Fin Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 meraba 2011 guz sonunda okulum bitiyor endustri muhendisligi yurt disinda dusunuyordum vazgectim sonra istanbul olsun kimya/malzeme muh dusunuyorum itu yada yildiz teknik olmadi marmara falan pek bakmadim gerci bide soyle bi sikinti var GPA 2.44 falan itu cok yalan gibi duruyor aslinda h3h 7^ falanda olabilir aslinda bilmiyorum askerden kacmak icin istemiyorum bide adam akilli bisi olsun istiyorum ama bu dedigim okullarin hicbiri hakkinda en ufak bi fikrim yok. sayfalarca PDF okumaktansa yapan tavsiye edebileceginiz herhangi bi yer var midir ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 bir yıl bilimsel hazırlık okumaya hazır mısın ? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
BabacumMostors Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 7^ : şu yedi tepe onu anladık da h3h : bu ne oluyor? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 İTÜ Mezunu değilsen 2.50 üzeri şartı var yüksek lisansa başvurmak için. Kimya Müh. için geçerli tabi bu, diğer bölümlerin farklı şartları var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 benim açtığım konu var,orada bazı tavsiyeler var bakabilirsin.Sorun olursa buradayız Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 kimya muhendisligi master ı kimya muhendisi olmadan nası yapılıyo lan okadar garipsedim ki dusunceyi suan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 alırlarsa yapıyorsun işte malzeme yap kimyadan daha az iğrenç Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
roket adam Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Kimya mühendisliği master'ı ne abi, bir uzmanlık alanının master'ı olur. Master dediğin uzmanlık zaten. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
nutella yerim Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 endüstri yüksek mühendisi ünvanı alamazsın herhangi bir hazırlık sınıfı okutmak gibi bir durumları da olabilir bazı dersleri almaya zorunlu bırakılabilirsin ben de ucak muhendıslıgıne basvurcam makina muh okuyorum,1 sene hazırlık şart kosuyorlar Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
screwy Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 tamam da ne dersini nası alıyosun kimya muhendisliginden.. bilimsel hazırlıkta veriyolar mı ne kadar heat mass transfer design dersi varsa? dusuncesini garipsedim zaten oluyodur heralde sdf Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 30, 2011 bazı bölümler öyle saçmalık olmaz diye kısıtlama getiriyor bazıları da gelsin , kalırsa kalır geçerse geçer diyor Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 mülakat ya da sınav yapıyorlar girişte. eğer bölüm değiştiriyorsan mülakatta abartı sorular sormazlar (makul bir okul olduğunu var sayıyorum) biraz daha genel bilgi, neden bölüm değiştiriyorsun amacın ne falan. ama ortalaman düşük düşük ortalama ile farklı bölümde master yapmak biraz daha zor olabilir ama imkansız demeyeyim. sen yine de başvur itü'ye hatta boğaziçine. bişey kaybetmezsin zaten parasız sanırım başvurular. ya da 20-30 tl falan olsa olsa. ha bi de fizbanın dediği gibi kabul edilirsen 1 sene bilimsel hazırlık okutacaklar orda da gireceğin bölümün 3, 4. sınıf derslerini alacaksın (yani en kasan dersler) dolayısıyla alt yapın biraz olmalı Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Ardeth Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 BabacumMostors said: 7^ : şu yedi tepe onu anladık da h3h : bu ne oluyor? ulan ben de ne diyorum hahahahah Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
forgiver Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 neymiş Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasaaa Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 ??? Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
calimero Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 BabacumMostors said: h3h : bu ne oluyor? PİRESS TİĞVİİİİ Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Fin Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Konuyu açan Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 h3h telefon sozlugunden cikmis hem yazacaktim nasil olduysa h3h olmus .P onami takildiniz o kadar bi yil bilimsel hazirlik cok problem olmaz ama gidipte 10 tane akiskanlar kimyasi,fizikokimya,kutle isi dersi vermesinler pls alttan bi tane de ders alabilirim aslinda max 2.60 olur hepsine basvururum artik Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Deacon Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 aklin varsa yeditepeyi dusunme. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Fin said: ama gidipte 10 tane akiskanlar kimyasi,fizikokimya,kutle isi dersi vermesinler pls Neden? Tam olarak neden istiyorsun ki o zaman kimya mühendisliği masterını? Akışkanları falan zaten biliyor olarak geleceksin ki adamlar sana kütle ve ısı aktarımı, ayırma işlemleri, tasarım gibi dersleri versinler. Akışkan bilmeden bunların bir çoğunu yapmakta zorlanırsın zaten. edit : Akışkanlar kimyası diye bir şey yok bu arada. Akışkanlar Mekaniği var. Onu da cidden yalayıp yutman lazım Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
dasti Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Bir yıllık bilimsel hazırlık adındaki dönemde lisansa yeni başlıyormuş gibi hissetmeye razıysan ve bu bilimsel hazırlık döneminde işe gitmek gibi bir zorunluluğun yoksa başka bölümde yüksek lisans yapmak o kadar da zor değil. Neticede o bilimsel hazırlıkta hızlandırılmış 4 senelik lisans eğitimi gibi eğitiyorlar adamı :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fizban Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 kimya muhendisliginde master yapmak istiyorsan alman gereken temel dersler sunlardir (cok oldu lisansi bitireli de, sayayim) basic chem.eng. appl. fluid mass transfer heat transfer reactor design chem.eng. design termo process control muhtemelen fiziko, organik vermezler. istatistik, modelleme gibi dersleri almaktan kurtulursun bi tek, o kadar. ki bunlari alsan bile kimya muhendisi olamazsin; oyle yogun program. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
RamsesII Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Mayıs 31, 2011 Abi kimya mühendisliğinde Fİzbanın da belirttiği gibi o dersler çok önemli.Reaction 1-2,Heat ve Mass transferler,Fluid Mechanics,Chemical Process Calculations(aka industrial stoichiometry).Ama gene de alsan bile bunları kimya mühendisliği yapamazsın,çümkü chemical engineering dizayn denilen senelik olan ve yaklaşık 20 yirmi proje 2 vize 4-5 quiz 1 finalden oluşan hayvanı almamış olacaksın... Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Holy Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 design verirler bence bilimsel hazırlıkta. vermezlerse zaten kimya mühendisliği olmaz onun adı. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 BabacumMostors said: 7^ : şu yedi tepe onu anladık da h3h : bu ne oluyor? Bu ne ahahahahaha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
senko Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 1, 2011 bende cozemedim onu daha Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar