Pewpew Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ad Lyvanna_Dolores said: saturn said: evet derse birisi üstüne çuvallanalım gibi bir hava oluşmuş. saturn said: birisi üstüne çuvallanalım gibi bir hava saturn said: birisi üstüne saturn said: çuvallanalım gibi saturn said: üstüne çuvallanalım http://i.imgur.com/q7E5q.jpg bu ne abi komik desen degil espiri desen degil ne lan bu Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Darqainu Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Benim parami yicegine kendininkini yesin ne guzel.Ben ayda 39589 milyar bile kazaniyor olsam sacma sapan makyaj aletlerine falan verilen paraya oturur aglarim cunku Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Lyvanna_Dolores Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Pewpew said: ad Lyvanna_Dolores said: saturn said: evet derse birisi üstüne çuvallanalım gibi bir hava oluşmuş. saturn said: birisi üstüne çuvallanalım gibi bir hava saturn said: birisi üstüne saturn said: çuvallanalım gibi saturn said: üstüne çuvallanalım http://i.imgur.com/q7E5q.jpg bu ne abi komik desen degil espiri desen degil ne lan bu ............................................................. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 kazanabilir eşim benden daha çok, sorun yok. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
küheylan Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 beyler dedik. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
napae Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Kadının erkekten daha çok kazanması ne olursa olsun koyar bence erkeklere. Bizim toplumumuzda en azından. Kazansın np diyenler yalan söylüyo sdfsd Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Llama Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ben harcıcaksam kazanabilir benden fazla Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 ayıp oluyo böyle cinsiyete özel başlık açmak!!1 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
di Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 napae said: Kadının erkekten daha çok kazanması ne olursa olsun koyar bence erkeklere. Bizim toplumumuzda en azından. Kazansın np diyenler yalan söylüyo sdfsd Erkek kendini ezik ya da kadin kendini daha ustun hissediyorsa bu tip durumda taraflardan birinde ya da her ikisinde birden sorun vardir zaten. Ya da dogru bir evlilik degildir o. Ben gayet rahatim. =P Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
huun Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 paranın dini, ırkı olmadığı gibi cinsiyeti de olmaz. parayla ilgili tek endişe edilecek konu geliş hızıdır, yeteri kadar hızlı geliyorsa sorun yok. ha tabii karşıdaki insan zayıf karakterli birisiyse ve fazla kazanıyor diye artislik yapacaksa onu bilmem. o iş zaten paradan olmasa başka bir sebepten patlar. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
saturn Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 bekara karı boşamak kolay gelir. kadın çok para kazandığından dem vurursa bu birinci durum kadın iyi niyetli olsun bahsetmesin ama çevredekiler bahsetse o diğer durum Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Flassh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 vazgeçtim, boşarım tazminat alır onu çatır çatır daha güzel kızlarla yerim Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
fede Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 kadın mutfakta nası para kazanıcak ona neden değinmediniz lan Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
LuNiZ Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 hic sorun etmem boyle biseyi :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
MeSh Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 emine beder fena kazanmıyodur fede.. zamanında almıştır 3-5 Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
White Wolf Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Bella said: satın almak mı? haha abartsaydın. bir kere yaparsa falan rahatsız olmazsın da bazıları BEN ÖDETMEM YANIMDAKI KIZA ASLA tavrında olduğu için, çok rahatsız edici. benim kardeşim 17 yaşında mesela. habire sevgili değiştirdiği yetmezmiş gibi kız arkadaşlarına da acayip para yediriyor. salağın önde gideni bence bu konuda, böyle yapan diğer erkekler de salağın önde gidenleri bana göre. Haklısın ama birçok kızın yalandan mı para çıkarıyor yoksa gerçekten mi ödemek istiyor, onu anlamak çok güç anlamalısınki bir kadının haraketlerini okumak gerçekten zor, özellikle türk kızlarının, mesala kıbrıslı kızlar kıbrıs türk olmasına rağmen daha avrupai onların bu konuda gerçekten rahatsız olduğunu anlıyabiliyorsun, ama türk kızlarının birçoğunda yalandan elini çüzdanına sokma var. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Bella Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 gayet kolay anlamak, yalancıktan yapan insan bir kere yarım ağızla sorar. diğeri ciddi şekilde engel olmaya,rahatsızlığını belirtmeye çalışır. hadi böyle de anlayamadın bi kere tamam de, direkt yüzü düşerse bozulursa yalancıktan yapmıştır işte. ben bunu kendi kız arkadaşlarımda bile anlayabiliyorum. kolay yani anlamak. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Pasta Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 annem babamın 2 katı falan kazanıyodur rahatsız olmaktan çok rahat gibi görünüyo babam sdfsdf. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
deadwoll Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Şak diye anlaşılıyor ya. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Iggy Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 benden çok kazanmasın ya. yetemedi olucak sonra. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 yetemedi diye anasıyla karşıma geçip dırdır yapacak karıysa fazla kazanayım. ama fazla kazanıyorum diye bütün ortak masrafları ben ödeyip o maaşını komple mangoya yatıracaksa daha az kazanayım. aslında bu kafada biriyle evlenmemek en doğrusu sanırım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 valla ben hep derim günün birinde biriyle evlenecek olsam çok zengin olmalı. ama öyle böyle değil, parasının hesabını muhasebecileri bile bilememeli. beni de paraya boğduktan sonra isterse ezsin beni, boynuzlasın, ne isterse yapsın. ahanda açık çek. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 o zenginliğe karşı satın alınamaz özellikleriniz nelerdir? yazınız. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Sufi Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 bekarım işte. anla :) Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
goldbären Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 Paylaş Mesaj tarihi: Haziran 9, 2011 abi türkiyede kaba bir hesapla otuz milyon falan bekar olması lazım. Link to comment Sosyal ağlarda paylaş Daha fazla paylaşım seçeneği…
Öne çıkan mesajlar