Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Cuce said: einstein>tesla ki çarpılırsın insanlar artık kimliklerini ruhani şeyler üzerine kurmasa negzl olcak. benim için "ben ekşisözlük yazarıyım" dan farkı yok "ben müslümanım" "ben ateistim" demenin. lol der geçerim. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 bizim aptal komsuay soledim bugun "aga sen cenente gidicem, huri kasicam aman cehennemlik olmiyim diye iyi olmaya cabaliosun ben hicbi dine inanmiyor, odul bekledigim icin degil kendi vicdanim ve onurum cercevesinde iyi insan olmaya calisiyorum, o yuzden senden daha erdemliyim ayaklarina girme sakin, karsilik beklemeyerek birseyelr yapabilmektir onemli olan" bok gibi kaldi, nutuk atiodu bana islam dininin yuce erdemi gak guk diye Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Chastor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Cuce said: einstein>tesla ki Einstein kimmis hih tesla imkan verselerdi adam simdi butun dunyaya beles elektrik dagitiyo olcakti hemde kablosuz bir sekilde Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 senin komşular dayaklık ama şimdi =) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 serefsizler ya, arka blokta "kartlasmis" bahanesi ile 2 tane agac kestiler bugun, yemyesil ustunde cicekleri bile avrdi agaclarin neymis manzara kapaniyormus, sokagi gorup dedikodu yapamiyor tabi "x in kizi gobegi acik giyinmis, kesin sevismeye gidiyo" formatinda, o yuzden agac rahatsiz ediyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Viktor'un aptal komşusu said: "aga sen cenente gidicem, huri kasicam aman cehennemlik olmiyim diye iyi olmaya cabaliosun" http://1.bp.blogspot.com/-3brfv1pfIQQ/Tddsf6JjB_I/AAAAAAAAA04/IgDi0cYrM5M/s1600/troll+god.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Spidee said: "Bunları sandıklara gömelim." "Biz demokratik tavrımızla.." THIS! Sonra da edepten bahsetmesi de çok başarılı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Suark said: senin komşular dayaklık ama şimdi =) viktorun komşuları efsane Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Chastor said: Cuce said: einstein>tesla ki Einstein kimmis hih tesla imkan verselerdi adam simdi butun dunyaya beles elektrik dagitiyo olcakti hemde kablosuz bir sekilde Hahaha önünü kesmeselerdi arkasında dursalardı gibi olmuş. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 beyler adam allahla konusuyo Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 konuya dönecek olursa farkettiniz mi bilmem de hep bi ezberci liseli kız çocukları falan doldurulmuş gibi ön saflara, kalabalık gürültüsü olarak heey, wuuu diye çocuk sesi geliyor. niye? yani bu bütün ak parti mitinglerinde böyle Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 viktor eğer çoğu komşunla anlaşamıyorsan demek ki sorun sende. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 napolyon viktorun komşularıyla ilgili topiği okumadan bok atmazsan iyi olur okuyup da bok atıyorsan zavallsın zati Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 bizim sozu gecen komsualrla cok iyi anlasir aslinda bir araya gelse sadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nileppezdel Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 of crit Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ShadowFury Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Benim için sorun yok ta sonra chplileri çakma istatistiklerine katıp bu ülkenin %99,9999999999 u müslümaaaaan diye zırvalamasın, seçmen rakamlarını filan yüzdeden çıkarsın öyle konuşsun. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ağaç kurumuşsa kesilir üstünde çiçek var ne demek ahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Suark Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Napolyonn said: viktor eğer çoğu komşunla anlaşamıyorsan demek ki sorun sende. oooyy failpost kanka hakkaten Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Viktor said: neymis manzara kapaniyormus, sokagi gorup dedikodu yapamiyor tabi "x in kizi gobegi acik giyinmis, kesin sevismeye gidiyo" formatinda, o yuzden agac rahatsiz ediyor asıl fail burada dünya üstünde hiç kimse bi ağacın kesilmesini dedikodu kanalları açılacak mantığıyla bakmaz. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
sesu Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Yok abi var öyle insanlar gerçekten ne yazık ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Sen dedikodu kanalıyla bakar mı bakmaz mı bunu bılmıyorsun ama adam komşu onlarla, sen gram tanımıyorsun adam komşu onlarla. Bırak o biraz daha söz hakkı sahibi olsun kendi komşuları hakkında ne dersin? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Napolyonn said: ağaç kurumuşsa kesilir üstünde çiçek var ne demek ahah tarihi ağaçlar kurumuş olsa dahi kesilemez. Başbakan kafasıda böyle marmarayda iki tane çanak çömlek çıktı engellediler bizi diye laflar ediyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 bırak kuru ağacı kesmeyi, ağaç canlansın diye dalları budarken mahalleyi birbirine katan menopoz teyzeler oluyo. ağacın kesilmesi o ağacın yaşamaya devam etmesini sağlar let the dedikodu begin fikri çooooooook komik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Laurelin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 adam 1. katta oturuyor, sokak ahric biryeri gordugu yok ve manzaram kapaniyor diye kesiyorum diyorsa a-)sokaktan gecenleri izliyor b-)sokaktan gecenleri izliyor c-)rogar kapagini izliyor d-)asfalttaki taneleri sayiyor ha bu arad agelenek bozulmadi, agaci kesip yeniden yesermesin diey dibine kezzabida doktuler o akdar kavga cikarmamiza ragmen <3<3<3 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mithat Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 İnatla devam etmen üzerine tekrarlıyorum. Sen tanımıyorsun onun komşularını ama o tanıyor. Bence viktor haklıdır komşuları hakkında napolyonun tanımadan yorum yaptıgını ele alıcak olursak. Bence diyorum bak . Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar