Sparkcaster Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 http://www.focushaber.com/videogaleri/basbakan-chp-lileri-ateist-ilan-etti--v-4259 eyallah panpa şu sanatçı müsvetteleri konusuna girmiyorum, zira forumda küfretmek yasak Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ahahadf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 çok mutlu oluyorum böyle haberler görünce. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 dün ayet falan okuyordu meydanlarda Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Yalan mı demiş? Forumdaki neredeyse tüm ateistler CHP'li... Disclaimer: Üstteki yazılanlar tamamiyle şaka amaçlı yazılmıştır. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Soris Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ATAYIST mi yoksa ateist mi ilan etti o önemli. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Spidee Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 "Bunları sandıklara gömelim." "Biz demokratik tavrımızla.." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 alalh razı olsun Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
ses Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 öyleyiz çok şükür inşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 maşallah. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Absolut Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Seçimde Türkiyenin geleceği için neler yapacağı yerine rakiplerine belden aşağı vurmak artık RTEnin ne kadar çaresiz kaldığını gösteriyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
karamürselidelihamdi Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 bana ateist dedi diye dava acsam kazanırmıyım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Liebe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 sübhanallah ateistiz Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
applev0dka Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 dinimiz amin Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 http://images.wikia.com/newgrounds/images/b/b9/Trap.jpg Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Marty Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 karamürselidelihamdi said: bana ateist dedi diye dava acsam kazanırmıyım. belki kazanirsin ama silivrideyken cok sevinebilecegini sanmiyorum. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Loxias Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Bu hedef göstermek olmuyor mu? Laikliğin neden gerekli olduğunu görün. Ateistim diye başbakandan azar işittim iyi mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Absolut said: Seçimde Türkiyenin geleceği için neler yapacağı yerine rakiplerine belden aşağı vurmak artık RTEnin ne kadar çaresiz kaldığını gösteriyor. +1 adam "demokratik tavrımızla bunlara gereken cevabı vermeyeceğiz. çünkü bizim edebimiz bizim aldığımız terbiye bu ifadeleri kullanmaya müsade etmez" mi diyor sonunda?? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Czentovic Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 kapatmayın şu adamın prompterını kendini çok belli ediyor""> "dadaist makarov 31 Mayis 2011 / 10:29 kapatmayın şu adamın prompterını kendini çok belli ediyor" said: ahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
NolaxThensbane Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Yıl 2011 Türkiyede aforoz edildik :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Napolyonn said: kaldı ki türkiyede hiçbir siyasi parti inanç üstünden siyaset yapmıyor bu bir takım grupların siyasi rant elde etmek için halka verdikleri boş bi kuruntu. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Napolyonn said: şu konuda gördüm ki aylardır boşa konuşuomuşum bi grup çocuk var monitörün arkasında ve hayattan haberiniz bile yok büyük ihtimalle. hadi allasmarladık daha da gelmem davosa. Napolyonn said: sonuçta hiç birinizi yüz yüze tanımadığım için görüşlerinizi ciddiye almıyorum ama etraftaki insanları çok kolay muhafazakar, şakirt cart curt diye etiketleyip kendince aşağılayan insanlar dolu. kaldı ki bu ülkenin çoğunluğu muhafazakar sizin derdiniz bireylerle değil toplumla bunuda hayatınızın sonuna kadar yaşıycaksınız, başarılar. daha da gelmem davosa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 said: AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kasetler üzerinden bir kez daha Türkiye'de siyasetin şekillendirilmek istendiğini belirterek, ''Çeteler, bir kez daha Türkiye'de demokrasiye musallat olmak istiyor. Hukuk dışı örgütler, kirli senaryolarla bir kez daha Türkiye'ye rota çizmek istiyor'' dedi. RTE said: "Bu olay,halkın yüzde 99'u Müslüman olan bu toplumun ahlaki değerlerine ters bir davranıştır. Bunlarla mücadele edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Siyasetin içinde yer alanlar örnek olmalı. Bunu yapamazsak yazık olur." Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Vidar Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Pasta said: Napolyonn said: şu konuda gördüm ki aylardır boşa konuşuomuşum bi grup çocuk var monitörün arkasında ve hayattan haberiniz bile yok büyük ihtimalle. hadi allasmarladık daha da gelmem davosa. Napolyonn said: sonuçta hiç birinizi yüz yüze tanımadığım için görüşlerinizi ciddiye almıyorum ama etraftaki insanları çok kolay muhafazakar, şakirt cart curt diye etiketleyip kendince aşağılayan insanlar dolu. kaldı ki bu ülkenin çoğunluğu muhafazakar sizin derdiniz bireylerle değil toplumla bunuda hayatınızın sonuna kadar yaşıycaksınız, başarılar. daha da gelmem davosa. abow napolyona bak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Napolyonn Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 saçmalamış Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar