Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

başbakan chplileri ateist ilan etti

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

dattebayo said:

you mad chpliler ? 9 sayfa uzunluğunda madsiniz abi. zaaaaaaaaa.

Kaliteli savunma ve efektik atak aynen böyle olur. Siyasi konuşmalarda bilgiye ve ıspata dayalı tartışmanın uslubu tam budur lütfen örnek alalım ve ilerde aynen böyle kaliteli tartışma yazıları argümanlar yazabilelim chpli arkadaşlarım.
Sosyal ağlarda paylaş

yok yan iadam budandi, agac kuru idi fila ndio

yukleyip goturmeselerdi cekerdim resmini, koyardim gayet canli yemyesil agac

ha budama demis, budama filan degil baya dibindne kestiler, kokunede kezzap doktuler bir daha canlanmasin diye, elleridne olsa kokuyle berabe rsokup aticaklar

1. degil bu
2. degil

her sene sistematik 1-1 kesiyorlar agaclari

daha komigi caddede anitlar kuruluna kayitli biri 300 digeri 380 mi ne senelik 2 tane agac var kocaman, gerizekali iski kazi sirasinda agacin kokleri dahil atrafini kazdi, hicbir onlem almadi kalan kok tasimiynca kazdikalri cukara yuvarlandi agac, oldu direk oole cansiz cansiz duruyor, arkasindaki ise hala yemyesil acmaya devam ediyor hersene

vatana filan cikmisti hatat haberi, ihbar ettik filan ama kopek kopegi isirmadigindan sonuc alamadik
Sosyal ağlarda paylaş

Mithat said:

dattebayo said:

Kaliteli savunma ve efektik atak aynen böyle olur. Siyasi konuşmalarda bilgiye ve ıspata dayalı tartışmanın uslubu tam budur lütfen örnek alalım ve ilerde aynen böyle kaliteli tartışma yazıları argümanlar yazabilelim chpli arkadaşlarım.

ne alaka hiç anlayamadm. sayfa sayısına baktım yorum yaptım, kalitesini takmadm bile yani kankea :)
Sosyal ağlarda paylaş

dattebayo said:

Mithat said:

dattebayo said:

ne alaka hiç anlayamadm. sayfa sayısına baktım yorum yaptım, kalitesini takmadm bile yani kankea :)

dattebayo DH forumlarından kopmuş gelmiş adeta
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

bırak kuru ağacı kesmeyi, ağaç canlansın diye dalları budarken mahalleyi birbirine katan menopoz teyzeler oluyo.

ağacın kesilmesi o ağacın yaşamaya devam etmesini sağlar let the dedikodu begin fikri çooooooook komik.

Napolyonn cidden Viktor'un komşuları ile ilgili bir başlığı var, mikro faşizm iş başında olması gerek. Onu okumanı öneririm komşuları savunmadan önce. Okuyup geldiysen ve hala bu kafadaysan çok zor günler bekliyor seni.
Sosyal ağlarda paylaş

dattebayo inci dh karışımı adeta.

siyasetle işim olmaz demesine rağmen "u mad?" demiş anlam veremedim. bi konuda fikriniz yoksa boşuna yazmayın zira konuda çıkıntı yaratıyorsunuz. insanların tadını kaçırıyorsunuz. seviyeli bir tartışmada değil çocuk bahçesinde hissediyorum kendimi.

napolyonn da aklı sıra viktor a olan hırsını komşularını destekleyerek gidermek istemiş fena fail olmuş. komşu topicini okuduğunu sanmıyorum, komşusu hakkında bilgisi olduğunu da sanmıyorum. her zamanki gibi bilgi sahibi olmadan fikir sahibi olmaya çalışmış.
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

abi eğer ağaç sizin bahçenizdeyse zaten tüm apartmanın istemesi lazım eğer sokaktaysa belediyeden izin alınır. öyle birinin canı istio diye ağğaç kesilmez komik olmayn.

Komik olan sadece sensin. Adamlar canları istediği için kesmişler işte ağacı, kesilmez edilmez diye salak salak atıp tutmadan önce lütfedip girip ilgili konuyu adam gibi okusan böyle şeylerle uğraştırmazsın insanları.
Sosyal ağlarda paylaş

Cons said:

Napolyonn said:

Tesbih said:

Adamların ateist olmasının sebebi doğaları gereği sorgulamayı sevmeleri. Sizler tatlı su ateistisiniz

sorgulamayı bilen insan atayist olmaz ama o başka konu

eet müslüman olur

ahah evet devamının bu olarak gelmesini çok istedim iyi gülerdim gerçi yine güldüm
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...