bilmicem. sandık başkanı ilk başta kamudan seçilir ve 2 tane daha kamudan görevli seçilir daha sonra partiler ysk ya isimleri yollar eğer kamudan görevli çıkmadıysa bu görevliler yerine başvuranlar seçilir. parti görevlisiyle-sandık görevlisini karıştıran şahane insana yazdm bu mesajı. Ben diyorum ki napolyonn anlıyor ama trollüyor bizi, bir insanın okumaması ya da elle tutulur bir ıspatı olmadan bu kadar sallaması sadece ve sadece troll iken mümkündür. Edit: En kötü bunu anlar diye buraya yazalım. O sandık başında duran adamda genelde akpli oluyor. Istanbul mecidiyeköyde degil belki ama türkiye bir burası degil düşün doguda gelişmemiş yerlerde verilecek fazladan oyları. Benim seçmen belgem var ama yoktu kaydım gidip yaptırdım eger ben kaydımı yaptırmasaydım nolucaktı? seçmen kaydımı recep abi yaptırıp o fazladan 17 milyon oydan biri olarak kullanıcaktı arada. Bunu anladın dimi nolur bunu anladıgını söyle bize bak es geçme ama cidden oku ve anla. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Abi AKP her halükarda seçim sonuçlarıyla oynayacak,hile yapacak tek başına iktidara gelmek için.Öyle ya da böyle adamlar gitmeyecek,millet istiyo artık ama milletin iradesi de onları düşüremez :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sonütücü Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Bana gore akp yine tek basina iktidar olur. Boyle bir sonucun cikmasini asla istemiyorum ve oyumu baska bir partiye vericem ama akp`nin secmen kitlesi 3 maymunu oynadigi surece bu adamlar surekli iktidar olur. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mighty_THoR Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 ergenekonda yeni dalganın ilk adayı belli oldu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 İki hafta önce Dolapdere'de bu PKKlılar sağa sola taş-molotof atıyorlardı.Ben de yürüyerek yokuş aşağı gidiyordum.Az gerimde Beyoğlu Karakolu vardı."Ulan nerede polis?"derken bir baktım yüzlerce polis, kafalarında gaz maskesi,ellerinde kalkanlar yolun karşı tarafına dizlemiş ve İZLİYORLAR! Yani jandarma veya polis, amirleri yetki vermezse İZLERLER. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Regalya Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Dolapderede ne yapıyordun çetin :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Tesbih Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 dolapdere gangbang Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
cetintas Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Regalya said: Dolapderede ne yapıyordun çetin :) Ejder, Taksim'deydim, işimi bitirdim, dolmuş bekledim, dolmuş gelmedi bir türlü, yol boyunca yürüyerek Haliç'in oraya doğru inmek istedim.Dolapdere'den öyle geçtim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar