Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

başbakan chplileri ateist ilan etti

Öne çıkan mesajlar

Mesaj tarihi:
Cuce said:

einstein>tesla ki

çarpılırsın

insanlar artık kimliklerini ruhani şeyler üzerine kurmasa negzl olcak.
benim için "ben ekşisözlük yazarıyım" dan farkı yok "ben müslümanım" "ben ateistim" demenin.
lol der geçerim.
Mesaj tarihi:
bizim aptal komsuay soledim bugun

"aga sen cenente gidicem, huri kasicam aman cehennemlik olmiyim diye iyi olmaya cabaliosun
ben hicbi dine inanmiyor, odul bekledigim icin degil kendi vicdanim ve onurum cercevesinde iyi insan olmaya calisiyorum, o yuzden senden daha erdemliyim ayaklarina girme sakin, karsilik beklemeyerek birseyelr yapabilmektir onemli olan"

bok gibi kaldi, nutuk atiodu bana islam dininin yuce erdemi gak guk diye
Mesaj tarihi:
serefsizler ya, arka blokta "kartlasmis" bahanesi ile 2 tane agac kestiler bugun, yemyesil ustunde cicekleri bile avrdi agaclarin

neymis manzara kapaniyormus, sokagi gorup dedikodu yapamiyor tabi "x in kizi gobegi acik giyinmis, kesin sevismeye gidiyo" formatinda, o yuzden agac rahatsiz ediyor
Mesaj tarihi:
Chastor said:

Cuce said:

einstein>tesla ki

Einstein kimmis hih tesla imkan verselerdi adam simdi butun dunyaya beles elektrik dagitiyo olcakti hemde kablosuz bir sekilde

Hahaha önünü kesmeselerdi arkasında dursalardı gibi olmuş.
Mesaj tarihi:
konuya dönecek olursa farkettiniz mi bilmem de hep bi ezberci liseli kız çocukları falan doldurulmuş gibi ön saflara, kalabalık gürültüsü olarak heey, wuuu diye çocuk sesi geliyor. niye?

yani bu bütün ak parti mitinglerinde böyle
Mesaj tarihi:
Benim için sorun yok ta sonra chplileri çakma istatistiklerine katıp bu ülkenin %99,9999999999 u müslümaaaaan diye zırvalamasın, seçmen rakamlarını filan yüzdeden çıkarsın öyle konuşsun.
Mesaj tarihi:
Viktor said:

neymis manzara kapaniyormus, sokagi gorup dedikodu yapamiyor tabi "x in kizi gobegi acik giyinmis, kesin sevismeye gidiyo" formatinda, o yuzden agac rahatsiz ediyor

asıl fail burada dünya üstünde hiç kimse bi ağacın kesilmesini dedikodu kanalları açılacak mantığıyla bakmaz.
Mesaj tarihi:
Sen dedikodu kanalıyla bakar mı bakmaz mı bunu bılmıyorsun ama adam komşu onlarla, sen gram tanımıyorsun adam komşu onlarla.

Bırak o biraz daha söz hakkı sahibi olsun kendi komşuları hakkında ne dersin?
Mesaj tarihi:
bırak kuru ağacı kesmeyi, ağaç canlansın diye dalları budarken mahalleyi birbirine katan menopoz teyzeler oluyo.

ağacın kesilmesi o ağacın yaşamaya devam etmesini sağlar let the dedikodu begin fikri çooooooook komik.
Mesaj tarihi:
adam 1. katta oturuyor, sokak ahric biryeri gordugu yok ve manzaram kapaniyor diye kesiyorum diyorsa

a-)sokaktan gecenleri izliyor
b-)sokaktan gecenleri izliyor
c-)rogar kapagini izliyor
d-)asfalttaki taneleri sayiyor

ha bu arad agelenek bozulmadi, agaci kesip yeniden yesermesin diey dibine kezzabida doktuler o akdar kavga cikarmamiza ragmen

<3<3<3
Mesaj tarihi:
İnatla devam etmen üzerine tekrarlıyorum. Sen tanımıyorsun onun komşularını ama o tanıyor. Bence viktor haklıdır komşuları hakkında napolyonun tanımadan yorum yaptıgını ele alıcak olursak. Bence diyorum bak .
  • Yeni Oluştur...