Jump to content
Forumu Destekleyenlere Katılın ×
Paticik Forumları
2000 lerden beri faal olan, çok şukela bir paylaşım platformuyuz. Hoşgeldiniz.

başbakan chplileri ateist ilan etti

Sparkcaster

Öne çıkan mesajlar

Absolut said:

Seçimde Türkiyenin geleceği için neler yapacağı yerine rakiplerine belden aşağı vurmak artık RTEnin ne kadar çaresiz kaldığını gösteriyor.

+1

adam "demokratik tavrımızla bunlara gereken cevabı vermeyeceğiz. çünkü bizim edebimiz bizim aldığımız terbiye bu ifadeleri kullanmaya müsade etmez" mi diyor sonunda??
Sosyal ağlarda paylaş

Napolyonn said:

şu konuda gördüm ki aylardır boşa konuşuomuşum bi grup çocuk var monitörün arkasında ve hayattan haberiniz bile yok büyük ihtimalle. hadi allasmarladık daha da gelmem davosa.

Napolyonn said:

sonuçta hiç birinizi yüz yüze tanımadığım için görüşlerinizi ciddiye almıyorum ama etraftaki insanları çok kolay muhafazakar, şakirt cart curt diye etiketleyip kendince aşağılayan insanlar dolu.

kaldı ki bu ülkenin çoğunluğu muhafazakar sizin derdiniz bireylerle değil toplumla bunuda hayatınızın sonuna kadar yaşıycaksınız, başarılar.

daha da gelmem davosa.
Sosyal ağlarda paylaş

said:
AK Parti Genel Başkanı ve Başbakan Recep Tayyip Erdoğan, kasetler üzerinden bir kez daha Türkiye'de siyasetin şekillendirilmek istendiğini belirterek, ''Çeteler, bir kez daha Türkiye'de demokrasiye musallat olmak istiyor. Hukuk dışı örgütler, kirli senaryolarla bir kez daha Türkiye'ye rota çizmek istiyor'' dedi.

RTE said:

"Bu olay,halkın yüzde 99'u Müslüman olan bu toplumun ahlaki değerlerine ters bir davranıştır. Bunlarla mücadele edilmesi gerektiğini düşünüyorum. Siyasetin içinde yer alanlar örnek olmalı. Bunu yapamazsak yazık olur."
Sosyal ağlarda paylaş

Pasta said:

Napolyonn said:

şu konuda gördüm ki aylardır boşa konuşuomuşum bi grup çocuk var monitörün arkasında ve hayattan haberiniz bile yok büyük ihtimalle. hadi allasmarladık daha da gelmem davosa.

Napolyonn said:

sonuçta hiç birinizi yüz yüze tanımadığım için görüşlerinizi ciddiye almıyorum ama etraftaki insanları çok kolay muhafazakar, şakirt cart curt diye etiketleyip kendince aşağılayan insanlar dolu.

kaldı ki bu ülkenin çoğunluğu muhafazakar sizin derdiniz bireylerle değil toplumla bunuda hayatınızın sonuna kadar yaşıycaksınız, başarılar.

daha da gelmem davosa.

abow napolyona bak.
Sosyal ağlarda paylaş

• Yeni Oluştur...