vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Vingthor said: kardeşim zeka belirtisi gösterdi dün. 18 senede 0.1 birim iq göremediğim için paranormal bir durum bence bu + Pasta said: Ulan düşünsene cinsin, 11 boyutta hareket edebiliyosun zamana tabi değilsin falan. 3 tane angut elinde kahve fincanıyla seni çağırıp annesinin kızlık soyadını soruyo bi de beyinsiz muamelesi yapıp harfleri koyuyolar oraya derdini anlatmayı becerebil diye. isisi bunlar cok iyi. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
elesso Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 lamia kovalasın bu topici taşıyanı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 beddua etmeyin seytan doldurur! ne kocakari laftir, doldururmus yok yea. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 yu noov aym beeed aymm beeeed riilii riilii beeed Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Eee patide /x/ anca bu kadar oluyor işte. Daşımaya haaaaayıııır Paranormale özgürlük :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaniLLe Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 cin olsaydiniz en cok kimi carpmak isterdiniz XD Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
bozuk Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 memelerimi açıklayamıyorum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
vaperon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Keto'yu bir daha çarpardım. Ne olacağını çok merak ettim şimdi :D sdfsdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Masakari Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 İki kere çarpınca nötr leniyor. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 yoğurt yeyin cin çarparsa. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Lan 17 sayfaydı topic, bi de 4 sayfasını yemişler, utanmadan bi de garbage'a atmışlar. ne güzel cool story okuyoduk mesai geçirtecek bişeyler çıkıyordu. İnanmıyorum böyle şeylere tabii ki. Paranormal denebilecek 3-5 bişiler geldi başıma da hemen hemen hepsine mantıklı açıklama bulabildiğim için inanmamayı sürdürüyorum. - 6. hissim bayağı sağlam. Bunu bilinçaltında farkında bile olmadan olayları iyi yorumlayıp sağlıklı tahmin yapabilmeye bağlıyorum. - Üni.deyken belirli bir sokak ışığı ne zaman ben belli bir mesafeye yaklaşsam kapanırdı, tesadüf, bozuk heralde. - Birkaç kere lucid dream görmüşlüğüm var. Süper eğlenceli, keşke her seferinde yapabilsem. Paranormal yanı yok, sırf daha önce de bahseden olmuş diye şeyettim. - Çok sık kabus ve karabasan görürüm. Karabasanlarım hakkaten pis. Dönem dönem tekrarlar. Kabuslarım inanılmaz yaratıcıdır, şurada birkaçını anlatsam Stephen King işsiz kalır. Paranormal bi yanı yok ama. - Bi ara çok sık deja-vu oluyordum, şimdi daha nadir olsa da arada tekrarlıyor. Ancak bunun bilimsel açıklaması olan görme-algı farkı vb olayının yalan olduğunu gördüm. Lisedeyken bir ara hoca derse girdi, girdiği an kıyafetinden dejavuyu hatırladım. "Abi bak şimdi tam böyle olacak, kadın tökezleyecek ama düşmeyecek, sonra da şu 2 cümleyi kuracak" diye arkadaşa söyledim. Arkadaş da hadi len dedi haliyle, ve dediğim şey birebir oldu. Çoğu insan dejavuyu gördükten sonra unutup olay anında hatırladığını söyler, benim dejavular genelde olay olana kadar da aklımda kalıyor. Buna mantıklı bir açıklamam yok. - Bu forumda da yazar olan ismini vermeyeceğim bir kız üye gecenin köründe elektrikler kesildiğinde panikle "Onuuuuuur biz yurtta ruh çağırmaya çalıştık, geldiysen işaret ver dediğimiz anda elektrikler gitti" diye aramıştı. İtiraf ediyorum elektrikler geldikten sonra bi süre boyunca telefonuna "666" numarasından sms gönderecek program aradım. Bulamadım :/ - Yine yurtta CS turnuvasında oynarken gecenin 3ünde korkunç bir bağrışla bir kedi camıma yapıştı ve vıjjjt diye aşağı kaydı, ani sesle bayağı tırsmıştım. - Karabasanlardan birinden tam zar zor uyanmış kendime gelmeye çalışırken karşımdaki sandalyede birinin oturup beni izlediğini gördüm. LAN! diye doğrulduğumda kafayı kaldırıp takibi sürdürdü. Işığı yaktığımda saldalyeye attığım giysileri insan figürüne benzettiğimi farkettim. Karabasan kafası işte. Şu ana kadar inanmamı sağlayacak bir şey görmedim ama. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Dynun Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 garbage'da sayfa başına mesaj sayısının daha fazla olduğunu öğrenemedin mi abi bunca sene :( Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 said: bi de 4 sayfasını yemişler, EPIC FAIL! ya daaaa PARANORMAL OLAY! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Rewendor said: ..."Abi bak şimdi tam böyle olacak, kadın tökezleyecek ama düşmeyecek, sonra da şu 2 cümleyi kuracak" diye arkadaşa söyledim. Arkadaş da hadi len dedi haliyle, ve dediğim şey birebir oldu. Çoğu insan dejavuyu gördükten sonra unutup olay anında hatırladığını söyler, benim dejavular genelde olay olana kadar da aklımda kalıyor. Buna mantıklı bir açıklamam yok. bahsettiğin "6. his" olayı işte, açıklayamayacak ne var ki. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 oha hakkaten garbage'da sayfa başına daha çok mu mesaj var? Valla bilmiyodum, zaten çok takılmıyorum garbage'da. Bu arada 6. his o kadar keskin olmaz yahu, kadının o anki kıyafetini girişini, hareketlerini birebir gördüm önceden, tökezlemesini ve ardından kuracağı 2 cümleyi noktasına kadar söyledim. Bi de hissetmedim birebir önceden görmüştüm onu hatırladım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mr_Hand said: Rewendor said: ..."Abi bak şimdi tam böyle olacak, kadın tökezleyecek ama düşmeyecek, sonra da şu 2 cümleyi kuracak" diye arkadaşa söyledim. Arkadaş da hadi len dedi haliyle, ve dediğim şey birebir oldu. Çoğu insan dejavuyu gördükten sonra unutup olay anında hatırladığını söyler, benim dejavular genelde olay olana kadar da aklımda kalıyor. Buna mantıklı bir açıklamam yok. bahsettiğin "6. his" olayı işte, açıklayamayacak ne var ki. 6.his mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Ha bi de, artık yukardaki mi bana kafayı taktı yoksa biri büyü mü yaptı bilmiyorum da 2008 yazına doğru 2 ay içinde üstüste 4 tane trafik kazası atlattım, sonra da yıldırım çarptı :D trafik kazalarının hiçbirinde aracı ben kullanmıyodum. Önce finaller sonrası arkadaşlarla eğlenmeye gitmişken tam benim bulunduğum kapıya motosiklet çarptı arabada. Daha sonra yurttan eve dönerken eşyaları yükledik arabayla ist.e dönecez, babam okul içinde dönüşü kaçırdı, bi sonraki yerden dönerim derken çat diye arkadaki taksici benim karşı kapıya çarptı sağlam şekilde. Sonra ist.teyken bulunduğum minibüs, minibüs dediğim de şu mavi midibüsler var ya silivri yenibosna arasında giden, o zincirleme kazaya karıştı. Son olarak da otobüste taksime giderken şu su sarnıcını geçtik tam belediye tiyatrosunun ilerisinde yine tam benim oturduğum koltuğun oraya yandan geri geri çıkmaya çalışan kamyon çarptı. Eeeh yeter ulen dedim, daha ne olacak dedim, 2 hafta sonra haziran sonu, yazlığımıza yıldırım düştü. Digiturk kutusu tüm yıldırımı emdi, bi o yandı patladı, geri kalan şeylere bişi olmadı. Neyse yıldırımdan sonra pes ettiler heralde :D Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 bi keresinde özgür bir ülkede yaşadığımı hissettim olm ben!!! oldukça paranormaldi gerçekten! Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Rewendor Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Napolyonn çok çok başarılı bir troll değil de gerçek bir zihniyetse ondan daha büyük paranormal olay yok zaten pek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Pasta said: Mr_Hand said: bahsettiğin "6. his" olayı işte, açıklayamayacak ne var ki. 6.his mesela. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
HighSelf Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 applev0dka said: NolaxThensbane said: Ben çocukken sürekli öldüğüm görürdüm özellikle asansörlerde. Bizim apartman 5katlı ama asansör 5. katı geçiyor normalde gitmemesi gereken 1-2kat yukarı cıkıyordu sonra cat diye asansör kopup aşağıya düşüyordum ölüyordum. Birgün asansörde 5. kata çıkacam bi baktım 5. katı geçiyor yarım kat falan çıktı ben korkudan 3.5 atıyorum anında dur düğmesine bastım herhangibir katta indim sonra merdivenleri kullandım bir süre :D abi su rüyayi bende cok gördm ya.. cok sinir bozucu anlatamam.. 5e basıyorm bina 7 katli 9-10-11 fln diye gidiyor böyle asansör ben de aynısını gördüm bunun. olmaması gereken katlara çıkıyodum asansör ile. küçükken görmüştüm hele o kat aralarında asansörün stop etmesi olayı sdfksdkjf aranızda akashic records 'u bilen yokmu yani şimdi ? trans ve meditasyon ile vücuttan ayrılıp bilgi aktarabildiğin bir yer olduğu teorisi. bildiğin mind of god, veya kütüphane diye hitap ediliyo ve salvia divinorum deneyenler belli bi denemeden sonra aynı şeyi yaşıyolar http://tr.wikipedia.org/wiki/Aka%C5%9Fik_kay%C4%B1tlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mahidevran Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Üzgünüm. Para normalse altin normal degil mi? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Mr_Hand Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Qualance Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 başıma gelen ve açıklayamadığım tek bir olay var, ben niye doğdum lan. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fistan Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Mr_Hand said: Pasta said: Mr_Hand said: bahsettiğin "6. his" olayı işte, açıklayamayacak ne var ki. 6.his mesela. ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar